Ποδήλατα στο Beale

Bike Nights on Beale Street είναι μια κεντρική πόλη της Μέμφιδας. Είτε έχετε τη δική σας μοτοσικλέτα είτε απλά θέλετε να παρακολουθείτε (και ποδηλασία) άτομα, είναι μια ιδέα να κάνετε μια βόλτα στο Beale σε ζεστές βραδιές Τετάρτης και να τα πάρετε όλα.

Bike Nights on Beale Street είναι τα βράδια της Τετάρτης από τον Απρίλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο, από τις 6 μ.μ. έως τις 10 το βράδυ. Σε αυτές τις βραδιές, εκατοντάδες ποδηλάτες βόλτες στο κέντρο του Μέμφις και παρκάρετε τις βόλτες τους στο δρόμο, το οποίο είναι κλειστό για την κυκλοφορία αυτοκινήτων.

Μερικές φορές, μπορείτε να δείτε περίπου 1.200 ποδήλατα στο Beale σε ένα μόνο βράδυ.

Μην περιμένετε να δείτε μόνο τις παραδοσιακές μοτοσυκλέτες Harley Davidson. Μπορούν να υπάρχουν ποδήλατα κάθε στυλ και χρώματος, συμπεριλαμβανομένων των ελικόπτερ, των κρουαζιερόπλοιων, των σκούτερ, των αθλητικών ποδηλάτων. Είναι πιθανό να δείτε μερικές δημιουργικά διακοσμημένες Vespas, επίσης. Σίγουρα, φέρτε τη φωτογραφική μηχανή σας.

Αφού δείτε την πολύχρωμη γκαλερί των ελικόπτερ, πάρτε τις επιλογές σας από τα πολλά μπαρ και εστιατόρια του Beale για να απολαύσετε μερικά ποτά ή μια τσίχλα για φαγητό. Η οδός Beale είναι ο μοναδικός δρόμος στην πολιτεία του Tennessee, όπου μπορείτε νόμιμα να έχετε ανοιχτό δοχείο αλκοόλ. Έτσι, υπάρχουν πολλά καροτσάκια μπύρας και πωλητές που θα σας εξυπηρετήσουν απευθείας από το δρόμο.

Περισσότερα πράγματα να κάνουμε στη Beale Street

Υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην οδό Beale. Μπορείτε να δοκιμάσετε ένα από τα διάσημα αλκοολούχα γλυκά του Wet Willy, να καθίσετε στο πιάνο ή στο τεράστιο αίθριο στο Silky O'Sullivan, να ακούσετε τα μπλουζ στο BB

Ο βασιλιάς, ή έχετε μερικά από τα τηγανητά κοτόπουλα της κυρίας Polly. Το Superior Bar φιλοξενεί καραόκε, το Club 152 προσφέρει ένα ντίσκο χορού VIP του τρίτου ορόφου και μπορείτε να ολοκληρώσετε τη βραδιά σας με το Double Cheeseburger του Dyer που μαγειρεύεται σε γράσο 100 ετών.

Το New Daisy Theatre στο ανατολικό άκρο της οδού Beale είναι ένας ιστορικός χώρος μουσικής που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία συναυλιών. μπορεί να έχουν μια επίδειξη την Τετάρτη το βράδυ.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν του ΝΒΑ, μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα παιχνίδι μπάσκετ Memphis Grizzlies στο FedExForum, το οποίο είναι δίπλα στην οδό Beale. Επιστρέψτε κατά τη διάρκεια της ημέρας και ελέγξτε την παλιομοδίτικη σιντριβάνια A. Schwab.

Αυτό είναι μόνο μια δειγματοληψία από ό, τι Beale Street έχει να προσφέρει. Ενώ δεν είναι οι ντόπιοι πηγαίνουν στην περιοχή νυχτερινής διασκέδασης, είναι ένα διασκεδαστικό μέρος για τους επισκέπτες να το check out. Διαβάστε τον πλήρη οδηγό για τα μπαρ και τους συλλόγους στην οδό Beale στο Μέμφις για περισσότερες πληροφορίες.

Εάν βρίσκεστε σε Bikes On Beale, ίσως να σας ενδιαφέρει και η σειρά Hot Rods on Beale, η οποία είναι μια συλλογή μυών και αυτοκινήτων αντίκα. Ο χώρος στάθμευσης είναι μόνο με πρόσκληση, αλλά όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να δουν τις ζεστές ράβδους την τέταρτη Τρίτη του μήνα από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο.

Είναι ελεύθερη να μπείτε στην Beale Street στις Bike Nights και να παρκάρετε δωρεάν το ποδήλατό σας. Όλες οι ηλικίες επιτρέπεται να εισέλθουν στην οδό Beale, αλλά πολλοί σύλλογοι έχουν περιορισμούς ηλικίας για όσους είναι κάτω των 21 ετών.