Λίμνη Overholser της Οκλαχόμα Σίτι

Κατασκευασμένο αρχικά το 1919, η Λίμνη Overholser της Οκλαχόμα Σίτι είναι η παλαιότερη δεξαμενή του μετρό, που χτίστηκε ως παροχή νερού σε ένα ακόμη εργοστάσιο επεξεργασίας νερού στο NW 6th και Pennsylvania Avenue. Η λίμνη Overholser βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά της πόλης και συνδέεται με τη λίμνη Hefner .

Παρόλο που η λίμνη Hefner είναι η λίμνη Hefner, η Λίμνη Overholser της Οκλαχόμα Σίτι, που έχει πάρει το όνομά της από τον 16ο Δήμαρχο της πόλης, διαθέτει αρκετές ράμπες για βάρκες, καλυμμένη προβλήτα, πικνίκ και πολλά άλλα.

Στατιστική:

Η λίμνη Overholser καλύπτει περίπου 1600 στρέμματα και έχει μέσο βάθος 6 ποδιών. Είναι μόνο 13 πόδια στο πιο βαθύ σημείο της, πολύ πιο ρηχή από τη γειτονική λίμνη Hefner, η οποία είναι 94 πόδια στο βαθύτερο σημείο της.

Τοποθεσία:

Η λίμνη βρίσκεται νοτιοδυτικά της λίμνης Hefner, νότια της διαδρομής 66 και βόρεια του I-40 μεταξύ του Συμβουλίου και των οδών Morgan. Το φράγμα βρίσκεται στη νοτιοανατολική γωνία. Τα σημεία εισόδου περιλαμβάνουν το NW 10ο και το NW 39th Expressway.

Βαρκάδα:

Οι ράμπες των πλοίων βρίσκονται στις ανατολικές, νότιες και νοτιοδυτικές πλευρές της λίμνης Overholser. Ιστιοπλοΐα, μηχανοκίνητα σκάφη και τζετ σκι επιτρέπονται. Οι ημερήσιες άδειες σκαφών είναι 6,25 δολάρια. οι ετήσιες άδειες είναι $ 33. Καλέστε (405) 297-2211 να μιλήσετε με έναν αντιπρόσωπο Parks and Recreation σχετικά με τις άδειες. Μπορούν να αγοραστούν σε τοποθεσίες της Ακαδημίας Sports & Outdoors, στο Bass Pro Shops στο Bricktown και σε ορισμένα καταστήματα Wal-Marts και πρατήρια καυσίμων. Λάβετε έναν πλήρη κατάλογο των τοποθεσιών αγοράς online.

Αλιεία:

Η αλιεία είναι ένα από τα κύρια αξιοθέατα της λίμνης Overholser και υπάρχει μια προστατευμένη προβλήτα αλιείας στη νοτιοδυτική πλευρά της λίμνης. Οι ημερήσιες άδειες αλιείας είναι 3,50 δολάρια. οι ετήσιες άδειες είναι $ 18,50. Οι θέσεις αγοράς είναι οι ίδιες με τις άδειες βάρκας παραπάνω.

Αναψυχή:

Η νοτιοανατολική πλευρά της λίμνης Overholser είναι το μέρος για να πάτε για τις περιοχές πικ-νικ.

Υπάρχει ένα σκεπαστό περίπτερο για πικνίκ διαθέσιμο με προειδοποίηση. Επικοινωνήστε με το τμήμα πάρκων στο (405) 297-2211. Επιπλέον, η λίμνη διαθέτει γήπεδα ποδοσφαίρου, μονοπάτια πεζοπορίας / πεζοπορίας και γήπεδα τένις.

Η κολύμβηση απαγορεύεται στη λίμνη Overholser.

Route 66 Boathouse:

Μπορεί να γνωρίζετε το OKC Riversport, τους ανθρώπους πίσω από όλες τις δραστηριότητες διασκέδασης στον ποταμό Οκλαχόμα , αλλά γνωρίζατε ότι η οργάνωση διαχειρίζεται επίσης το λιμάνι Overholser Lake Boathouse; Οι διαθέσιμες δραστηριότητες περιλαμβάνουν τη γραμμή με φερμουάρ σε όλη τη λίμνη, το άλμα κωπηλασίας, την ακραία ταλάντευση, τον αναρριχητικό τοίχο και το καγιάκ και την ανύψωση του σκάφους με κουπί. Για ώρες και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα περάσματα, καλέστε (405) 552-4040.