ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ: Το Cliff House Resort & Spa, Ogunquit, Μέιν

Το Cliff House Resort & Spa είναι σκαρφαλωμένο στην άκρη του βράχου, δίνοντάς του μια υπέροχη θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό. Είναι ένα σχετικά προσιτό θέρετρο σπα βολικό για τη Βοστώνη. Το Cliff House ήταν ιδιόκτητο από την ίδια οικογένεια από τότε που άνοιξε το 1872 μέχρι πριν λίγα χρόνια. Γι 'αυτό έχει 70 αναντικατάστατα ωκεανικά στρέμματα. Το αρχικό Cliff House έχει περάσει πολύ καιρό, αλλά νέα μοντέρνα κτίρια βρίσκονται κοντά στην άκρη του βράχου.

Μπορείτε να περπατήσετε μέχρι το νερό και να παρακολουθήσετε τα κύματα συντριβή, ή bask από τις πισίνες όλη την ημέρα - όπως πολλοί άνθρωποι κάνουν το καλοκαίρι. Τα ψώνια και τα εστιατόρια στο χωριό Ogunquit είναι μια βόλτα με τρόλεϊ.

Το Spa Wing που ανοίγει μόνο για ενήλικες έχει 32 υπερμεγέθη δωμάτια διακοσμημένα σε ένα απλό στυλ της χώρας, συμπεριλαμβανομένων των καυστήρων "ξύλου" με φυσικό αέριο και ενός υγρού μπαρ. Όλα τα δωμάτια στο Spa Wing έχουν βεράντες και θέα στον ωκεανό, αλλά θα έχετε εκτεταμένη θέα στον ωκεανό αντάξια ενός κρουαζιερόπλοιου αν βρίσκεστε στη νότια πλευρά. Τα παιδιά κάτω των 18 ετών απαγορεύονται από αυτό το μέρος του θέρετρου για να διατηρήσουν το Spa Wing γαλήνιο, αλλά μπορείτε να πάρετε την οικογένειά σας και να μείνετε σε άλλα κτίρια.

Το Spa στο The Cliff House Resort & Spa

Το spa των 20.000 τετραγωνικών ποδιών χτίστηκε το 2002 στην τοποθεσία του αρχικού Cliff House Inn. Δεν είναι υπερ-πολυτελές - δεν εισάγεται μάρμαρο και ακριβά ξύλα - αλλά έχει μια καθαρή, αισθάνονται χώρα. Υπάρχουν δέκα αίθουσες περιποίησης και ένα δωμάτιο μανικιούρ με θέα στον ωκεανό.

Το γυμναστήριο μόνο για ενήλικες έχει θέα στον ωκεανό. (Αυτός ο τόπος έχει περισσότερες απόψεις από το Empire State Building.) Μια άλλη ωραία πινελιά - υπάρχει ένας λαβύρινθος έξω από το δωμάτιο όπου παίρνετε για θεραπείες.

Δοκίμασα την υπογραφή Blueberry Body Wrap, η οποία άρχισε μαζί μου για τον Mylar και ενώ ο θεραπευτής μου έδωσε μια απαλή βούρτσα σώματος για να απολεπίσει το δέρμα μου.

Στη συνέχεια έβαλε μια θερμή πετσέτα κάτω από το λαιμό μου και με κάλυψε με το "Blueberry Smoothie", ένα μείγμα φυκών και άγριων βατόμουρων Maine σε μια κρέμα σώματος για να θρέψει το δέρμα μου και να αποτοξινώσει το σύστημά μου. Ενώ τυλιχτήκαμε στο Mylar, ήμουν θεραπευμένος σε ένα μασάζ κεφαλής και άφησα να χαλαρώσω για περίπου 10 λεπτά. Στη συνέχεια μπήκα σε ένα ντους με ακροφύσια που μου τράβηξε νερό από τρεις πλευρές για να ξεπλύνετε. Στη συνέχεια, ένα 50-λεπτό μασάζ με ζεστές πέτρες με τοπικές πέτρες που φοριούνται ομαλά από τη θάλασσα, συλλέγονται από το Bald Head Cliff.

Το φαγητό στο The Cliff House Resort & Spa

Η τραπεζαρία έχει υπέροχη θέα και ο αστακός είναι το αστέρι του μενού δείπνου - ψημένο, γεμιστό, ατμισμένο ή ψημένο. Οι επιλογές σπα είναι ασυνήθιστα καλές και γεμίζουν, συμπεριλαμβανομένου του ψητού σολομού Maine με μαρκαδόρου μοβ πατάτας και σκόρδο σαφράν μαργαριτάρι και το αβοκάντο Halibut με ρύζι σούσι και κομπόστα φρούτων βατόμουρου. Αλλά αξίζει να σπάσετε τη διατροφή σας για να δοκιμάσετε το ινδικό επιδόρπιο πουτίγκα ψωμιού.

Στοιχεία επικοινωνίας: The Cliff House Resort & Spa, Shore Road μεταξύ Υόρκης και Ogunquit, Maine, Τηλέφωνο: 1-207-361-1000.