Πώς να υποβάλετε αίτηση για σφραγίδες τροφίμων στο Μέμφις

Οι περισσότεροι από εμάς προτιμούν να μην εξαρτώνται από τους άλλους για να καλύψουν τις ανάγκες μας. Περιστασιακά, ωστόσο, προκύπτουν περιστάσεις στις οποίες χρειαζόμαστε λίγη βοήθεια. Εάν αγωνίζεστε οικονομικά και θέλετε να υποβάλετε αίτηση για σφραγίδες τροφίμων, διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς.

Δυσκολία: Μέσος όρος

Χρόνος που απαιτείται: 45 ημέρες

Εδώ είναι πώς:

  1. Ελέγξτε την επιλεξιμότητά σας.
  2. Συμπληρώστε μια εφαρμογή. Εάν είστε επιλέξιμοι, μπορείτε να συμπληρώσετε μια αίτηση online ή προσωπικά σε μία από τις ακόλουθες τοποθεσίες:
    • 170 North Main Street Memphis, ΤΝ 38103-1820 (901) 543-7351
    • 3230 Jackson Ave.
      Memphis, ΤΝ 38122-1011
      (901) 320-7200
    • 3360 South Third Street
      Memphis, ΤΝ 38109-2944
      (901) 344-5040
  1. Συγκέντρωση τεκμηρίωσης ταυτότητας. Εάν υποβάλετε αίτηση για σφραγίδες τροφίμων αυτοπροσώπως ή εάν σας ζητηθεί να έρθετε σε μια συνέντευξη, πρέπει να προσκομίσετε τα ακόλουθα πρωτότυπα έγγραφα: απόδειξη της ιθαγένειας , όπως πιστοποιητικό γέννησης, διαβατήριο, υπηκοότητα ή έγγραφα μετανάστευσης. απόδειξη ταυτότητας , όπως άδεια οδήγησης, κάρτα εγγραφής ψηφοφόρου, υγειονομική υπηρεσία ή σχολικά αρχεία, κάρτα I-94, διαβατήριο ή κάρτα κατοίκου αλλοδαπού. απόδειξη ηλικίας , όπως πιστοποιητικό γέννησης ή νοσοκομειακό, βαπτιστικό ή σχολικό μητρώο. και την απόδειξη της διαμονής, όπως οι αποδείξεις μίσθωσης, το βιβλίο υποθηκών, η δήλωση φόρου ακίνητης περιουσίας ή η ασφάλιση του ιδιοκτήτη σπιτιού.
  2. Συγκέντρωση οικονομικών εγγράφων. Θα πρέπει επίσης να παρέχετε στο Τμήμα Ανθρωπίνων Υπηρεσιών την απόδειξη των εξής: κόστος των υπηρεσιών κοινής ωφέλειας όπως MLGW και τηλεφωνικούς λογαριασμούς. αξία της ασφάλισης ζωής, όπως οι πολιτικές και οι λογαριασμοί · εισοδήματα όπως τα σφραγίδες ελέγχου και τα έντυπα W-2. χρηματοπιστωτικοί πόροι , όπως τραπεζικοί λογαριασμοί, CD, ομόλογα εξοικονόμησης, ακίνητα και αυτοκίνητα. ιατρικά αρχεία , που απαιτούνται μόνο σε περίπτωση απαίτησης αναπηρίας. απουσιάζει ο γονέας , οποιαδήποτε τεκμηρίωση δείχνει εάν υπάρχει απόντος γονέας. θνητού γονέα , όπως πιστοποιητικό θανάτου, η ανεργία, όπως η προκήρυξη απολύσεων, η δήλωση εργοδότη ή τα βιβλία επιδόματος ανεργίας.
  1. Να είστε έτοιμοι να περιμένετε. Μπορεί να χρειαστούν έως και 45 ημέρες για να εγκριθεί ή να απορριφθεί η αίτησή σας. Ένας υποψήφιος της DHS μπορεί επίσης να επικοινωνήσει μαζί σας για να παράσχει πρόσθετες πληροφορίες ή τεκμηρίωση.

Συμβουλές:

  1. Υπάρχει συχνά μεγάλη αναμονή στα γραφεία της DHS. Για το λόγο αυτό, είναι καλύτερο να υποβάλετε την αίτησή σας online.
  2. Μόλις εγκριθούν, δεν θα λάβετε πραγματικά γραμματόσημα. Αυτές τις μέρες, τα οφέλη της σφραγίδας τροφίμων θα φορτωθούν σε μια κάρτα EBT που λειτουργεί σαν χρεωστική κάρτα.

Ο, τι χρειάζεσαι: