Ο ζωολογικός κήπος Little Rock ανοίγει το κτήμα κληρονομιάς του Νέου Αρκάνσας

Αισθάνεται σαν άνοιξη και τίποτα δεν είναι καλύτερο από να περάσετε μια μέρα άνοιξης στο Little Rock Zoo. Από τις 2 Απριλίου, οι οικογένειες έχουν έναν καινούργιο λόγο να επισκεφθούν. Στις 2 Απριλίου, ο ζωγράφος Little Rock Zoo ανοίγει το νέο αγρόκτημα κληρονομιάς Αρκάνσας. Οι βουλευτές έρχονται στην κορυφή την 1η Απριλίου.

Το αγρόκτημα αποτελεί επικαιροποίηση της υπάρχουσας εκμετάλλευσης. Τα ζώα που γνωρίζετε και αγαπάτε έχουν μια ολοκαίνουργια έκθεση και μερικούς νέους φίλους. Η πιο εντυπωσιακή νέα προσθήκη είναι ο μεγάλος αχυρώνας.

Ο αχυρώνας θα χρησιμοποιηθεί ως κατοικία για τα ζώα, αλλά θα επιτρέπεται στους επισκέπτες να περπατούν και να μαθαίνουν λίγο για τη γεωργία στο Αρκάνσας.

Οι επισκέπτες δεν θα μάθουν μόνο για τη γεωργία στο Αρκάνσας. Ο ζωολογικός κήπος έχει συνεργαστεί με την Heifer International για να διδάξει για την αποστολή της Heifer παγκοσμίως. Σε όλη την έκθεσή σας, θα βρείτε γραφικά που θα αναλύουν τις αποστολές των επτά M του Heifer: γάλα, κοπριά, κρέας, μυς, χρήματα, υλικά και κίνητρα. Μέσα από αυτό, ο ζωολογικός κήπος μπορεί να βοηθήσει να επιδείξει τα σπουδαία πράγματα που κάνουν οι τοπικές οργανώσεις για να λύσουν την πείνα σε όλο τον κόσμο.

Για να δείξει μερικά από αυτά τα M's, η Heifer δώρισε ένα τρακτέρ κοτόπουλου. Οι ελκυστήρες κοτόπουλου είναι κινητά κοτόπουλα που χρησιμοποιούνται στην αειφόρο γεωργία. Η δυνατότητα μετακίνησης του κοτόπουλου παρέχει λίπασμα και αερισμό σε πολλές περιοχές του αγροκτήματος.

Το νέο αγρόκτημα κληρονομιάς του Αρκάνσας διαθέτει επίσης έναν μικρότερο αχυρώνα, κοτόπουλο και μια γέφυρα διασκέδασης για τη διέλευση των αιγών.

Για τα παιδιά, υπάρχει μια ολοκαίνουργια παιδική χαρά. Σχεδιασμένο για να συμπεριλάβει όλα τα παιδιά, η παιδική χαρά διαθέτει εξοπλισμό για παιδιά με αναπηρίες και δροσερό, διώροφο διαφάνεια σιλό σιτηρών.

Η Heifer International δώρισε πολλά ζώα, συμπεριλαμβανομένης μιας φυλής κληρονομιάς που βοήθησε η Heifer να διατηρήσει. Οι φυλές κληρονομιάς είναι φυλές που ευνοούν ευκολότερα την ανύψωση σε μικρή κλίμακα και αναπτύχθηκαν πριν από την έλευση της βιομηχανικής γεωργίας μεγάλης κλίμακας.



Τα πρόβατα Katahdin είναι μια φυλή προβάτων μαλλιών που αναπτύχθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα πρόβατα τρίχας λειτουργούν καλά σε θερμότερα κλίματα, επειδή έχουν μαλλιά αντί παραδοσιακού μαλλιού. Δεν χρειάζεται να τρυπηθούν σαν ένα κανονικό πρόβατο. Τα πρόβατα Katahdin εκτρέφονται κυρίως για το κρέας. Αρχικά αναπτύχθηκαν στο Maine, αλλά η Heifer International δημιούργησε ένα αρκετά μεγάλο κοπάδι στο Heifer Ranch στο Perry τη δεκαετία του 1980. Αυτά τα πρόβατα βοηθούν να αποδείξουν την αποστολή Heifer επειδή είναι ιδιαίτερα προσαρμόσιμα και χαμηλά σε συντήρηση πρόβατα. Τα νεαρά αρνιά γεννιούνται αρκετά ανεξάρτητα και είναι ιδανικά για τη φυτεία των βοσκοτόπων.

Η αποστολή της Heifer βασίζεται στη βιώσιμη κοινοτική γεωργία. Το Heifer δίνει σε οικογένειες ζώα, τους διδάσκει να τα μεγαλώνουν και έπειτα η οικογένεια πρέπει να μεταβιβάσει τα δώρα. Δεδομένου ότι αυτά τα πρόβατα είναι τόσο προσαρμόσιμα και ανθεκτικά, ταιριάζουν στην αποστολή Heifer καλά. Οι οικογένειες μπορούν εύκολα να τις ανυψώνουν σε μικρά κομμάτια γης, είναι ανθεκτικά και εύκολο να αναπαραχθούν με νέους που μπορούν εύκολα να μεταφερθούν και παράγουν ένα πλούσιο άπαχο κρέας για να στηρίξουν τις οικογένειες.

Μια άλλη κληρονομιά της Κληρονομιάς που θα παρουσιαστεί είναι τα πρόβατα των μαύρων όρνιθων. Υπάρχουν αμερικανικά πρόβατα και πρόβατα μαύρων μπαμπουίνων. Ο ζωολογικός κήπος αυτή τη στιγμή διαθέτει μόνο ένα αμερικανικό πρόβατο.

Αυτά είναι και τα πρόβατα των μαλλιών και δεν έχουν μαλλί. Επίσης, δεν χρειάζεται να τσαλακωθούν. Οι αμερικάνικοι βατραχοπόδαροι έχουν μάλλον εντυπωσιακά κέρατα. Αυτοί οι τύποι θα είναι διασκεδαστικοί να παρακολουθήσουν όλο το χρόνο, καθώς αναπτύσσουν παχιά, μάλλινα παλτά το χειμώνα και ένα μικρότερο παλτό την άνοιξη και το καλοκαίρι. Αυτά δεν χρησιμοποιούνται στη γεωργία όσο τα πρόβατα Katahdin, αλλά είναι ένα πολύ εντυπωσιακό ζώο. Τα πρόβατα τρίχας τείνουν να κάνουν καλύτερα σε θερμά κλίματα, όπως το Αρκάνσας, από τα μαλλιαρά πρόβατα.

Τα ζώα στο αγρόκτημα κληρονομιάς Αρκάνσας περιλαμβάνουν τα προηγουμένως αναφερθέντα πρόβατα Katahdin και Blackbelly, χήνες, αφρικανικά αιγοπρόβατα, Νιγηριανά κατσίκια νάνος, μικροσκοπικά γαϊδούρια και μικροσκοπικά άλογα. Ο ζωολογικός κήπος έχει ένα νάνος μικροσκοπικό άλογο που είναι μόνο 14 ίντσες ψηλό.

Με το πάρκο κληρονομιάς Αρκάνσας, ο ζωολογικός κήπος επιστρέφει μετά από μακρά απουσία και οι επισκέπτες του ζωολογικού κήπου επιτρέπεται να κατοικίδιο ζώο, ζωοτροφές, βούρτσα και γαμπρό πολλά από τα ζώα στο αγρόκτημα με την εποπτεία του ζωολογικού κήπου.

Το μεγάλο άνοιγμα είναι ανοιχτό σε όλους όσους έχουν εισιτήριο για ζωολογικούς κήπους (δωρεάν για μέλη) όλη την ημέρα την 2η Απριλίου. Η Heifer International θα είναι εκεί και ο ζωολογικός κήπος έχει διασκεδαστικές εκπαιδευτικές ευκαιρίες προγραμματισμένες όλη την ημέρα. Τα παιδιά θα μπορούν επίσης να απολαύσουν το αγρόκτημα και την παιδική χαρά. Για τα μέλη, υπάρχει μια ειδική βραδιά προεπισκόπησης την Παρασκευή 1 Απριλίου από τις 4-8 μ.μ. Θα πρέπει να κάνετε RSVP. Η νύχτα περιλαμβάνει ελαφρύ δείπνο, ένα εισιτήριο τρένου και ένα εισιτήριο καρουζέλ ανά άτομο. Το αγρόκτημα θα είναι ανοιχτό και μερικοί σταθμοί δραστηριότητας.

Ακόμη και αν δεν φτάσετε στην ημέρα του ανοίγματος, αφιερώστε λίγο χρόνο για να το δείτε αυτό το καλοκαίρι.