Να πάρει ένα διαβατήριο των Ηνωμένων Πολιτειών στο Long Island

Παρά τις υπέροχες παραλίες του Long Island και τα πολιτιστικά και γαστρονομικά αξιοθέατα, υπάρχουν στιγμές που θέλετε ή πρέπει να ταξιδέψετε. Όποιος ταξιδεύει εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών -και αυτό περιλαμβάνει τα βρέφη και τα παιδιά- χρειάζεται διαβατήριο, ακόμη και αν παίρνετε ένα σύντομο χτύπημα στον Καναδά, το Μεξικό ή την Καραϊβική. Είτε ταξιδεύετε στο εξωτερικό με αυτοκίνητο, τρένο, αεροπλάνο ή πλοίο, θα χρειαστείτε ένα αμερικανικό διαβατήριο .

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε το αμερικανικό διαβατήριό σας στο Long Island. Ορισμένες είναι αργές και σχετικά φθηνές, και άλλοι τρόποι είναι γρήγοροι, αλλά θα σας κοστίζουν επιπλέον.

Είναι καλύτερο να κάνετε αίτηση τουλάχιστον έξι εβδομάδων πριν από το προβλεπόμενο ταξίδι σας για να βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας είναι επεξεργασμένο και ότι σας παραδίδεται εγκαίρως. Συνήθως, μπορείτε να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλες τις πληροφορίες και την κατάλληλη τεκμηρίωση, αλλά ΠΡΕΠΕΙ να απευθυνθείτε αυτοπροσώπως στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Εάν υποβάλλετε αίτηση για το FIRST διαβατήριό σας και είστε:

πρέπει να υποβάλετε αίτηση αυτοπροσώπως. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση προσωπικά σε οποιαδήποτε από τις πολλές τοποθεσίες στο Long Island.

Κάντε κλικ στις Διατάξεις αποδοχής Passport, πληκτρολογήστε τον ταχυδρομικό κώδικα και θα εμφανιστούν οι πλησιέστερες θέσεις. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε σε υπηρεσία διαβατηρίων. Όταν πηγαίνετε, θα πρέπει να φέρετε μαζί σας την κατάλληλη τεκμηρίωση. Επίσης, κατεβάστε και συμπληρώστε (αλλά μην υπογράψετε ακόμα) Έντυπο DS-11: Αίτηση για Αμερικανικό Διαβατήριο.

(Ανατρέξτε παρακάτω για απαιτήσεις ανανέωσης διαβατηρίου.)

Οι απαιτήσεις σας φωτογραφίας για νέα ή ανανεωμένα διαβατήρια

Θα χρειαστείτε επίσης φωτογραφίες διαβατηρίου ΗΠΑ. Αυτά πρέπει να είναι 2 "x 2", πανομοιότυπα και έγχρωμα. Οι φωτογραφίες πρέπει να έχουν ληφθεί τους τελευταίους 6 μήνες και να παρουσιάζουν ένα πλήρες πρόσωπο, μπροστινή όψη. το φόντο πρέπει να είναι λευκό ή υπόλευκο. Οι φωτογραφίες πρέπει να μετρήσουν μεταξύ 1 "και 1 3/8" από το κάτω μέρος του πηγούνιού σας στο πάνω μέρος του κεφαλιού σας. Πρέπει να φοράτε κανονική στολή, όχι στολή.

Δεν επιτρέπεται να φοράτε καπέλο ή άλλο κάλυμμα κεφαλής που κρύβει τα μαλλιά ή τη γραμμή των μαλλιών σας. Εάν συνήθως φοράτε γυαλιά συνταγής ή άλλα αντικείμενα, πρέπει να τα φοράτε για τη φωτογραφία διαβατηρίου σας. Τα σκοτεινά γυαλιά ή τα γυαλιά χωρίς συνταγή με φακούς δεν επιτρέπονται (εκτός εάν τα χρησιμοποιείτε για ιατρικούς λόγους και ενδέχεται να σας ζητηθεί να δείτε ιατρικό πιστοποιητικό σε αυτή την περίπτωση.) Μπορείτε να λάβετε τις δικές σας ψηφιακές φωτογραφίες εάν πληρούν τις απαιτήσεις διαβατηρίου ΗΠΑ ψηφιακές φωτογραφίες. Ωστόσο, οι φωτογραφίες των αυτόματων μηχανών δεν γίνονται αποδεκτές.

Τεκμηρίωση που θα χρειαστείτε

Πηγαίνετε στο Travel.State.gov για μια λίστα αποδεκτών αποδεικτικών στοιχείων της αμερικανικής ιθαγένειας και άλλων στοιχείων ταυτότητας.

Αμοιβές επεξεργασίας

Θα χρειαστεί να καταβάλετε την τρέχουσα αμοιβή επεξεργασίας διαβατηρίου.

Σε πρακτορεία διαβατηρίων, μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες, επιταγές ή εντολές πληρωμής. Σε ορισμένες εγκαταστάσεις αποδοχής διαβατηρίου, μπορείτε να πληρώσετε το ακριβές ποσό σε μετρητά, αλλά πάντα να ελέγχετε εκ των προτέρων εάν αυτό συμβαίνει.

Πόσο καιρό θα χρειαστεί να περιμένετε

Συνήθως χρειάζονται 4 έως 6 εβδομάδες για να διεκπεραιωθεί η αίτηση διαβατηρίου, αλλά ορισμένες φορές αυτό αλλάζει. Μπορείτε να ελέγξετε το Travel.State.gov για τους τρέχοντες χρόνους επεξεργασίας των αιτήσεων διαβατηρίου. Από 5 έως 7 ημέρες μετά την αποστολή της αίτησής σας, θα μπορείτε να ελέγχετε την κατάσταση της αίτησης διαβατηρίου σας online.

Ανανέωση του υπάρχοντος διαβατηρίου σας

Μπορείτε να ανανεώσετε το υπάρχον διαβατήριό σας μέσω ταχυδρομείου εάν ισχύουν ΟΛΑ τα ακόλουθα σημεία:

Εάν μία ή περισσότερες από τις παραπάνω δηλώσεις δεν ισχύουν για εσάς, τότε πρέπει να υποβάλετε αίτηση αυτοπροσώπως. Για να ανανεώσετε το Αμερικάνικο διαβατήριό σας ταχυδρομικά, ακολουθώντας τις οδηγίες στο Travel.State.Gov.

Να πάρει το πρώτο ή ανανεωμένο διαβατήριό σας εάν βρίσκεστε σε βιασύνη

Αν έχετε πάρει το πρώτο ή ανανεωμένο διαβατήριό σας και δεν μπορείτε να περιμένετε 4 έως 6 εβδομάδες, υπάρχει ένας τρόπος για να επιταχυνθεί η διαδικασία, αλλά θα πρέπει να πληρώσετε μια επιπλέον χρέωση μαζί με το κόστος της ολονύκτιας παράδοσης.

Εάν χρειάζεστε το διαβατήριό σας σε λιγότερο από 2 εβδομάδες για διεθνή ταξίδια ή εντός 4 εβδομάδων για να αποκτήσετε μια ξένη θεώρηση, μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού σε ένα περιφερειακό πρακτορείο διαβατηρίων. Μπορείτε να καλέσετε (877) 487-2778 να προγραμματίσετε ένα ραντεβού και να εντοπίσετε το πλησιέστερο πρακτορείο διαβατηρίων. Η τηλεφωνική γραμμή είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο.