Βαρσοβία το Σεπτέμβριο - Καιρός, εκδηλώσεις και συμβουλές

Σεπτέμβριος Gudie για τη Βαρσοβία στο ταξίδι

Βαρσοβία τον Αύγουστο Βαρσοβία τον Οκτώβριο >

Σκεφτείτε ένα ταξίδι στη Βαρσοβία το Σεπτέμβριο. Αυτός ο πρώιμος φθινοπωρινός μήνας φέρνει μαζί του πολιτιστικά, μουσικά και ακόμη και επιστημονικά γεγονότα. Οι θερμοκρασίες μειώνονται από τα καλοκαιρινά επίπεδα, καθιστώντας την περιπλάνηση στα πάρκα της πόλης ευχάριστη και τα αξιοθέατα ευχάριστα. Το πλούσιο πολωνικό φαγητό χρησιμεύει ως ένας καλός τρόπος για να ζεσταθεί και να ανεφοδιαστεί με καύσιμα: τα ζυμαρικά και τα φασόλια είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτα όταν χτυπήσουν πτώση.

Σεπτέμβριος Καιρός στη Βαρσοβία

Ο Σεπτέμβριος είναι μια όμορφη εποχή για να ταξιδέψετε στη Βαρσοβία. Οι θερμοκρασίες είναι ακόμα ευχάριστες, αλλά τα πλήθη λεπταίνουν. Μια αναζωογονητική φιάλη στον αέρα, τα πορτοκάλια και τα καφέ του φθινοπώρου φύλλα, και η μυρωδιά της πτώσης μαλακώνουν το τοπίο της πόλης πριν από την σκληρότητα του χειμώνα μπαίνει μέσα.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη Βαρσοβία .

Τι να Pack για τη Βαρσοβία τον Σεπτέμβριο

Τα ελαφριά πουλόβερ, τα μακριά παντελόνια, τα καλά παπούτσια για περπάτημα και το σακάκι του φθινοπώρου είναι μούστο για ταξίδι στη Βαρσοβία το Σεπτέμβριο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις θερμοκρασίες πριν από την ημερομηνία αναχώρησης. Εάν ταξιδεύετε προς τα τέλη Σεπτεμβρίου, ιδιαίτερα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι τα πιο ζεστά ρούχα είναι εντάξει.

Σεπτέμβριος διακοπές και εκδηλώσεις στη Βαρσοβία

Πολλά ενδιαφέροντα φεστιβάλ γεμίζουν το ημερολόγιο γεγονότων της Βαρσοβίας το Σεπτέμβριο.

Η εβραϊκή κληρονομιά γιορτάζεται στην οδό Πόζνα και στη γύρω περιοχή για το Φεστιβάλ Εβραϊκού Πολιτισμού .

Επισκεφθείτε επίσης το πρώην Εβραϊκό γκέτο και το Εβραϊκό Μουσείο στη Βαρσοβία για μια πληρέστερη κατανόηση αυτής της πτυχής του παρελθόντος και του παρόντος της Βαρσοβίας.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Circus Arts φέρνει την καλύτερη ψυχαγωγία τσίρκου στην πρωτεύουσα της Πολωνίας - ένα καλό γεγονός για τις οικογένειες.

Το Φεστιβάλ Επιστημών έρχεται στη Βαρσοβία το Σεπτέμβριο

Διαλέξεις, παρουσιάσεις και εκθέματα, που αποσκοπούν στην ενθάρρυνση της συνειδητοποίησης, στην επισήμανση επιστημονικών ανακαλύψεων και γεγονότων.

Το φθινόπωρο της Βαρσοβίας είναι γνωστό και ως Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονης Μουσικής και πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου. Αγοράστε εισιτήρια για σχετικές συναυλίες και απολαύστε μια βραδιά σε ένα εστιατόριο ακολουθούμενη από μια ώρα μουσικής σε έναν από τους χώρους συναυλιών της Βαρσοβίας.

Συμβουλές για το ταξίδι στη Βαρσοβία το Σεπτέμβριο

Ανατολική Ευρώπη το Σεπτέμβριο
Μπρατισλάβα το Σεπτέμβριο | Βουδαπέστη το Σεπτέμβριο | Κρακοβία το Σεπτέμβριο Λιουμπλιάνα το Σεπτέμβριο | Πράγα το Σεπτέμβριο