Διεθνές Δυναμικό Ταξιδιού - Προφίλ Κρουαζιέρας

Ενημέρωση του συντάκτη: Το Δεκέμβριο του 2014, οι Ponant Cruises απέκτησαν πολλά από τα περιουσιακά στοιχεία της Travel Dynamics International. Ο Ponant ειδικεύεται στην εκστρατεία πολυτελείας που ταξιδεύει στο πλοίο του με 5 πλοία σκαφών αναψυχής, με επίκεντρο πλούσια σε προορισμούς δρομολόγια, μεταξύ των οποίων 15 χρόνια πλεύσης στις πολικές περιοχές.

Για 45 χρόνια, η Travel Dynamics International προσέφερε κορυφαίες εκπαιδευτικές κρουαζιέρες σε προορισμούς σε όλο τον κόσμο, συνοδευόμενες από διάσημους μελετητές, ειδικούς και τοπικούς οδηγούς.

Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία των δύο εταιρειών, ο Ponant σκοπεύει να αναπτύξει προγράμματα εμπλουτισμού με επίκεντρο τα πολιτιστικά ταξίδια και τις αποστολές και στις επτά ηπείρους. Μερικές από τις πληροφορίες για το Travel Dynamics International στο υπόλοιπο άρθρο είναι πλέον ξεπερασμένες, αλλά η Ponant Cruises προσφέρει παρόμοια πολυτελή ατμόσφαιρα και ατμόσφαιρα στα πέντε μικρά κρουαζιερόπλοια.

Οι ανώτεροι ταξιδιώτες που αναζητούν λιγότερη πολυτέλεια μπορούν να απολαύσουν το Grand Circle Cruises, το οποίο προσφέρει μια παρόμοια εκπαιδευτική ατμόσφαιρα για τους ταξιδιώτες κρουαζιέρας στα μικρά κρουαζιερόπλοια.

-------------------------------------------------- -------------

Δυναμική ταξιδιού Διεθνής τρόπος ζωής:

Το Travel Dynamics International (TDI) εκμεταλλεύτηκε μικρά κρουαζιερόπλοια από το 1969 έως το 2014. Η εταιρεία επικεντρώθηκε κυρίως σε εκπαιδευτικές κρουαζιέρες σε προορισμούς στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, τη Νότια Αμερική, την Αφρική και την Ανταρκτική. Το φόρεμα επί του σκάφους είναι casual χώρα.

Δυναμικά ταξίδια Διεθνή κρουαζιερόπλοια:

Οι ταξιδιώτες που ταξιδεύουν με κρουαζιέρες που ταξιδεύουν με το Travel Dynamics International μπορούν να βρουν τρία από τα πλοία που χρησιμοποιούσε προηγουμένως το TDI που ανήκει και λειτουργεί σήμερα από τις Grand Crucle Cruises - τον Κορινθιακό, την Αρέθουσα και την Άρτεμις. Ο Grand Circle ειδικεύεται επίσης σε εκπαιδευτικές εκδρομές κρουαζιέρας.

Διεθνές προφίλ επιβατών:

Οι επιβάτες στα πλοία TDI ήταν αυτοί που ενδιαφέρονται για τη διά βίου μάθηση και έχουν ενδιαφέρον για την ιστορία, τον πολιτισμό και τη φύση.

Οι κρουαζιέρες έφεραν στο σκάφος εμπειρογνώμονες που διδάσκονταν σε διάφορα θέματα και όλες οι εκδρομές στην ξηρά συμπεριλήφθηκαν στον ναύλο. Φυσικά, όσοι δεν ενδιαφέρονται για διαλέξεις ή απλώς θέλουν να παραμείνουν στο πλοίο και να απολαύσουν το πλοίο είναι ευπρόσδεκτοι, αλλά οι περισσότεροι επισκέπτες του TDI είχαν εμπλακεί στους προορισμούς και ήθελαν να επεκτείνουν τους φυσικούς ορίζοντές τους.

Ταξιδιωτική Δυναμική Διεθνείς Διαμονή και Καμπίνες:

Οι ταξιδιώτες δεν βρήκαν μεγάλες σουίτες στα πλοία TDI. Ωστόσο, σε ένα μικρό πλοίο, δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να φτάσετε από την καμπίνα σας στην ύπαιθρο!

Δυναμική Ταξιδιών Διεθνής Κουζίνα και Εστίαση:

Το πρωινό και το μεσημεριανό γεύμα σερβίρονται σε μπουφέ, ενώ το δείπνο ήταν ένα a la carte δείπνο πέντε πιάτων με ευρωπαϊκή κουζίνα της ηπειρωτικής Ευρώπης. Όλα τα γεύματα ήταν ανοιχτά καθίσματα και σερβίρονται είτε στο εστιατόριο του πλοίου είτε σε εξωτερικούς χώρους στο κατάστρωμα του ηλίου, επιτρέποντας τον καιρό. Το κρασί και η μπύρα ήταν δωρεάν με γεύμα και δείπνο. Η υπηρεσία δωματίου ήταν επίσης διαθέσιμη.

Διεθνής Δραματική Δραστηριότητα και Διασκέδαση:

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι περισσότεροι από τους επισκέπτες του TDI ενδιαφέρθηκαν να μάθουν για τους προορισμούς κρουαζιέρας, τόσο μεγάλο μέρος του επομένου χρόνου ήταν γεμάτο με ειδικούς λέκτορες που διεξήγαγαν συζητήσεις για τους λιμένες, τον πολιτισμό, την ιστορία, την τέχνη και τη χλωρίδα / πανίδα / γεωλογία της περιοχής . Πολλοί από τους διδάσκοντες ήταν παγκόσμιας κλάσης μελετητές, συγγραφείς ή εκπαιδευτικοί. Μερικά είναι γνωστά ονόματα, όπως οι παρελθόντες καθηγητές Marvin Kalb, Peter Hillary και Paul Volcker.