ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ: Travaasa Austin Spa στο Τέξας

Ένα "πράσινο" spa προορισμού με πραγματική γεύση Τέξας

Το Travaasa Austin είναι ένα πανέμορφο σπα προορισμού και βιωματικό θέρετρο που επιδιώκει να σας βυθίσει στην τοπική γεύση. Στο Τέξας αυτό σημαίνει ότι κρέμονται με καουμπόηδες και άλογα, τρώγοντας ντόπιους Black Angus βραχίονες, επισκέπτοντας το αγρόκτημα και οδηγώντας σε μηχανικό ταύρο.

Βρίσκεται σε έκταση 210 στρεμμάτων στο Preserve του Balcones Canyonlands και καταλαμβάνει την υπέροχη πανεπιστημιούπολη που ήταν η διασταύρωση. Με μια κορυφή λόφου έχει πραγματικά εκπληκτική θέα, ιδιαίτερα από την πισίνα υπερχείλισης στο σπα.

Τα δωμάτια είναι τοποθετημένα σε επτά κτίρια σε στιλ αγροκτήματος του Τέξας σε όλη την ιδιοκτησία, τα οποία διαθέτουν μπαλκόνια και θέα στην Χώρα του Τέξας.

Λαμβάνετε σοβαρά τα τρόφιμα; Καλός! Το ίδιο συμβαίνει και με την Travaasa Austin. Τα περισσότερα πιάτα στο The Preserve, προέρχονται από απόσταση 200 μιλίων, όπως το Texas Wagyu Top Sirloin από βοοειδή που εκτρέφονται στο Strube Ranch. Το ψωμί sourdough έχει ένα μίζα που χρονολογείται από το 1841. Και το ειδικό προϊόν προέρχεται από το αγρόκτημα της Travaasa - τρία καλλιεργημένα στρέμματα κειμηλίων ντομάτες, κόκκινα μπορντό κουτάλια, πεπόνια χρυσού (περίπου 80 ποικιλίες προϊόντων), μαζί με οπωροφόρα δέντρα, μέλισσες και πέντε φυλές κοτόπουλων!

Το Preserve έχει γίνει εστιατόριο για τους ντόπιους. Οι επισκέπτες του Travaasa όχι μόνο τρώνε και πίνουν εδώ (τα κοκτέιλ είναι φανταστικά) αλλά μαγειρεύουν μαθήματα για να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους για τα τρόφιμα. Πέντε ημέρες την εβδομάδα, μπορείτε να παρακολουθήσετε μια δωρεάν επίδειξη όπως το χυμό Vitamix, να εργάζεστε με σοκολάτα ή να φτιάχνετε νερό με νερό.

Ή μπορείτε να εγγραφείτε για ένα 1 1/2-ωρη χειροκίνητη μαγειρική τάξη, όπου μαθαίνετε να φτιάξετε το δικό σας καπνιστή ή να δημιουργήσετε τέλειο Texas ορτύκια με σάλτσα μπάρμπεκιου και στη συνέχεια να φάτε αυτό που έχετε βοηθήσει.

Η συνάντηση των ιπποειδών

Ένα άλλο πολύ Texan πράγμα που δεν πρέπει να χάσετε είναι η Equine Encounter με τα άλογα της Travassa, η οποία είναι λίγο διαφορετική από την εμπειρία των ίππων του Miraval .

Κάποιοι καουμπόηδες μιλάνε πολύ για την "ενέργεια", που αποδεικνύεται ότι είναι το μυστικό της επικοινωνίας με τα άλογα. Το άλογο "διαβάζει" ό, τι βάζετε έξω, ενεργειακά-σοφός, και αντιδρά σε αυτό. Τελικά, ο στόχος της συνάντησης των ιπποειδών είναι να πάρετε το άλογο για να κάνετε αυτό που θέλετε σε ένα ανοιχτό στυλό - πηγαίνετε σε κύκλο, αντίστροφη κατεύθυνση και ούτω καθεξής - με κάποια προπόνηση από τους καουμπόηδες.

Ένα άτομο κάθε φορά μπαίνουμε με το άλογο μας, το οποίο είναι "ελεύθερο" (όχι σε μια μακριά γραμμή.) Μία γυναίκα φαίνεται να κατεβαίνει για να σπάσει το μαστίγιο, το οποίο στέλνει το άλογο να περιστρέφεται γύρω από το στυλό. Το μαστίγιο είναι πραγματικά μόνο για να μας βοηθήσει να δείξουμε στο άλογο αυτό που θέλουμε, οπότε ο Cowboy Keith την ζητά να το καλέσει πίσω, και το άλογο χαλαρώνει.

Έπειτα είμαι επάνω. Ο Jodie βλέπει ότι είμαι άνετος με άλογα και ρωτά αν θέλω να είμαι μόνος στο δαχτυλίδι, αλλά τον ζητώ να μείνει. Χαίρομαι που το έκανα, γιατί είναι πιο δύσκολο από ό, τι φαίνεται. Χρειάζομαι διόρθωση στη θέση μου, η οποία μερικές φορές πάει πολύ μακριά μπροστά και στρέφει την Annie προς την αντίθετη κατεύθυνση από ό, τι σκοπεύω.

Στο τέλος της άσκησης, ρίχνω το μαστίγιο και στέκομαι στο κέντρο του δακτυλίου, περιμένοντας να δω τι κάνει το άλογο όταν δεν του ζητώ τίποτα. "Τα άλογα είναι σκληρά συνδεδεμένα για να ακολουθήσουν κάποιον που θα τα κρατήσει ασφαλή", λέει ο Keith.

Η Άνι περπατά ακριβώς πάνω σε μένα, μου δίνει ένα τσιμπούρι. Στη συνέχεια ακολουθεί καθώς γυρίζω την πλάτη μου και περπατάω γύρω από το δαχτυλίδι. Αυτό σημαίνει ότι με εμπιστεύεται και με δέχεται ως ηγέτη. Είναι ένα θαυμάσιο συναίσθημα.

Ο μηχανικός ταύρος

Οι μηχανικοί ταύροι σχεδιάστηκαν αρχικά ως εκπαιδευτικό εργαλείο για τους αναβάτες ταύρων πραγματικού βίου για να ακονίσουν τις δεξιότητές τους - έτσι δεν είναι αστείο. Στη δεκαετία του εβδομήντα άρχισαν να εμφανίζονται σε μπαρ και έγιναν διάσημοι στην ταινία Urban Cowboy . Ο ταύρος του Travassa είναι ένα μόνιμο εξάρτημα στο στούντιο γυμναστικής Agave, μαζί με μηχανές βάρους και διαδρόμους, αλλά είναι διαθέσιμο μόνο για βόλτες κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων μαθημάτων "Bull Fitness".

Αν μπορείτε πραγματικά να οδηγήσετε τον ταύρο, είναι μια εξαιρετική προπόνηση για τον πυρήνα και τους εσωτερικούς μηρούς σας. Δοκίμασα, αλλά ήταν πολύ πιο δύσκολο από ό, τι φαινόταν! Ο εκπαιδευτής είπε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν το ίδιο αποτέλεσμα με εμένα.

Απλά δεν διαρκούν περισσότερο από μερικά δευτερόλεπτα. Σε όλα τα χρόνια της, ο μόνος άνθρωπος που δεν μπορούσε να πεταχτεί ήταν ένας πολύ έμπειρος ιππικός με πολύ ανεπτυγμένους μηρούς. Οι καουμπόηδες που οδηγούν τις διαδρομές με τα μονοπάτια λένε ότι όσο ταχύτερα ο ταύρος πηγαίνει, τόσο πιο εύκολο είναι να παραμείνεις. Φαίνεται αντίθετο-διαισθητικό, αλλά όσο πιο αργή γίνεται, τόσο πιο δύσκολο είναι να παραμείνει στο κέντρο.

Περισσότερα περιπέτεια: Trails Rides και Ziplines

Τι αλλα? Ένα "μάθημα Challenge Pearly Pear Challenge" που περιλαμβάνει αναρριχητικούς τοίχους και μια zipline 250 ποδιών που σας στέλνει σε ύψος πάνω από τις κορυφές των δέντρων. Οι πεζοπορικές πεζοπορίες μέσα από τη συντήρηση οδηγούν τους επισκέπτες σε χώρους αντανάκλασης, όπως το Sanctuary του Solidago, όπου υπάρχουν μερικές σπουδαίες μαθήματα γιόγκα. Μάθετε σχετικά με την τοπική χλωρίδα και πανίδα σε οδηγημένες πεζοπορίες και την τέχνη της συγκέντρωσης μέσω τοξοβολίας.

Το σπα είναι το αγρόκτημα του Τέξας που συναντά το Zen υποχώρηση, με 11 δωμάτια θεραπείας (συμπεριλαμβανομένου ενός αισθάνεται σαν να κοιτάς τον δυτικό ουρανό). Χρησιμοποιεί μόνο οργανικά, βιοενεργειακά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των οργανικών περιποιήσεων φροντίδας δέρματος Primavera και Anakiri. Είχα κάποιες υπέροχες θεραπείες εκεί.

Για πολιτιστική και αυτο-εξερεύνηση, υπάρχει ένα μικρό Τέξας δύο βημάτων, journaling, πίνακες όρασης, αστεροειδές βλέποντας και βράδια γύρω από την φωτιά. Και στο τέλος, ελπίζουμε, θα ξέρετε πού βρισκόσασταν. Τηλ. 855-868-7282 ή 512-258-7243.