Μίνι γκολφ στο Putt-Putt γκολφ και παιχνίδια

Από το 1966, το γήπεδο Putt-Putt Golf και Games Family Park είναι ένα μέρος όπου οι άνθρωποι όλων των ηλικιών έχουν συγκεντρωθεί στο putt, το κόμμα και το παιχνίδι. Παιδιά, έφηβοι, οικογένειες, ακόμη και ζευγάρια σε ημερομηνίες μπορούν να απολαύσουν το ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που διατίθενται στο Putt-Putt. Είναι επίσης εξαιρετικό για πάρτι γενεθλίων .

Μίνι γκολφ

Το Putt-Putt Golf και Games Family Park προσφέρει 54 τρύπες μικροσκοπικού γκολφ σε τρία ξεχωριστά μαθήματα. Τα μαθήματα συνορεύουν με καταρράκτες, λουλούδια, δέντρα και άλλα τοπία, καθώς και μερικά «άγρια ​​ζώα» που φυλάσσουν τις τρύπες.

Για λίγο περισσότερο ανταγωνισμό, το Putt-Putt έχει κανονικά πρωταθλήματα, συμπεριλαμβανομένων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων της Τρίτης νύχτας και τουρνουά ζευγάρια την Πέμπτη το βράδυ.

Laser Tag

Η αρένα ετικετών λέιζερ διπλής επιφάνειας Putt-Putt είναι η μεγαλύτερη στο Mid-South και διαθέτει την πιο πρόσφατη έκδοση της μάρκας Lasertron, το LT-11. Αυτή η έκδοση επιτρέπει περισσότερες παραλλαγές παιχνιδιών και λειτουργίες ενεργοποίησης. Υπάρχει επίσης ένας θάλαμος παρατήρησης για όσους θέλουν απλώς να παρακολουθήσουν τη δράση.

Πηγαίνετε Karts

Αν σας αρέσει το Go Karts, θα αγαπήσετε το Supertrak στο Putt-Putt! Είναι το μακρύτερο, γρηγορότερο και μεγαλύτερο go kart track στην περιοχή του Memphis και προσφέρει μονοθέσια μοτοσικλέτα με διπλό κάθισμα.

Εύρος μάχης

Η σειρά εμβάπτισης Putt-Putt προσφέρει εννέα κλουβιά με αυτόματες αυτόματες μηχανές τοποθέτησης, οι οποίες αναβαθμίζουν μαλακές μπάλες χαμηλού βήματος, μαλακές μπάλες γρήγορης βήματος και μπάλες βάσης σε ταχύτητες από 40 mph έως 75 mph.

Εσωτερικό Gameroom

Με ένα εικονικό περιπέτεια και παιχνίδια βίντεο, τα παιδιά και τα παιδιά στην καρδιά θα αγαπήσουν την αίθουσα παιχνιδιών στο Putt-Putt.

Το χόκεϊ αέρα, η σκι μπάλα, τα αγωνιστικά βίντεο και τα παιχνίδια γερανών είναι μόνο η αρχή! Και μην ξεχάσετε να εισπράξετε τα εισιτήριά σας και να τα εξαργυρώσετε για βραβεία.

Εύρος οδήγησης

Η περιοχή οδήγησης Putt-Putt διαθέτει σημαίες σε διάφορες αποστάσεις, έτσι ώστε οι παίκτες του γκολφ να μπορούν να ασκούν διάφορες ομάδες από μια θέση. Με το να τοποθετήσετε μια πράσινη περιοχή και μια καταπράσινη περιοχή, οι παίκτες γκολφ μπορούν να δουλέψουν ειδικά σε αυτό το μέρος του παιχνιδιού τους.

Αλλες δραστηριότητες

Εκτός από τις κάρτες, τις σειρές και το μικροσκοπικό γκολφ, το Putt-Putt διαθέτει μια ποικιλία παιδικών βόλτες για μικρά παιδιά και βάρκες για μεγάλα παιδιά και ενήλικες. Προσφέρουν επίσης πολλά διαφορετικά πακέτα γενεθλίων.

Τοποθεσία και Ώρες

Putt-Putt Γκολφ και Παιχνίδια Οικογενειακό Πάρκο
5484 Καλοκαιρινή Λεωφόρος
Memphis, ΤΝ 38134
901-386-2992

Για να φτάσετε στο οικογενειακό πάρκο γκολφ Putt-Putt από το I-40 East, πάρτε την έξοδο 12-A (White Road Road) προς την καλοκαιρινή λεωφόρο. Στρίψτε αριστερά στον Λευκό Σταθμό και στη συνέχεια στη Λεωφόρο Καλοκαιριού. Το Putt-Putt θα είναι λιγότερο από ένα μίλι κάτω από το καλοκαίρι στα αριστερά.

Ενημερώθηκε από Holly Whitfield Σεπτέμβριος 2016.