Τα καλύτερα σπα γύρου στο Βέρμοντ

Το Βερμόντ είναι ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς της Νέας Αγγλίας όλο το χρόνο. Έχει πανέμορφα καλοκαίρια, μεγάλο φύλλωμα πτώσης και μακρά εποχή σκι. Είναι επίσης ένα hot spot για ιαματικά λουτρά. Αυτός ο κατάλογος αντιπροσωπεύει μερικά από τα καλύτερα ολονύκτια ιαματικά λουτρά στο Βερμόντ. Περιλαμβάνει τόσο ξενοδοχεία όσο και ιαματικά λουτρά , όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τόσο λίγη ή τόσο μεγάλη εμπειρία από την εμπειρία του spa καθώς και ιαματικά λουτρά προορισμούς , τα οποία προσφέρουν μια πλήρη εμπειρία εμβύθισης με έμφαση στη μετατροπή και την αυτο-βελτίωση.

Πολλά θέρετρα ιαματικών λουτρών καλωσορίζουν τους πελάτες σε ημερήσια βάση spa.

Το Topnotch Resort & Spa, Stowe, Βερμόντ

Αυτό το πολυτελές boutique θέρετρο 68 δωματίων προσφέρει μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία μέσα σε 120 στρέμματα πεζοπορίας, ποδηλασίας και σκι κοντά στο όμορφο χιονοδρομικό χωριό Stowe. Το θέρετρο είναι μοντέρνο, κομψό και κομψό, ενώ υπάρχουν και ιδιόκτητες κατοικίες δύο και τριών υπνοδωματίων για ενοικίαση. Ήταν ήδη εξαιρετικό, το Topnotch Spa με 35.000 τετραγωνικά πόδια έχει ένα νέο πρόγραμμα "Pathways to Wellness" με πακέτα που ξεπερνούν την αίθουσα θεραπείας, για να συμπεριλάβουν τις ενυδάτωση, τα μαθήματα διαλογισμών και ακόμη και τις καταπραϋντικές περιποιήσεις του spa. Μην χάσετε το Mount Mansfield Saucha, μία από τις αγαπημένες μου θεραπείες σπα. Ένα ιππικό κέντρο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το δρόμο, έχει μία από τις κορυφαίες ακαδημίες τένις της χώρας και το σκι στο Mt. Το Mansfield βρίσκεται σε μικρή απόσταση.

Το Stoweflake Mountain Resort & Spa, Stowe, Βερμόντ

Το Stoweflake είναι ένα από τα αρχικά πανδοχεία γύρω από το Stowe, το Βερμόντ, τον εξαιρετικό προορισμό για σκι.

Είναι ιδιοκτησία της ίδιας οικογένειας που την άνοιξε το 1963 και εξακολουθεί να είναι ένα προσιτό, οικογενειακό θέρετρο. Βρίσκεται ακριβώς πάνω στον ορεινό δρόμο, ανάμεσα στην υψηλότερη κορυφή του Βερμόντ, το Mt. Mansfield και το γοητευτικό Stowe Village, με τις μπουτίκ και τα εστιατόρια. Το Spa στο Stoweflake είναι 50.000 τετραγωνικά πόδια και αυτό που το καθιστά ξεχωριστό είναι η δέσμευσή του για αυθεντικές θεραπείες Ayurvedic που προσφέρονται παράλληλα με το συνηθισμένο συμπλήρωμα των θεραπειών spa.

Οι πρόσφατες αναπροσαρμογές έχουν καταστήσει ένα εξαιρετικό μέρος για να μείνετε, και το προσωπικό είναι εξαιρετικά φιλικό.

Spa στο The Equinox, Μάντσεστερ, Βερμόντ

Το Equinox στο Μάντσεστερ, Βερμόντ, ήταν ένα διάσημο θέρετρο σε όλη τη διάρκεια του 19ου αιώνα και έχει αποκατασταθεί στην παλιά του δόξα. Γκολφ? Οδήγηση ενός Range Rover; Πεζοπορία; Μπορούν να σας συστήσουν. Και δεδομένου ότι αυτό είναι το σπίτι του Orvis, η αλιεία μύγας είναι μια ειδικότητα (όπως το shopping out.) Το σπα των 13.000 τετραγωνικών ποδιών είχε 10 αίθουσες θεραπείας και θρεπτικές επεξεργασίες με τοπική γεύση.

Νέο Spa Πεζοπορίας, Mendon Βερμόντ

Αν σας αρέσει να περπατάτε όλη την ημέρα, αυτό είναι το σπα για εσάς. Ανοιχτό από τα μέσα Μαΐου έως τον Οκτώβριο, το New Life Hiking Spa λειτουργεί τώρα από το Cortina Inn & Resort στο Mendon, Βερμόντ, στην καρδιά των Πράσινων Βουνών. Τρία επίπεδα οδηγημένων πεζοπορίας προσφέρονται κάθε μέρα, και μπορείτε να πάτε τόσο γρήγορα όσο και αργά όπως θέλετε. Είναι επίσης οικονομικά προσιτή, περιλαμβάνει ένα deluxe δωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο, τρία υγιεινά και φρέσκα γεύματα την ημέρα, φρούτα και λαχανικά όπως σνακ, όλες τις πεζοπορίες, μαθήματα γυμναστικής και γιόγκα, ένα μασάζ ή υπηρεσία σπα για κάθε διαμονή τριών νύχτων, βραδινές διαλέξεις , και μαγειρική demos.

Πράσινο βουνό στο τρέξιμο Fox, Ludlow, Βερμόντ

Πρόκειται για ένα σοβαρό πρόγραμμα απώλειας βάρους με μακρά ιστορία που βοηθά τις γυναίκες να αναπτύξουν μια υγιέστερη σχέση με τα τρόφιμα - και οι ίδιοι.

Αυτό δεν είναι το μέρος για να ρίξετε δέκα κιλά σε μια εβδομάδα. Το Green Mountain θέλει να αφήσετε να κάνετε δίαιτα yo-yo, "καλό φαγητό / κακό φαγητό" και να αρχίσετε να θεραπεύετε τη σχέση σας με τα τρόφιμα. Οι περισσότερες γυναίκες έρχονται για τέσσερις εβδομάδες, επειδή παίρνει τόσο πολύ για να αλλάξει τις συνήθειες μιας ζωής. Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα δομημένο, με έμφαση σε τρεις βασικούς τομείς - τη συμπεριφορά, τη διατροφή και τη σωματική άσκηση. Παρέχονται θεραπείες σπα σε μικρά δωμάτια.