ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ: Flic Spa στο Bloomfield του Νιου Τζέρσεϋ

Σαν ταξίδι στα νησιά

Δεν μπορείς να ξεφύγεις από τα νησιά; Δοκιμάστε το Flic Spa στο Bloomfield του Νιου Τζέρσεϋ. Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, αλλά θα νιώσετε σαν να έχετε πάει σε ένα εξωτικό νησί. Οι συνιδιοκτήτες Oliver Dimaya, πρώην κύριος χορευτής της Φιλιππινέζικης Εταιρείας Χορού, και ο Lerrick Santos, ένας αποφοίτης της Estee Lauder, είναι ιδιοκτήτες και θεραπευτές, κάτι που είναι πάντα καλό σημάδι. Φροντίζουν! Και έχουν έλεγχο!

Και οι δύο έχουν ένα πάθος για τη δημιουργία όμορφο, εξωτικό περιβάλλον και θεραπείες που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.

«Θέλω να αισθάνονται οι άνθρωποι να πηγαίνουν μακριά στις διακοπές τους» λέει ο Oliver. Δοκίμασα τη Χαβάη Lomi-Lomi, εκτελούσα με παρθένο λάδι καρύδας που εγχύθηκε με άνθη frangipani. Δεν είναι φθηνό στα 180 δολάρια για 90 λεπτά, αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο.

Ξεκίνησε με λουτρό ποδιών ροδοπέταλου. Εγκαταστήθηκα στην άνετη καρέκλα και γλίστηκα τα πόδια μου στη χάλκινη λεκάνη γεμάτη με ζεστό νερό και ροδοπέταλα. Τα φώτα ήταν χαμηλά και ένα πλωτό φως τσαγιού ήταν απλά υπέροχο. Ήταν ένας θαυμάσιος τρόπος να χαλαρώσετε πριν από το μασάζ. Απίστευτα, αυτό είναι μέρος κάθε εξήντα λεπτών υπηρεσίας, αλλά δεν κόβει τον χρόνο μασάζ σας.

Spa Θεραπείες ως μορφή τέχνης

Ο Oliver έκανε το ίδιο το μασάζ, φέρνοντας όλες τις δημιουργικές και θεραπευτικές του δυνάμεις στο έργο του. Το ρεπερτόριό του στις τεχνικές μασάζ περιλαμβάνει το lomi-lomi, το Reiki, το chi-gong, το Tui-Na και το Shiatsu . "Δεν παίρνετε ποτέ το ίδιο ακριβώς μασάζ", λέει. "Θέλω οι άνθρωποι να αισθάνονται σαν να έφυγαν στις διακοπές - και είναι ένα διαφορετικό μέρος κάθε φορά." Πραγματικά προσεγγίζει το μασάζ ως χορό, μια μορφή τέχνης και είναι όμορφη.

Στη συνέχεια με οδήγησε σε μια σάουνα υπέρυθρης ακτινοβολίας ενός ατόμου στο υγρό δωμάτιο, όπου έπιπησα σε ένα φρέσκο ​​νερό από καρύδα (σερβίρεται στην καρύδα) και διάβασα ένα βιβλίο για τα σπίτια διακοπών στο νησί.

Άλλα μασάζ ειδικότητας περιλαμβάνουν το μπαλινέζικο Jamu, ένα βαθύ μασάζ ινδονησιακού πλήρους σώματος που εκτελείται με αρωματικό λάδι από λεμόνι και το Φιλιππινέζικο Χίλο, ένα παραδοσιακό μασάζ θεραπείας από το αρχιπέλαγος των Φιλιππίνων.

Εκτελείται με παρθένο λάδι καρύδας που εγχέεται με αρώματα λουλουδιών sampaquita, το μασάζ χρησιμοποιεί ενισχυμένα τεντώματα και επούλωση σημείου ενεργοποίησης για να απελευθερώσει μπλοκαρισμένα κανάλια και ενθαρρύνει τη ροή ενέργειας.

Αδυνάτισμα Θεραπείες σώματος

Το Flip Spa επίσης ειδικεύεται σε αδυνάτισμα θεραπειών σώματος που περιλαμβάνουν ξεβγάλματα με το "Slim and Tone" ξεκινά με μια λάμψη αλατιού για να αναζωογονήσει το δέρμα και να ενισχύσει την κυκλοφορία. Στη συνέχεια, ένα κοκτέιλ δραστήριων αδυνάτισμα - εκχυλίσματα φύκια, πράσινο τσάι, κόκκινο αμπέλι και αιθέρια έλαια - εφαρμόζεται στο σώμα. Είστε τυλιγμένοι και διατηρούνται ζεστοί, έτσι ώστε τα αντιοξειδωτικά, οι πολυφαινόλες και τα ανόργανα στοιχεία μπορούν να απορροφήσουν το σώμα σας και να προωθήσουν τη φυσική διαδικασία εξάλειψης. Στη συνέχεια, όλα τα πλένονται σε ένα ντους Vichy , το οποίο αισθάνεται φανταστική.

Ο Oliver θέλει τους ντόπιους να αισθάνονται σαν να βρίσκονται σε διακοπές. Αλλά αυτή η θεραπεία αξίζει ένα ταξίδι στο Bloomfield. Η αρχική θέση βρίσκεται στο κέντρο του Bloomfield, αλλά πρόσθεσε μια δεύτερη θέση στο φωτισμό του δέρματος με μια αναζωογονητική λάμψη αλατιού, ακολουθούμενη από μια ισχυρή βαθιά καθαριστική μάσκα σώματος, πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία από εκλεπτυσμένα θαλάσσια στοιχεία. Ένα θερμαινόμενο κάλυμμα απαλύνει την ένταση, ενθαρρύνοντας τη φυσική αποβολή των τοξινών και της υπερβολικής ποσότητας νερού.

Flic Spa με μια ματιά: