Ένας οδηγός για Ιπποδρομίες στο Oaklawn Track στο Little Rock, Αρκάνσας

Το Oaklawn είναι ένα καθαρόαιμο κρουαζιερόπλοιο και κέντρο τυχερών παιχνιδιών που βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Hot Springs . Η Oaklawn, που ιδρύθηκε το 1904, είναι γνωστή ως το σπίτι του 1 εκατομμυρίου δολαρίων του Arkansas Derby, ενός από τους κορυφαίους αγωνιστικούς αγώνες της χώρας για το Derby του Κεντάκυ και των άλλων δύο αγώνων Triple Crown .

Το 2015, το ήδη αποδεδειγμένο πρόγραμμα πασσάλων 3 ετών της Oaklawn παρήγαγε τον πρώτο νικητή Triple Crown σε 37 χρόνια, το American Pharoah.

Το αμερικανικό Pharoah ξεκίνησε τη χρονιά του κερδίζοντας $ 750,000 Rebel Stakes και $ 1 εκατομμύριο Arkansas Derby. Άλλοι πρωταθλητές που έρχονται από το Ντέρμπι του Αρκάνσας τα τελευταία χρόνια είναι οι Smarty Jones, Afleet Alex, Curlin και Summer Bird.

Το Oaklawn φιλοξενεί έναν ετήσιο ζωντανό αγώνα που συναντάται από τα μέσα Ιανουαρίου έως τα μέσα Απριλίου, αλλά είναι ανοιχτό όλο το χρόνο για παγκόσμια πρωταθλήματα και αγώνες simulcast από όλη τη χώρα.

Oaklawn Racetrack Βασικές πληροφορίες

Το Oaklawn βρίσκεται στο Hot Springs, AR . Είναι περίπου μια ώρα με το αυτοκίνητο από το Little Rock . Το Oaklawn Park βρίσκεται στο 2705 Central Ave, Highway 7, νότια του ιστορικού κέντρου Hot Springs.

Η ζωντανή σεζόν αρχίζει την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου το 2018. Οι πύλες ανοίγουν 2 ώρες πριν από την ώρα της αναρτήσης. Οι ζωντανοί αγώνες είναι Πέμπτη - Κυριακές τις περισσότερες μέρες. Οι πύλες συνήθως ανοίγουν στις 11.

Post Times

Εβδομαδιαίες και Κυριακές - 1:30 μ.μ.
Σάββατο - 1:00 μ.μ.
Ημέρα εκκίνησης και κλεισίματος - 12:30

Τα παιδιά επιτρέπονται μέσα στο πάρκο, αλλά πρέπει να είσαι 18 ετών για να ποντάρεις.

Τα παιδιά αγαπούν να παρακολουθήσουν τα άλογα, έτσι τα παιδιά και οι οικογένειες είναι συχνή θέα στο Oaklawn.

Η τιμή για στάθμευση εξαρτάται από το πού σταθμεύετε. Ο μέσος όρος είναι περίπου 5 δολάρια, αλλά υπάρχει και χώρος στάθμευσης δωρεάν. Η είσοδος πύλης είναι $ 2. Τα αγωνιστικά προγράμματα ξεκινούν από $ 1,75. Το ελάχιστο στοίχημα είναι $ 2. Δεν χρειάζεται να στοιχηματίζετε.

Θυμηθείτε, μην πάρετε τους αγώνες πολύ σοβαρά, είναι πραγματικά για διασκέδαση. Κερδίζοντας χρήματα είναι απλά ένα μπόνους!

Ειδικά Giveaways και Post Times

Αυγή στο Oaklawn

Πάρτε μια περιήγηση αχυρώνα κάθε Σάββατο το πρωί. Είναι μια "πίσω από τη σκηνή" ματιά στο Thoroughbred αγωνιστικά. Αυτό το πρόγραμμα είναι δωρεάν για το κοινό και δωρεάν καφές και αρτοσκευάσματα θα σερβίρονται. Υπάρχουν επίσης περιηγήσεις στον αχυρώνα στις 7:30, 8, 9 και 9:30 π.μ. Δεν απαιτείται κράτηση εκ των προτέρων. Το τελευταίο Dawn στο Oaklawn της σεζόν είναι την Παρασκευή πριν από την Derby Day. Είναι μια ειδική έκδοση του Derby Day, για να δείτε τους υποψηφίους. Δεν υπάρχει Dawn στο Oaklawn την ημέρα Derby.

Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα ειδικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής σε Oaklawn:

Ηλεκτρονικό παιχνίδι

Το Oaklawn έχει μια μεγάλη ποικιλία ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Το ηλεκτρικό τους παιχνίδι είναι σχεδόν σαν ένα καζίνο.

Η περιοχή παιχνιδιών περιλαμβάνει παιχνίδια όπως Wheel of Fortune, The Flintstones, Dragon Rising και Reel 'em In. Το Oaklawn διαθέτει επίσης Black Jack με αληθινές κάρτες, πόκερ και μια περιοχή High Limits. Έχουν βίντεο πόκερ, στιγμιαία αγωνιστικά και παιχνίδια παρόμοια με τα slots και το blackjack. Παίζουν το Plinko την Τετάρτη, την Παρασκευή και το Σάββατο.

Simulcast

Η Oaklawn ταυτόχρονα διεξάγει αγώνες από διαδρομές σε ολόκληρη τη χώρα σε καθημερινή βάση. Από τον Απρίλιο έως το Δεκέμβριο, το Post Time Pavilion είναι ανοιχτό και προσφέρει ένα φυλλάδιο σε στιλ Vegas με οθόνες μεγάλης οθόνης και καθίσματα καρόλου με μεμονωμένες τηλεοράσεις. .

Πώς να στοιχηματίσετε

Για μεμονωμένα στοιχήματα, μπορείτε να στοιχηματίσετε στο άλογό σας για να κερδίσετε, να τοποθετήσετε ή να δείτε. Ένα στοίχημα νίκης είναι εκεί που πρέπει πρώτα να έρθει το άλογο. Το στοίχημα είναι εκεί όπου το άλογο πρέπει να έρθει πρώτα ή δεύτερο. Ένα στοίχημα έκθεσης είναι όταν ένα άλογο πρέπει πρώτα, δεύτερο ή τρίτο.

Το Oaklawn προσφέρει επίσης καθημερινά δίκλινα, Pick3s και CLASSIX®, ένα στοίχημα Pick 6, καθώς και exactas και trifectas. Το ημερήσιο δίκλινο είναι ένα στοίχημα δύο άλογα. Για το καθημερινό διπλό, πρέπει να επιλέξετε το άλογο που κερδίζει δύο διαδοχικές κούρσες. Το Oaklawn έχει ένα πρόωρο καθημερινό double για τους πρώτους δύο αγώνες της ημέρας και ένα αργότερο καθημερινό double. Το ημερήσιο διπλό θα εμφανίζεται στο πρόγραμμα αγώνων. Το Pick3 είναι εκεί που πρέπει να επιλέξετε τον νικητή για 3 διαδοχικές κούρσες.

Ένα στοίχημα ακριβής είναι ένα στοίχημα δύο άλογα. Τα άλογα σας πρέπει να ολοκληρώσουν την 1η και την 2η θέση με την ακριβή σειρά. Ένα trifecta είναι ένα στοίχημα τριών άλογα. Τα άλογα σας πρέπει να ολοκληρώσουν την 1η, 2η και 3η θέση με την ακριβή σειρά. Μπορείτε να κάνετε στοιχήματα exacta και trifecta σε κάθε αγώνα.

Oaklawn Οπουδήποτε

Οι οπαδοί της Oaklawn μπορούν τώρα να απολαύσουν τις κούρσες από οπουδήποτε, με την είσοδο στο OaklawnAnywhere.com χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε smartphone, tablet ή προσωπικό υπολογιστή. Αυτός ο ιστότοπος επιτρέπει στους οπαδούς να παρακολουθούν άλογα και να στοιχηματίζουν σε αγώνες, με τα χρήματα να παραμένουν στο Αρκάνσας. Είναι ελεύθερος να ανοίξει λογαριασμό και τα μέλη θα έχουν πρόσβαση σε όλους τους αγώνες Oaklawn καθώς και σε αγώνες από τα πιο δημοφιλή αμερικανικά και διεθνή κομμάτια. Αυτό είναι διαθέσιμο μόνο για τους κατοίκους του Αρκάνσας.