Συμβουλές για οδήγηση στο Δουβλίνο

Ποιες είναι οι καλύτερες συμβουλές για οδήγηση στο Δουβλίνο; Αυτή η ερώτηση ήρθε πρόσφατα από έναν αναγνώστη, και εδώ θα προσπαθήσω να απαντήσω ... έχοντας κατά νου ότι πολλές από αυτές τις απαντήσεις ταιριάζουν επίσης σε άλλες πόλεις στην Ιρλανδία ίσως να σκεφτείτε να επισκεφτείτε με ένα αυτοκίνητο .

Μπορείτε να μοιραστείτε συμβουλές για οδήγηση στο Δουβλίνο;

Ω ναι, μπορώ, έχοντας την οδήγηση μέσα, μέσα από, και στο Δουβλίνο περισσότερες φορές από ό, τι είχατε ζεστά δείπνα (καλά, ίσως όχι, αλλά έχετε το σημείο).

Και υπάρχει μια τεράστια συμβουλή που πρέπει να θέσω πρώτα, όταν έρχεται το ερώτημα της οδήγησης στο Δουβλίνο:

ΜΗΝ!

Δεν χρειάζεται πραγματικά να φέρετε τους δικούς σας τροχούς στο Δουβλίνο - μπορείτε να φτάσετε στο Δουβλίνο με αεροπλάνο (συν μια βόλτα με λεωφορείο), με πλοίο (συν μια βόλτα με λεωφορείο), με τρένο ή με λεωφορείο. Όχι όλοι μπορεί να είναι εύκολοι και βολικοί, ανάλογα με το πού ξεκινάτε, αλλά δεν χρειάζεται να έρθετε με το αυτοκίνητο. Και για να περάσετε στον καπνό: το Δουβλίνο διαθέτει αρκετά καλό σύστημα δημόσιων συγκοινωνιών με λεωφορεία, τραμ και τρένα. Προσθέστε το (συχνά εκπληκτικά) μικρό μέγεθος του πραγματικού κέντρου της πόλης και τη μεγάλη ποικιλία περιηγήσεων που προσφέρονται και δεν χρειάζεστε κανένα αυτοκίνητο για να μετακινηθείτε. Περίοδος.

Αλλά τι εάν χρειάζεστε ένα αυτοκίνητο; Είτε επειδή δεν μπορείτε να πάτε στις δημόσιες συγκοινωνίες (για παράδειγμα επειδή εσείς ή ο συνδιωριστής έχετε μειωμένη κινητικότητα) είτε για άλλους λόγους (απλά ταξιδεύετε, χρειάζεται να παραλάβετε αγαθά ή επιβάτες, πρέπει να επιστρέψετε την ενοικίαση σας .. .

ή είστε απλά χοίρος);

Εδώ είναι οι πιο πολύτιμες συμβουλές και συμβουλές που μπορώ να σκεφτώ και προέρχονται από μακρά εμπειρία: