Σώμα Πολωνική Θεραπεία Spa

Χαλαρώστε, χαλαρώστε και απολαύστε το θάμνο

Μια βούρτσα σώματος είναι μια δημοφιλής θεραπεία σώματος που απολέγει και ενυδατώνει το δέρμα σας, αφήνοντάς το απαλό και απαλό. Ο καλύτερος τρόπος για να σκεφτείς ένα βερνίκι σώματος είναι ότι είναι μια θεραπεία για το δέρμα - βασικά ένα πρόσωπο για το σώμα. Σε ένα σπα, το βερνίκι σώματος ακολουθείται από ντους και τελειώνει με εφαρμογή λοσιόν σώματος. Δεν πρέπει να συγχέεται με ένα μασάζ, το οποίο στοχεύει στους μυς.

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε ένα βούρτσισμα σώματος και σε ένα τρίψιμο σώματος;

Όχι πραγματικά! Είναι απλά διαφορετικά ονόματα για την ίδια βασική θεραπεία, η οποία αφαιρεί το εξωτερικό στρώμα των νεκρών κυττάρων του δέρματος, μια διαδικασία που ονομάζεται απολέπιση. Το όνομα - βερνίκι σώμα ή τρίβει το σώμα - έρχεται κάτω από το πρόσωπο που γράφει το μενού spa και τι ακούγεται καλύτερα για αυτούς. Και οι δύο θα σας αφήσουν καθαρό και απολεπισμένο!

Μια βούρτσα σώματος μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε αριθμό απολεπιστικών, αλλά το θαλάσσιο αλάτι και η ζάχαρη είναι μακράν το πιο κοινό. Ανάλογα με το απολεπιστικό, το όνομα της θεραπείας μπορεί να αλλάξει σε απολέπιση αλατιού, λάμψη αλατιού, θάμνους θαλάσσιου αλατιού, θάμνους νεκρού θαλάσσιου αλατιού, θάμνους ζάχαρης, θάμνους καφέ ζάχαρης ή λάμψη σακχάρου. Έχετε την ιδέα. Ανεξάρτητα από το τι λέγονται, είναι ΟΛΕΣ οι περιποιήσεις απολέπισης που θα σας αφήσουν καθαρό και μεταξένιο μαλακό.

Κοιτάξτε τα συστατικά

Η κύρια διαφορά με αυτές τις περιποιήσεις απολέπισης είναι τα συστατικά. Το αλάτι της θάλασσας είναι πιο λειαντικό. Η ζάχαρη είναι πιο απαλή. Εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα, μπορεί να θέλετε να κολλήσετε με ένα στίλβωμα με βάση τη ζάχαρη.

Μερικές φορές τα ιαματικά λουτρά χρησιμοποιούν άλλα απολεπιστικά. Το Spa στο Hotel Hershey και το Lake Austin Spa προσφέρουν και τις τρίβες με καφέδες, που προσφέρονται για περιποιήσεις κυτταρίτιδας.

Το πίτουρο ρυζιού είναι μια απαλή απολέπιση που μπορείτε να βρείτε σε ένα ασιατικό σπα. Περιστασιακά, ένα βερνίκι σώματος θα έχει φλοιό καρυδιού ή βερίκοκο, αλλά είναι τραχύ και επιθετικό και δεν είναι τόσο κοινό σε ένα σπα.

Οι ιαματικές πηγές επίσης δεν χρησιμοποιούν προϊόντα με μικροσφαιρίδια, τα οποία είναι άσχημα για το περιβάλλον και πιο συχνά βρίσκονται σε φθηνά προϊόντα στο σπίτι.

Δεν έχει σημασία τι απολέπιση - ζάχαρη, αλάτι, καφέ, πίτουρο ρυζιού - αναμιγνύεται με κάποιο είδος λαδιού μασάζ για να το κρατήσει μαζί. Υπάρχει επίσης κάτι που κάνει τη μυρωδιά υπέροχη. Θα μπορούσαν να είναι αιθέρια έλαια που θα έχουν κάποιο είδος θεραπευτικού αποτελέσματος (λεβάντα για χαλάρωση, εσπεριδοειδή για ανύψωση) ή ακόμη και γευστικά τρόφιμα που είναι ευεργετικά για το δέρμα, όπως ενυδατικό μέλι, οργανική κολοκύθα ή σιρόπι σφενδάμου. Τα περισσότερα ιαματικά λουτρά αγοράζουν μπανιέρες από έτοιμο αλάτι ή γλυκό ζάχαρης, ενώ άλλοι κάνουν ένα σημείο να φτιάξουν το δικό τους, το οποίο είναι πάντα ωραίο.

Τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια πολωνικού σώματος

Ένα βερνίκι σώματος συνήθως πραγματοποιείται σε ένα υγρό δωμάτιο, το οποίο έχει δάπεδο πλακιδίων και αποχέτευση. Ο θεραπευτής σας προσφέρει συνήθως εσώρουχα μιας χρήσεως και στη συνέχεια βγαίνει από το δωμάτιο. Θα σας καθοδηγήσει πώς να τοποθετήσετε τον εαυτό σας στο τραπέζι - συνήθως με την πάτη κάτω από μια πετσέτα. Μερικές φορές είστε σε ένα ειδικό υγρό τραπέζι που έχει ένα ντους Vichy πάνω από το κεφάλι. Σε αυτή την περίπτωση, δεν θα χρειαστεί να σηκωθείτε για να απομακρύνετε το θάμνο.

Ο θεραπευτής συνήθως ξεκινά με το τρίψιμο του exfoliant στις πλάτες των ποδιών και των ποδιών σας, την πλάτη σας και τις πλάτες των βραχιόνων σας.

Είστε βυθισμένοι με μια πετσέτα ή ένα φύλλο, έτσι μόνο το μέρος που εργάζεται επάνω εκτίθεται. Στη συνέχεια, γυρίζετε και κάνει την άλλη πλευρά. Είχα λεκέδες σώματος όπου το ντους του Vichy έτρεχε ενώ ο θεραπευτής έβγαζε το τρίψιμο, και το τρίβει όπου ο θεραπευτής μου με έτριψε πρώτα, στη συνέχεια ενεργοποίησε το ντους του Vichy. Και οι δύο λειτουργούν καλά.

Αν δεν υπάρχει ντους Vichy, τότε βγαίνετε σε ένα ντους για να ξεπλύνετε όταν τελειώσει ο θεραπευτής. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ξεπλύνετε προσεκτικά, ώστε να μην πάρετε λίγο κόκκους πίσω στο τραπέζι. Και μην χρησιμοποιείτε gel gel! Είναι καλό να κρατάτε το πετρέλαιο και τα αρωματικά στο δέρμα σας. Ενώ βρίσκεστε στο ντους, ο θεραπευτής θα βάλει καθαρά φύλλα στο τραπέζι θεραπείας, ενώ θα ντους και θα βγείτε από το δωμάτιο ξανά. Στεγνώνετε και βρίσκετε με το πρόσωπο κάτω στο τραπέζι περιποίησης κάτω από ένα φύλλο ή πετσέτα.

Στη συνέχεια ο θεραπευτής επιστρέφει και εφαρμόζει λοσιόν σώματος ή λάδι. Εάν το σπα κάνει τη θεραπεία σε ένα ειδικό υγρό τραπέζι, ο θεραπευτής θα σας βοηθήσει από το τραπέζι ενώ βάζει φρέσκα φύλλα για την εφαρμογή λοσιόν σώματος.

Άλλα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα γυαλιστικά σώματος