Δείπνο στο κέντρο του Little Rock

Καλό εστιατόρια και αμερικανικά εστιατόρια στο κέντρο της πόλης και στην αγορά του ποταμού

Αν εξερευνήσετε την περιοχή Downtown Little Rock, είστε σίγουροι ότι θα σκοντάψετε σε πολλά υπέροχα εστιατόρια, με νέες εγκαταστάσεις που αναδύονται καθημερινά, αλλά η πλοήγηση στα τρόφιμα στο κέντρο της πόλης μπορεί να είναι ένα πρόβλημα για τους αμύητους. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα επειδή φαίνεται ότι υπάρχει μια πίτσα, μπαρ ή γκριλ σε κάθε γωνιά, το καθένα με πολύ καλές κριτικές για το Yelp και το TripAdvisor.

Ευτυχώς, έχουμε συντάξει έναν κατάλογο με μικρές αλυσίδες εστιατορίων με σίγουρη πυρκαγιά και τοπικές επιχειρήσεις που θα αφήσουν ικανοποιημένους τους γευστικούς γεύσεις και τα στομάχια σας. Εξερευνήστε αυτόν τον κατάλογο καλών γευμάτων, casual τρώει, διεθνή φαγητά και τοπικά φαγητά και επιλέξτε την επόμενη foodie στο Downtown Little Rock, Αρκάνσας.

Καλό φαγητό στο Little Rock

Αν ψάχνετε για μια νύχτα της υπερβολής στην περιοχή Little Rock, μην κοιτάτε περισσότερο από αυτά τα τοπικά εστιατόρια, ιδανικό για αυτή τη ρομαντική νύχτα ή για ένα γιορτινό δείπνο γενεθλίων. Ενώ τα παρακάτω εστιατόρια μπορεί να είναι λίγο στην ακριβή πλευρά, η ατμόσφαιρα, η υπηρεσία φαγητού και η ποιότητα των γευμάτων που θα πάρετε σε αυτά τα εκλεκτά καταστήματα αξίζει σίγουρα την τιμή.

Μεγάλη αμερικανική τρώει στο Little Rock

Εάν είστε στη διάθεση για κάτι με αυτό το παραδοσιακό αμερικάνικο γούστο - σκέφτεστε μπιφτέκια, πατάτες και δάχτυλα κοτόπουλου - σίγουρα δεν θέλετε να χάσετε αυτά τα υπέροχα εστιατόρια. Η διακύμανση της τιμής από τα γεύματα κάτω από τα 15 δολάρια σε γεύματα τόσο ακριβό όσο και τα 100 δολάρια, τα ακόλουθα εστιατόρια είναι βέβαιο ότι θα χτυπήσουν το σημείο για το γεύμα-of-home μαγείρεμα Αμερικανοί έχουν έρθει να περιμένουν από τα τοπικά ιδρύματα.

Μπαρ, παμπ και μέρη για να πάρετε ένα ποτό στο Little Rock

Εάν δεν είστε αρκετά διάθεση για ένα πλήρες γεύμα και θα μπορούσε απλά να χρησιμοποιήσει ένα ελαφρύ σνακ και ένα ποτό μετά από μια μέρα των αγορών, Downtown Little Rock προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από μπαρ, παμπ, και άλλα μέρη για να αρπάξει ένα γρήγορο ποτό.

Διεθνή και Υπερπόντια Τρόφιμα στο Little Rock

Αν ψάχνετε για λίγο περισσότερο διεθνή αίσθηση στα γεύματά σας, το Downtown Little Rock προσφέρει μια ποικιλία από εθνοτικές γεύσεις σε αυθεντικά ιαπωνικά, ιταλικά, μεξικάνικα και λατινικά εστιατόρια. Ελέγξτε μερικά από αυτά τα ωραία καταστήματα αν θέλετε να ξεφύγετε από την Americana για μια στιγμή και να εξαφανιστείτε σε ξένη ξέφρενη τροφή.