Πριν επισκεφτείτε το κέντρο του Little Rock

Ποια είναι η μεγάλη υπόθεση για την αγορά του ποταμού; Γιατί αυτοί ονομάζουν την περιοχή River River District; Είναι επειδή η περιοχή έχει γίνει το ανερχόμενο σημείο για να κάνει σχεδόν τα πάντα στο Little Rock. Επικεφαλής στο κέντρο της πόλης για να δείτε τα καλύτερα του Little Rock για τους τουρίστες, τις οικογένειες, foodies, και τους ανθρώπους που θέλουν απλά να έχουν μια καλή στιγμή. Έχω συμπεριλάβει κάποια καυτά σημεία έξω από την αγορά του ποταμού, αλλά πραγματικά δεν χρειάζεται να απομακρυνθείτε για να δείτε το καλύτερο από το Little Rock.

Για τους τουρίστες

Μερικά από τα πιο διάσημα δεν πρέπει να χάσετε πράγματα να κάνουμε στο Little Rock βρίσκονται στην περιοχή του ποταμού Market. Το Old State House (το σημερινό κτίριο του Καπιτώπου είναι στο κέντρο της πόλης), η Προεδρική Βιβλιοθήκη του Κλίντον και η Heifer International καλούν αυτή την περιοχή στο σπίτι. Αν βρίσκεστε στην τοπική ιστορία, το ιστορικό μουσείο του Αρκάνσας βρίσκεται επίσης εδώ. Μπορείτε ακόμη να κάνετε μια βόλτα στο πάρκο Riverfront στο La Petit Roche Plaza και να δείτε το μικρό βράχο που ονομάζεται Little Rock . Το Downtown φιλοξενεί επίσης το Κέντρο Τεχνών του Αρκάνσας και το Μουσείο Στρατιωτικής Ιστορίας του MacArthur.

Ο χώρος στάθμευσης μπορεί να είναι δύσκολος στο κέντρο της πόλης, αλλά μπορείτε να παρκάρετε στους δρόμους σε μέτρα ή σε καθορισμένους χώρους στάθμευσης.

Για τα μέσα μαζικής μεταφοράς, το κέντρο της πόλης έχει το σύστημα σιδηροδρόμων River Rail. Το Little Rock έχει τρία vintage αμαξίδια ρεπλίκα που λειτουργούν στη διαδρομή 2,5 μιλίων. Ο Ποταμός Σιδηρόδρομος τρέχει από τις 8:30 π.μ.-10 μ.μ. Δευτέρα έως Τετάρτη και από τις 8:30 π.μ. - μεσημέρι την Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Ο Ποταμός Σιδηρόδρομος πηγαίνει σε όλη την περιοχή του ποταμού Λίβερ Ροκ και στην περιοχή Argenta του North Little Rock . Η διαδρομή River Rail περιλαμβάνει το Verizon Arena, το Statehouse Convention Centre, την ίδια την River River, τα δύο κρατικά σπίτια, την ιστορική γειτονιά Argenta, πολλά εστιατόρια και ξενοδοχεία, το ιστορικό μουσείο του Αρκάνσας, το Μουσείο Ανακάλυψης, το κύριο τμήμα της κεντρικής βιβλιοθήκης του Αρκάνσας Σύστημα, δύο εμπορικά επιμελητήρια, αίθουσες δικαστηρίων, αίθουσα συναυλιών Robinson Auditorium, το αμφιθέατρο Riverfront και πολλά άλλα.

Θα κοστίσει $ 1 ανά βόλτα ή $ 2 για μια ημέρα πέρασμα.

Για τα τρόφιμα

Οποιοδήποτε είδος φαγητού σας αρέσει, θα το βρείτε στο κέντρο της πόλης. Η αγορά του μεγαλύτερου γεωργού στο Little Rock βρίσκεται στο περίπτερο του River River. Η περιοχή στο κέντρο της πόλης έχει μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια στην πόλη με το One Eleven στο Capitol. Σαράντα δύο στη βιβλιοθήκη του Κλίντον λαμβάνουν επίσης εξαιρετικά σχόλια. Υπάρχει τετράγωνο για τα vegans, το Dave's Place για μεσημεριανό γεύμα και το Flying Fish, το Dizzy's και το Hanaroo για δείπνο, για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Για οικογένειες

Μην αφήσετε όλη τη νυχτερινή ζωή σας ξεγελάσει, κατά τη διάρκεια της ημέρας, το κέντρο του Little Rock είναι πολύ φιλικό προς την οικογένεια. Μπορείτε να επισκεφθείτε το Witt Stephens Nature Center και το Μουσείο Ανακάλυψης του Αρκάνσας και το Global Village του Heifer International. Όλα αυτά είναι φιλικά προς το παιδί. Υπάρχουν ακόμη και λίγα εστιατόρια φιλικά για τα παιδιά. Η πίτσα της Iriana's είναι πολύ νόστιμη και η Cotham έχει υπέροχα burgers.

Το Downtown Little Rock είναι η πιο δημοφιλής είσοδος στο σημείο του Ποταμού Αρκάνσας. Μπορείτε να περπατήσετε, να ποδηλατείτε ή να πατήσετε ένα βρόχο 14 μιλίων που ξεκινά από τη γέφυρα Junction στο πάρκο Riverfront. Το Riverfront Park είναι επίσης το σπίτι του καινοτόμου πάρκου Peabody, ενός φυσικού πάρκου διασκέδασης για παιδιά.

Ζωντανή μουσική

Το Verizon Arena βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη γέφυρα, αλλά στο κέντρο του Little Rock υπάρχει και ζωντανή ψυχαγωγία.

Οι ντόπιοι αγαπούν το Cantina Ballroom της Juanita (614 Clinton Ave Ave). Το Vino έχει ζωντανή μουσική και ζυθοποιία. Είναι επίσης ένα μακροπρόθεσμο τοπικό φαβορί.

Ο Ernie Biggs (307 ο κ. Clinton Ave) και ο Willie D (322 ο Πρόεδρος Clinton Ave) είναι πάντα διασκεδαστικοί. Το Sticky Fingerz Rock 'n Roll κοτόπουλο Shack (107 S. Commerce St) έχει γίνει γνωστό για τις ζωντανές μουσικές προσφορές του.

Το Flying Saucer (323 Πρόεδρος Clinton Ave) είναι επίσης στην περιοχή και έχει πάνω από 100 μπύρες στη βρύση. Η επανάσταση (300 Clinton Ave) είναι ένα club διασκέδασης με ζωντανή μουσική τα Σαββατοκύριακα.

Τοπική μπύρα και αργά, αργά τη νύχτα

Αν αγαπάτε τη βιοτεχνία , το κέντρο του Little Rock είναι το ιδανικό μέρος για εσάς. Το Little Rock έχει μια ποικιλία βιοτεχνικών μπύρες, και πολλές από αυτές βρίσκονται στην αγορά του ποταμού. Δοκιμάστε το Vino, το Boscos και το Flying Saucer.

Το Downtown είναι επίσης η καλύτερη θέση στο Little Rock για να περάσετε αργά, αργά το βράδυ . Το Midtown Billiards είναι ανοιχτό μέχρι τις 5 το πρωί και εξυπηρετούν έναν από τους καλύτερους μπιφτέκι στην πόλη.

Ψώνια

Η περιοχή River Market έχει μερικά καταστήματα διασκέδασης εκτός από το ίδιο το River Hall Market Hall. Η αίθουσα φιλοξενεί μια εβδομαδιαία αγορά αγρότη κατά τους θερμότερους μήνες και πολλοί τοπικοί τεχνίτες πωλούν επίσης αγαθά εκεί. Μερικά από τα αγαπημένα μου καταστήματα ποταμών είναι το Shop The Rock, το οποίο πωλεί αναμνηστικά Little Rock, δέκα χιλιάδες χωριά και Shop @ Heifer, τα οποία πωλούν τόσο είδη που κατασκευάζονται σε χωριά σε όλο τον κόσμο, Bath Junkie για εξατομικευμένα αλάτια μπάνιου και 4 τετράγωνα δώρα για το μοναδικό φαγητό του Αρκάνσας αντικειμένων.

Ξενοδοχεία και συναντήσεις

Η περιοχή στο κέντρο της πόλης έχει μερικά από τα καλύτερα τοπικά ξενοδοχεία, όπως το Mariott και το Capitol Hotel. Επίσης, φιλοξενεί μερικές από τις καλύτερες τοποθεσίες διάσκεψης και συνάντησης στην πόλη.

Ιστορικά κτίρια

Η περιοχή στο κέντρο της πόλης έχει πολλά ιστορικά αξιοθέατα, όπως το Old State House, το παλαιότερο διατηρητέο ​​κτίριο της πολιτείας, δυτικά του ποταμού Μισισιπή. Το κέντρο των επισκεπτών μας βρίσκεται στην ιστορική αίθουσα Curran, χτισμένη το 1800. Η ιστορική συνοικία Quapaw , μια περιοχή εννέα τετραγωνικών μιλίων, βρίσκεται επίσης στο κέντρο της πόλης και περιλαμβάνει το Αρχοντικό του Κυβερνήτη και το Villa Marre , ένα βικτοριανό σπίτι του 1881 που παρουσιάστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή "Designing Women". Το ιστορικό Central High είναι επίσης στο κέντρο της πόλης.

Απλά για Διασκέδαση (Themed Tours)

Ορισμένες διασκεδαστικές εκδρομές στην περιοχή περιλαμβάνουν μια περιοδεία του Μπιλ Κλίντον, μια περιοδεία περιοχών σκάνδαλο Clinton και μια περιήγηση στο κέντρο του Little Rock.

Μεταφορά γύρω από την αγορά

Ο χώρος στάθμευσης μπορεί να είναι δύσκολος στο κέντρο της πόλης, αλλά μπορείτε να παρκάρετε στους δρόμους σε μέτρα ή σε καθορισμένους χώρους στάθμευσης.

Για τα μέσα μαζικής μεταφοράς, το κέντρο της πόλης έχει το σύστημα σιδηροδρόμων River Rail. Το Little Rock έχει τρία vintage αμαξίδια ρεπλίκα που λειτουργούν στη διαδρομή 2,5 μιλίων. Ο Ποταμός Σιδηρόδρομος τρέχει από τις 8:30 π.μ.-10 μ.μ. Δευτέρα έως Τετάρτη και από τις 8:30 π.μ. - μεσημέρι την Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Ο Ποταμός Σιδηρόδρομος πηγαίνει σε όλη την περιοχή του ποταμού Λίβερ Ροκ και στην περιοχή Argenta του North Little Rock.

Η διαδρομή River Rail περιλαμβάνει το Verizon Arena , το Statehouse Convention Centre, την ίδια την River River, τα δύο κρατικά σπίτια, την ιστορική γειτονιά Argenta, πολλά εστιατόρια και ξενοδοχεία, το ιστορικό μουσείο του Αρκάνσας, το Μουσείο Ανακάλυψης, το κύριο τμήμα της κεντρικής βιβλιοθήκης του Αρκάνσας Σύστημα, δύο εμπορικά επιμελητήρια, αίθουσες δικαστηρίων, αίθουσα συναυλιών Robinson Auditorium, το αμφιθέατρο Riverfront και πολλά άλλα. Τα ξενοδοχεία που είναι προσβάσιμα στο River Rail περιλαμβάνουν το DoubleTree Hotel, το Capital Hotel, το Peabody Hotel (το σπίτι των πάπιων) και το Courtyard By Marriott.

Περπάτημα και ποδηλασία

Το Downtown Little Rock είναι η πιο δημοφιλής είσοδος στο σημείο του Ποταμού Αρκάνσας. Μπορείτε να περπατήσετε, να ποδηλατείτε ή να πατήσετε ένα βρόχο 14 μιλίων που ξεκινά από τη γέφυρα Junction στο πάρκο Riverfront. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια λιγότερο έντονη βόλτα στο Medical Mile ή απλά να κάνετε μέρος του μονοπατιού