Πώς να προγραμματίσετε μια ρομαντική απόδραση Spa

Ερωτήσεις για να ρωτήσετε όταν θέλετε τόσο Spa & Ρομαντική

Μια φίλη μου σχεδίασε μια ρομαντική απόδραση στο spa με τον σύζυγό της, αλλά έκλεισε απογοητευμένος. Μόλις έλεγαν στο σπα, δεν είδαν ξανά ο ένας τον άλλον μέχρι να έρθει η ώρα να πληρώσουν το λογαριασμό επειδή υπήρχαν ξεχωριστά σαλόνια ανδρών και γυναικών. Εάν είχαν μόλις ρωτήσει αν υπήρχαν ζευγάρια θεραπείες ή συν-ed σαλόνια, θα μπορούσαν να έχουν πάρει γύρω από αυτό το πρόβλημα.

Μια άλλη φορά που βρισκόμουν σε ένα στρώμα αποτοξίνωσης νηστείας που δεν είχε καν κουζίνα, γιατί όλα τα φαγητά ήταν αποτοξινωτικά ποτά και πρώτες σούπες.

Ένα ζευγάρι googled "spa", το βρήκε, και ήρθε για μια ρομαντική απόδραση χωρίς να ξέρει ότι ήταν όλο για την αποτοξίνωση. Ήταν απογοητευμένοι; Ναί.

Το σημαντικό σημείο είναι ότι πρέπει να κάνετε ερωτήσεις. Υπάρχουν πολλά ιαματικά λουτρά που υπερηφανεύονται για την παροχή μιας ρομαντικής εμπειρίας. Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε αυτό που πληρώνετε, ρωτήστε αυτές τις ερωτήσεις πριν κάνετε τις κρατήσεις σας.

Το σπα σας έχει μια συν-ed περιοχή αναμονής;

Τα ρομαντικά ιαματικά λουτρά διαθέτουν ένα κοινόχρηστο σαλόνι όπου μπορείτε να συναντήσετε τις ρόμπες σας πριν και μετά τις θεραπείες σπα . Αυτό είναι ιδιαίτερα ρομαντικό αν έχουν ένα ζεστό τζάκι ή τζακούζι, όπως το Spa στο Mohonk Mountain House στο New Paltz της Νέας Υόρκης. Αν οι χώροι αναμονής είναι τελείως ξεχωριστοί, ίσως να μην βλέπετε τον αγαπημένο σας, αφού λέτε αντίο στη ρεσεψιόν.

Προσφέρετε ζευγάρια μασάζ;

Τα περισσότερα ιαματικά λουτρά (ακόμη και πολλά ιαματικά λουτρά ) διαθέτουν ειδικά δωμάτια θεραπείας αρκετά μεγάλα για να μπορούν δύο άτομα να πάρουν ένα μασάζ ταυτόχρονα.

Αυτή η υπηρεσία είναι συχνά ένας καλός τρόπος για να εισαγάγει τους άνδρες να μασάζ αν δεν το έχουν δοκιμάσει ποτέ πριν. Αλλά αν είστε και οι δύο exp

Έχετε μια σουίτα ζευγαριών;

Τα πιο ρομαντικά ιαματικά λουτρά διαθέτουν πλούσια εξοπλισμένες ζευγάρια σουίτες όπου μπορείτε να πάρετε τις θεραπείες σας μαζί και να χαλαρώσετε στο ιδιωτικό για λίγο μετά. Αυτές οι σουίτες είναι εξοπλισμένες με παροχές όπως τζάκια, καρέκλες πεντικιούρ, ατμόλουτρα και ξαπλώστρες.

Μπορούν να είναι εσωτερικοί, εξωτερικοί ή ακόμα και εσωτερικοί και εξωτερικοί. Ένα καλό παράδειγμα είναι η VIP σουίτα στο The Spa at Mandarin Oriental, Νέα Υόρκη. Σε μικρότερα ιαματικά λουτρά ή ιαματικά λουτρά, η σουίτα ζευγαριών μπορεί να είναι απλώς μια μεγάλη αίθουσα θεραπείας.

Μπορούμε να πάρουμε μασάζ στο δωμάτιό μας;

Ορισμένα ιαματικά λουτρά, όπως και το The Cliff House στο Ogunquit του Maine, έχουν υπερμεγέθη δωμάτια ή σουίτες μεγάλου μεγέθους αρκετά μεγάλες ώστε να διαθέτουν δύο τραπέζια μασάζ για ζευγάρια μασάζ στο δωμάτιό σας. Είναι το απόλυτο σε ρομαντική ιδιωτικότητα.

Έχετε ρομαντικά πακέτα spa ή υπηρεσίες που απευθύνονται σε ζευγάρια;

Ορισμένα ιαματικά λουτρά, όπως το The Spa at Harbor Inn στο St. Michaels, Maryland έχουν ειδικές υπηρεσίες που απευθύνονται σε ζευγάρια. Μπορείτε να παραγγείλετε ένα "μπάνιο πριν από το κρεβάτι" - ένα ροζ λουλούδι με φυσαλίδες με κεριά και ένα μπουκάλι Σαμπάνια - και απολαύστε τη θέα τη νύχτα. Εάν δεν είστε σίγουροι πού θέλετε να πάτε, εκπλήξτε τον αγαπημένο σας με πιστοποιητικό δώρου spa.

Περισσότερες συμβουλές για να απολαύσετε μια ρομαντική διαμονή σπα

Εάν είναι η πρώτη σας φορά στο σπα , θεραπείες σπα , διαφορετικά είδη ιαματικών λουτρών και εξοικονόμηση στις διακοπές του σπα.