Ο καλύτερος Pokemon Go σταματά στο Little Rock

Το Pokémon GO είναι μια νέα εφαρμογή για κινητές συσκευές που επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν και να εκπαιδεύουν το Pokémon σε έναν επαυξημένο κόσμο πραγματικότητας. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι παίρνουν έξω και κοιτάζοντας τα τηλέφωνά τους. Είναι πραγματικά ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι. Η βασική ιδέα είναι ότι πρέπει να βρείτε Pokémon και προμήθειες.

Τα αναλώσιμα είναι κρυμμένα σε όλη την πόλη σε εικονικές πλατφόρμες. Η γραφική παράσταση που ακολουθεί είναι μερικές από τις πλατφόρμες στην αγορά του ποταμού στο κέντρο του Little Rock.

Οι πόκερ, τα γυμναστήρια και τα Pokémon είναι πραγματικά χαρτογραφημένα στα σημεία δεδομένων του Google Map. Τα μνημεία, τα ορόσημα και οι ειδικές κατασκευές είναι συνήθως ένα καλό μέρος για να βρούμε προμήθειες και γυμναστήρια Pokémon. Το River River, το The River Trail και τα περισσότερα από τα πάρκα της πόλης είναι γεμάτα από αυτά. Ωστόσο, δεν βρήκα πολλούς στο Pinnacle Mountain State Park (δεν είμαι σίγουρος για τα υπόλοιπα κρατικά πάρκα), οπότε αν κάνετε κυνηγόσκυλο αντί για πεζοπορία, μπορείτε να παραλείψετε τις λιγότερο αστικές περιοχές.

Πηγές λένε ότι η βάση δεδομένων του Pokémon GO βασίζεται στην πύλη δεδομένων της Niantic για την Ingress. Εάν παίζετε την Ingress, οι πύλες Ingress είναι επίσης και οι παίκτες του πόκερ. Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό με την εγγραφή για Ingress, αλλά δεν χρειάζεται να είστε ένας επαγγελματίας υπολογιστής ή να εγγραφείτε για τίποτα για να βρείτε το Πειραιτό. Είναι παντού.

Έτσι, κατευθυνθείτε στο κατάστημα εφαρμογών σας για το Android ή την Apple, χρεώνετε την μπαταρία του τηλεφώνου σας (η εφαρμογή εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το GPS, επομένως αποστράγγειται) και βγείτε έξω για να δοκιμάσετε το τελευταίο παιχνίδι ενισχυμένης πραγματικότητας της Nintendo. Προσέξτε την προειδοποίηση παιχνιδιών για να κρατάτε τα μάτια σας στο περιβάλλον σας και μην τρένοτε και οδηγείτε.

Πηγαίνετε στην ομάδα Mystic! Μπορείτε να μοιραστείτε τις αγαπημένες σας τοποθεσίες στο Facebook.