Ο καιρός στην Πράγα είναι απολαυστικός τον Σεπτέμβριο

Ζεστές και ηλιόλουστες μέρες και λιγότεροι τουρίστες ισοδυναμούν με μια μεγάλη στιγμή για να πάει

Μέχρι τη στιγμή που έρχεται το Σεπτέμβριο στην Πράγα , η καλοκαιρινή τουριστική περίοδος έχει περάσει, και μαζί της, το γκρεμ από τους τουρίστες που πνίγουν τα αξιοθέατα της Πράγας και γεμίζουν τα εστιατόρια της. Ο Σεπτέμβριος προσφέρει μια πιο συγκρατημένη επίσκεψη κατά τη διάρκεια της τελευταίας ζέστης της εποχής.

Σεπτέμβριος καιρός

Η προσέγγιση του φθινοπώρου το Σεπτέμβριο φέρνει χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά είναι επίσης πιο ηλιόλουστη.

Οι μέτριες θερμοκρασίες καθιστούν τον Σεπτέμβριο μια αγαπημένη εποχή του χρόνου για να επισκεφθείτε την Πράγα για πολλούς ταξιδιώτες - ειδικά εκείνους που προσπαθούν να αποφύγουν τις πιο πολυσύχναστες περιόδους ταξιδιού.

Τι να Pack

Όταν ταξιδεύετε στην Πράγα το Σεπτέμβριο, σκεφτείτε τα στρώματα. Θα ξεκινήσετε το πρωί να χρειαστεί ένα σακάκι ή ζεστό πουλόβερ και από το απόγευμα θα σας ξεφλουδίσει. Ένα μαντήλι που ταιριάζει στο ευρωπαϊκό στυλ είναι μια κομψή εμφάνιση και προσθέτει ζεστασιά. Ένα ποόνι φόρεμα τζιν για το βράδυ και μπορεί να στρωθεί πάνω από ένα πουλόβερ και μια μπλούζα κάτω από ένα αποτέλεσμα για τριπλή στρώση. Πάρτε τζιν ή παλτά, μανίκια με μακριά μανίκια και ελαφριά πουλόβερ. Πάντα να φέρετε άνετα, επίπεδη υποδήματα για περπάτημα με καλή υποστήριξη.

Διακοπές και εκδηλώσεις

Ταξιδιωτικές συμβουλές