Εθνικό Αεροδρόμιο Little Rock

Που:

Το Little Rock National Airport (LIT) είναι περίπου 7 μίλια νοτιοανατολικά (10-15 λεπτά) από το κέντρο του Little Rock. Βρίσκεται ακριβώς έξω από το I-440. Google Map . Δεν είναι τόσο μακριά από το κέντρο του Little Rock και πολλά δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα.

Ξενοδοχεία

Υπάρχουν αρκετά ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο , και τα ξενοδοχεία αεροδρομίων είναι γενικά φθηνότερα από ό, τι στο κέντρο της πόλης Little Rock ξενοδοχεία .

Μεταφορές εδάφους:

Το κέντρο μεταφοράς εδάφους βρίσκεται στο νότιο άκρο του τερματικού σταθμού και στεγάζει μετρητές για λιμουζίνες και λεωφορεία.

Το Yellow Cab (501-570-9999) εξυπηρετεί το Little Rock National Airport.

Το Rock Region Metro, το δημόσιο λεωφορείο του Little Rock, επίσης εξυπηρετεί το αεροδρόμιο. Το λεωφορείο είναι 1,35 δολάρια και τα λεωφορεία έρχονται περίπου κάθε 30 λεπτά, αλλά η διαδρομή και το χρονοδιάγραμμα ή καλέστε 501-375-1163.

Οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων Alamo, Avis, Budget, Enterprise, Hertz, National και Thrifty έχουν γραφεία στο τερματικό σταθμό. Ο προϋπολογισμός και το Hertz βρίσκονται κοντά στο τερματικό σταθμό, αλλά προσφέρουν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο.

Χώρος στάθμευσης - Βραχυπρόθεσμη:

Ο βραχυπρόθεσμος χώρος στάθμευσης δεν διαθέτει υπηρεσίες μεταφοράς με λεωφορείο, επειδή βρίσκεται δίπλα στο τερματικό σταθμό. Μπορείτε να παρκάρετε το πάρκο από τις 4 π.μ. μέχρι την τελευταία πτήση για $ 14 / ημέρα. Καλέστε 501-537-1774 για πληροφορίες για τον υπάλληλο.

Ο έξυπνος χώρος στάθμευσης παρκινγκ είναι 1,00 δολάρια ανά 20 λεπτά, με μέγιστη ημερήσια τιμή $ 8 και διαθέτει κλειστή διαδρομή για το τερματικό. Δεν υπάρχει υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο, αλλά είναι πολύ κοντά. Το Smart Park είναι ένα νέο σύστημα καθοδήγησης στάθμευσης υψηλής τεχνολογίας. Ο φωτισμένος φωτισμός, ο οποίος λειτουργεί από τους αισθητήρες, οδηγεί τους οδηγούς σε ανοικτούς χώρους εντός του χώρου στάθμευσης.

Ο βραχυπρόθεσμος (ανατολικός) χώρος στάθμευσης (κοντά στο λόμπι έκδοσης εισιτηρίων) είναι 1,00 δολάρια ανά 20 λεπτά, με μέγιστη ημερήσια τιμή $ 13. Το βραχυπρόθεσμο (δυτικό) πάρκινγκ είναι $ 1,00 ανά 20 λεπτά, με μέγιστο ποσό $ 13.

Δεν υπάρχει λεωφορείο σε βραχυπρόθεσμο χώρο στάθμευσης.

Πάρκινγκ - Μακροχρόνια:

Οι υπηρεσίες μεταφοράς με λεωφορείο προς το τερματικό είναι διαθέσιμες για μακροχρόνια στάθμευση.

Η μακροπρόθεσμη παρτίδα είναι $ 1.00 ανά 20 λεπτά με μέγιστη ημερήσια τιμή $ 10.00. Διατίθεται υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο.

Για το πάρκινγκ "no-frills", ακολουθήστε τα μωβ πινακίδες στην παρτίδα φυστικιών. Είναι δυτικά του τερματικού σταθμού και είναι 1,00 δολάρια ανά 20 λεπτά με μέγιστη ημερήσια τιμή 6,00 δολάρια. Δεν υπάρχουν υπηρεσίες μεταφοράς και μπορεί να είναι αρκετά μακριά για να περπατήσετε αν έχετε αποσκευές, αλλά μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα.

Εστιατόρια και ΑΤΜ:

Εκτός από τα σημεία ελέγχου ασφαλείας, μπορείτε να δειπνήσετε στο Starbucks (δωρεάν Wi-Fi) ή στο River Bend Bar and Grill.

Μέσα στα σημεία ελέγχου, μπορείτε να δειπνήσετε στο Starbucks, το Great American Bagel, το Burger King, την πιτσαρία ή το Quiznos. Αν ψάχνετε για μια πιο τοπική εμπειρία, δοκιμάστε το Μπάρμπεκιου Ολόκληρου Γάλακτος, τον Καφέ και τις Bagels της Andina, το Ouachita Brew House (πλήρες μπαρ υπηρεσιών και την μικροπυροβιομηχανία), το Ouachita Landing (καθίστε στο εστιατόριο) ή το Ice Cream της Yarnell. Ακριβώς προσέξτε ότι το Whole Hog στο αεροδρόμιο δεν είναι τόσο νόστιμο όσο τα εστιατόρια Whole Hog γύρω από την πόλη.

Τα ΑΤΜ βρίσκονται στο δεύτερο επίπεδο του τερματικού, κοντά στην Εξυπηρέτηση Πελατών.

Ψυχαγωγία και Wi-Fi:

Το Little Rock National διαθέτει δωρεάν Wi-Fi σε όλο το τερματικό σταθμό. Το SSID είναι LRNAFreeWiFi και πρέπει να αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν συνδεθείτε.

Σε κάθε πρώτη και τρίτη Παρασκευή, το Little Rock National Airport (LIT) φιλοξενεί δωρεάν συναυλίες με τοπικούς μουσικούς.

Αυτά γίνονται στην ανοιχτή δημόσια περιοχή αναμονής κοντά στο Starbucks, στην απαίτηση αποσκευών στο κατώτερο επίπεδο.

Μέσα στο σημείο ελέγχου ασφαλείας, μπορείτε να περιηγηθείτε στην Πινακοθήκη του Αρκάνσας. Πρόκειται για ένα μουσείο 1,700 τετραγωνικών ποδών με έργα τέχνης και έργα τέχνης από την ιστορία του Αρκάνσας. Βρίσκεται στο δεύτερο επίπεδο του τερματικού, κοντά στην Εξυπηρέτηση Πελατών.

Απευθείας πτήσεις:

Το αεροδρόμιο Little Rock National (LIT) έχει απευθείας πτήσεις προς τις ακόλουθες πόλεις: Σικάγο (O'Hare), Ντάλας (DFW), Χιούστον (Ατλάντα Μπους), Ντιτρόιτ, Ντάλας, Χιούστον, Λας Βέγκας , Νέα Ορλεάνη, Σεντ Λούις, Φοίνιξ, Ντένβερ, Destin, Σικάγο, Σαρλότ και Ορλάντο.

Αεροπορικές εταιρείες που εξυπηρετούν Little Rock National (LIT):

Αμερικανική, Continental, Delta, Southwest, United και US Airways έχουν πτήσεις από το Little Rock.