Τοποθεσίες για να βρείτε τις αργίες σεζόν Προσφορές

Πολλοί άνθρωποι ψωνίζουν για καλοκαιρινές εκδρομές μέχρι τα μέσα του χειμώνα. Η σκέψη των αργιών σεζόν ασχολείται μπορεί να μην συμβεί σε πολλούς ταξιδιώτες του προϋπολογισμού.

Αλλά υπάρχουν αρκετά θέρετρα που εξακολουθούν να έχουν καλές συνθήκες και άφθονα κενά δωμάτια. Θα εκπτωθούν αυτά τα δωμάτια και τα τέλη μίσθωσης αντί να μην αποκομίσουν κέρδος καθόλου.

Υπάρχουν πολλές στρατηγικές ταξιδιού του προϋπολογισμού που απλά δεν δουλεύουν για κάποιους ανθρώπους και αυτό είναι ένα από αυτά.

Οι συνθήκες σε ορισμένες περιοχές αρχίζουν να χειροτερεύουν γρήγορα και οι διαδρομές κοντά. Η κράτηση τον Μάρτιο και ιδιαίτερα τον Απρίλιο μπορεί να είναι ένα στοίχημα.

Μερικοί από τους καλύτερους εκπαιδευτές και οδηγούς προχωρούν σε άλλες εργασίες. Το "in" πλήθος πιθανότατα έχει προχωρήσει επίσης.

Εάν μπορείτε να ανεχτείτε τέτοιες κακουχίες και είστε πρόθυμοι να παίξετε λίγο στις συνθήκες, διαβάστε παρακάτω.

Οι αεροπορικές εταιρείες συχνά δίνουν στους σκιέρ μια συμπαθητική σειρά προσφορών. Με μεγάλο μέρος της κυκλοφορίας διακοπών που κατευθύνεται στις ζεστές παραλίες για το εαρινό διάλειμμα, μπορεί να είστε σε θέση να snag μια αρκετά τελευταία στιγμή συμφωνία σε έναν αγαπημένο προορισμό σκι.

Αλλά πολλές συμφωνίες αυτή τη φορά του έτους δεν περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια. Συνήθως, οι τιμές που θα βρείτε είναι μόνο για εισιτήρια δωματίου και ανελκυστήρα. Πάντα να διαβάζετε προσεκτικά τη λεπτή εκτύπωση πριν κάνετε κλικ στο κουμπί αγοράς.

Συνειδητοποιήστε επίσης ότι αυτό δεν παρουσιάζεται ως το "φθηνότερο" ή "καλύτερο" στο Διαδίκτυο. Μπορεί να βρείτε ακόμα καλύτερες προσφορές - ο σκοπός είναι να τους σκεφτείτε και να τους αναζητήσετε.

Κάντε κλικ στο "επόμενο" και σκεφτείτε το σκι στο τέλος της σεζόν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το Snowshoe στη Δυτική Βιρτζίνια είναι ένα από τα λίγα θέρετρα όπου μένετε στην κορυφή του βουνού. Με υψόμετρα άνω των 4.000 ποδών, οι συνθήκες στο Snowshoe για το χιόνι είναι συχνά καλύτερο από τα θέρετρα βορειότερα. Ο ιστότοπός τους ισχυρίζεται ότι "μερικά από τα καλύτερα χιόνια της σεζόν μπορούν να βρεθούν τις τελευταίες εβδομάδες της σεζόν". Το Snowshoe προσφέρει συχνά προσφορές αργά σεζόν που ξεκινούν τον Μάρτιο και συνεχίζονται μέχρι τις 10 Απριλίου κάθε έτους.

Μπορεί να περιλαμβάνουν εισιτήρια διαμονής και ανελκυστήρα - φροντίστε να ελέγξετε τις προσφορές για το τρέχον έτος.

Vail στο λογαριασμό του Κολοράντο ως το κορυφαίο χιονοδρομικό κέντρο στη Βόρεια Αμερική. Εάν θέλετε να ελέγξετε την αξίωσή σας για τον εαυτό σας, μια οικονομική επιλογή μπορεί να βρεθεί μεταξύ τους Web Specials. Το Vail Marriott Mountain Spa και Resort προσφέρει μια δωρεάν διανυκτέρευση και δωρεάν σκι κατά τη διάρκεια των τριών επιπλέον ημερών.

Το Mammoth Mountain στην Καλιφόρνια έχει προσφέρει μια τέταρτη νύχτα δωρεάν με την αγορά τριών νυχτών το μεσημέρι τον Μάρτιο. Προσφορές και Πακέτα στο Mammoth αξίζουν μια ματιά εάν θα είστε στην περιοχή. Έχουν επίσης παιδική χαρά και δωρεάν διαμονή το Μάρτιο. Ισχύουν ελάχιστες διαμονές και άλλοι περιορισμοί, διαβάστε προσεκτικά τους όρους.

Βόρεια των καναδικών συνόρων, οι συνθήκες μπορούν να είναι θαυμάσιες μέχρι τον Απρίλιο και τον Μάιο. Κάντε κλικ στο "επόμενο" για να δείτε μερικές προσφορές στον Καναδά.

Το Whistler στη Βρετανική Κολομβία βαθμολογείται συχνά ανάμεσα στις κορυφαίες περιοχές σκι στη Βόρεια Αμερική. Η Whistler-Blackcomb συνήθως προσφέρει μια σελίδα πακέτων αργά σεζόν για τον Απρίλιο, με χρέωση για διπλή χρήση ανά άτομο. Στο χαμηλότερο τέλος αυτής της σειράς, πέντε διανυκτερεύσεις και ένα τετράκλινο εισιτήριο ανελκυστήρα ανά άτομο. Οι μεγαλύτερες διαμονές σας επιτρέπουν να εξερευνήσετε τα θρυλικά μονοπάτια του Whistler για έως και 10 ημέρες. Το πλησιέστερο μεγάλο αεροδρόμιο είναι το Βανκούβερ .

Το Banff στην Αλμπέρτα υπερηφανεύεται για μια εποχή σκι που εκτείνεται συνήθως στο Μάιο. Αν πάτε, σκεφτείτε να προσθέσετε λίγες μέρες στα αξιοθέατα. Υπάρχουν λίγα μέρη στη γη ευλογημένα με τόσες πολλές όμορφες αναζητήσεις. Το πλησιέστερο μεγάλο αεροδρόμιο είναι το Calgary.

Το Mount Sainte Anne στο Κεμπέκ απέχει περίπου 25 μίλια βόρεια της πόλης του Κεμπέκ . Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο μπορείτε να πληρώσετε για δύο διανυκτερεύσεις και να ανεβείτε εισιτήρια και να πάρετε δωρεάν το τρίτο βράδυ και το τρίτο εισιτήριο. Αν πετάξετε στο Μόντρεαλ , η απόσταση οδήγησης είναι 180 μίλια.

Κάντε κλικ στο "επόμενο" και σκεφθείτε μερικές ευρωπαϊκές προσφορές σκι που απευθύνονται σε ταξιδιώτες που βρίσκονται στο τέλος της σεζόν.

Το Ίνσμπρουκ στην Αυστρία φιλοξένησε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 1976 και είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο για τις εγκαταστάσεις του και τις χιονοδρομικές πίστες. Το SkiEurope.com προσφέρει πακέτα που περιλαμβάνουν αεροπορικό εισιτήριο, μεταφορές στο ξενοδοχείο, έξι νύχτες και πρωινό σε ξενοδοχείο τριών αστέρων κατά τη διάρκεια του Μαρτίου. Σημειώστε ότι τα εισιτήρια ανελκυστήρα δεν περιλαμβάνονται στην τιμή αυτή. Αυτές οι προσφορές εξαγοράζονται γρήγορα και μερικές φορές αποσύρονται με λάμψη.

Το Garmisch-Partenkirchen στη Γερμανία είναι ένας ακόμη προορισμός του SkiEurope.

Εδώ, πληρώνετε για τις μεταφορές, το ξενοδοχείο και το καθημερινό πρωινό σε μπουφέ. Αεροπορικά εισιτήρια, εισιτήρια ανελκυστήρα και άλλα στοιχεία είναι επιπλέον.

Όπως και ο Banff, αυτό είναι ένα μέρος για να απολαύσετε με ή χωρίς σκι στερεωμένο στα πόδια σας. Η μεγαλοπρέπεια του σκηνικού, γεμάτη από χιόνι, θα παραμείνει στη μνήμη σας.