Ο ζωολογικός κήπος Little Rock

Ο ζωολογικός κήπος Little Rock είναι διαπιστευμένος από τον Αμερικανικό ζωολογικό κήπο και τον Σύνδεσμο Ενυδρείων. Μια επίσκεψη είναι πολύ διασκεδαστική και ο ζωολογικός κήπος βελτιώνεται καθημερινά. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να περάσετε την ημέρα έξω από την επικοινωνία με τη φύση και να επισκεφθείτε τα ζώα. Τα παιδιά αγαπούν (οι ενήλικοι κάνουν πάρα πολύ) και κάθε φορά που επισκέπτεστε τους βοηθάτε να οικοδομήσουμε έναν μεγαλύτερο και καλύτερο ζωολογικό κήπο. Με διασκεδαστικά ειδικά γεγονότα. εκπαιδευτικές ευκαιρίες και νέα εκθέματα, συμπεριλαμβανομένων πιγκουίνων, δεν μπορείτε να πάτε στραβά στο Little Rock Zoo.

Νέα εκθέματα στο ζωολογικό κήπο Little Rock

Αν δεν έχετε πάει στο Little Rock Zoo μέσα σε λίγα χρόνια, θα δείτε πολλές αλλαγές. Πολλά από τα εκθέματα έχουν ανοίξει για να δώσουν στα ζώα περισσότερο χώρο, και μερικά ζώα όπως οι αρκούδες και τα λιοντάρια, έχουν δοθεί εκθέματα που επιτρέπουν στους ανθρώπους κοντά και προσωπικές απόψεις.

Θα βρείτε επίσης ανέσεις επισκεπτών όπως το καφέ και το κατάστημα με είδη δώρων έχουν γίνει μεγαλύτερα και καλύτερα. Κάνουν νέες βελτιώσεις στις υπηρεσίες επισκεπτών κάθε χρόνο.

Τα πιο πρόσφατα εκθέματα περιλαμβάνουν την Αφρικανική Σαβάνα, με τους κούρδους και τα στέφανα γερανούς, το πάρκο dik dik, τα κόκκινα ποτάμια και το καλοκαίρι μια διασκεδαστική νέα παράσταση πουλιών κάθε Σαββατοκύριακο. Υπάρχει ένα αφρικανικό πιγκουίνο εκθετήριο. Είναι ένα πολύ περίτεχνο εκθέμα και ένα από τα καλύτερα εκθέματα πιγκουίνων που έχω δει. Τα νεώτερα εκθέματα είναι το εκθετήριο τσίτα που άνοιξε το 2012 και το πρόσφατα ανακαινισμένο κληρονομιά Αρκάνσας , το οποίο άνοιξε το 2016.

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Είναι πιθανό, αν επισκεφθείτε ένα Σαββατοκύριακο, θα έχετε μια στενή και προσωπική συνάντηση με τουλάχιστον ένα ζώο.

Κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων, οι Zoo Docents (εθελοντές) είναι συνήθως σε ετοιμότητα για να σας παρουσιάσουν σε μερικούς από τους φίλους των ζώων τους. Ίσως δείτε ζωολογικό κήπο σε άλλα μέρη της πόλης. Τα ζωοκομικά ζώα Little Rock Zoo κάνουν πάρτι, εκπαιδευτικά προγράμματα για ομάδες νέων και συλλόγους και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε προγράμματα στο αμφιθέατρο και στα πάρτι γενεθλίων των παιδιών.

Επικοινωνήστε με το τμήμα εκπαίδευσης στο 501-666-2406 ext. 124 για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τιμολόγηση και τον τρόπο λήψης του ζωολογικού κήπου Little Rock στον οργανισμό σας.

Είσοδος, Χώρος στάθμευσης και Ώρες

Η είσοδος είναι 12,00 δολάρια για τους ενήλικες και 9 δολάρια για παιδιά κάτω των 12 ετών ή ενήλικες άνω των 60 ετών. Υπάρχει τέλος στάθμευσης 2 $ ανά αυτοκίνητο. Προσφέρονται μέλη του Little Rock Zoo. Μπορείτε να παρκάρετε στην παρτίδα απέναντι από την κύρια είσοδο.

Ο ζωολογικός κήπος Little Rock είναι ανοιχτός από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. 7 ημέρες την εβδομάδα, εκτός από τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τις Ευχαριστίες. Ο ζωολογικός κήπος κλείνει επίσης για το παιχνίδι Razorback όταν βρίσκεται στο War Memorial Stadium, καθώς ο χώρος στάθμευσης για τους επισκέπτες είναι αδύνατος τις ημέρες των παιχνιδιών.

Χάρτης

Συμβουλές για την επίσκεψη στο ζωολογικό κήπο Little Rock

Την άνοιξη, ο ζωολογικός κήπος παίρνει πολύ κόσμο, έτσι ώστε να αποφευχθεί η βιασύνη έρχονται νωρίς ή αργά. Το καλοκαίρι, κατευθυνθείτε πρώτα σε μεγάλες γάτες και πηγαίνετε νωρίς για να δείτε περισσότερα ζώα (τα ζώα έχουν πρόσβαση σε εσωτερικούς χώρους, ώστε να πάνε εκεί που είναι δροσερό). Τα ζώα είναι πιο ενεργά στις αρχές του χειμώνα, όταν είναι δροσερό αλλά όχι πολύ κρύο.

Ο ζωολογικός κήπος Little Rock έχει δύο τμήματα προς το πίσω μέρος του ζωολογικού κήπου που είναι εύκολο να χάσετε και να περιπλανηθείτε για να φτάσετε. Οι αρκούδες είναι στα δεξιά. Μην χάσετε αυτό το τμήμα! Το εκθεσιακό show grizzly bear είναι σπουδαίο και ο Little Rock Zoo έχει εκπροσώπους από τα περισσότερα είδη αρκούδων σε όλο τον κόσμο.

Τα μικρά σαρκοφάγα είναι στα δεξιά και διαθέτουν ορισμένα τακτοποιημένα, μικρότερα είδη, συμπεριλαμβανομένου ενός οστά (πιθανότατα τα παιδιά σας έχουν ακούσει). Πρέπει να διπλασιάσετε για να δείτε και τα δύο.

Ζωολογικό κήπο

Ο ζωολογικός κήπος του Little Rock είχε κάποτε έναν ζωολογικό κήπο / Παιδικό αγρόκτημα με μικρές κατσίκες. Επί του παρόντος, στο αναδιαμορφωμένο αγρόκτημα κληρονομιάς Αρκάνσας, μπορείτε να ταΐσετε και να πετάξετε τα κατσίκια μέσα από ένα φράγμα, αλλά δεν μπορείτε να πάτε μέσα μαζί τους. Το Κτήμα Πολιτιστικής Κληρονομιάς έχει ορισμένα τακτοποιημένα είδη που χρησιμοποιούνται σε αγροκτήματα σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των κοτόπουλων, των πτηνών ζούγκλας και των γαλοπούλων κληρονομιάς. Ο ζωολογικός κήπος Little Rock συνεργάστηκε με την Heifer International για να καταστήσει δυνατή αυτή την εκπαιδευτική εμπειρία. Εάν επισκέπτεστε από το κράτος και ψάχνετε για πράγματα που έχουν να κάνουν με την οικογένειά σας , το Heifer's Global Village στο κέντρο της πόλης είναι κάτι που πρέπει να ελέγξετε επίσης.