Ασφάλεια πτήσεων που προστατεύει από καθυστερήσεις και ακυρώσεις

Ξέρετε για τις επιλογές ασφάλισης πτήσεων για καθυστερήσεις και ακυρώσεις επανεκχώρησης ή ακόμη και για χαμένες συνδέσεις;

Από την αρχή της εμπορικής πτήσης, υπάρχει ταξιδιωτική ασφάλιση για την προστασία των επιβατών από τις συχνές αδυναμίες που σχετίζονται με αυτό το είδος ταξιδιού.

Οι έμπειροι ταξιδιώτες έχουν μια ποικιλία αγαπημένων στρατηγικών για την αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης.

Συχνά αεροσκάφη συμβουλεύονται τους ανθρώπους που εργάζονται στις λέσχες των αεροπορικών γραμμών τους στο αεροδρόμιο - άνθρωποι που είναι γνωστό ότι τραβάνουν κάποια χορδές για να βοηθήσουν τους προτιμώμενους ταξιδιώτες. Άλλοι έχουν την κοινή λογική να πηδούν αμέσως σε γραμμές στο τερματικό για επανεξαγωγή, γνωρίζοντας ότι οι άνθρωποι προς το τέλος αυτών των γραμμών είναι πολύ πιο πιθανό να τελειώσουν λανθάνοντες ή απογοητευμένοι. Καθώς η αεροπορική βιομηχανία αποφεύγει καθόλου τις κενές θέσεις, τα ανταλλακτικά καθίστανται σπάνιο εμπόρευμα.

Η ασφάλεια ταξιδιού μαλακώνει το χτύπημα, παίρνει το κόστος των γευμάτων, των ξενοδοχείων και ίσως και των νέων πτήσεων, όταν οι αεροπορικές εταιρείες ισχυρίζονται ότι μια πράξη του Θεού είναι υπεύθυνη για την καθυστέρηση ή την ακύρωση. Οι περισσότεροι ταξιδιώτες του προϋπολογισμού γνωρίζουν καλά αυτήν την πραγματικότητα.

Αλλά ίσως να μην γνωρίζετε ότι η προστασία που καλύπτει το κόστος μιας νέας πτήσης είναι πλέον όσο το smartphone σας και ότι η κάλυψη δεν είναι ιδιαίτερα δαπανηρή.