ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ: Juvenex Spa στη Νέα Υόρκη

Ένα Κορεάτικο Υπαίθριο Κορέας με Μεγάλες Απολέπιση Σώματος

Το Juvenex Spa στο Koreatown στο 32ο St κοντά στο σταθμό Penn ήταν το πρώτο high-end κορεατικό σπα στο Μανχάταν. Βρίσκεται στον πέμπτο όροφο ενός ανυπέρβλητου κτιρίου μεταξύ Fifth και Broadway, η Juvenex ειδικεύεται σε εξαιρετικά διεξοδικούς κορεάτες κορεατικού σώματος . Και ενώ έχει νέο ανταγωνισμό από το Spa Castle Premier στην 57η οδό, εξακολουθεί να έχει πολλές ανέσεις, όπως μια σάουνα Jade Igloo, κατασκευασμένη με 30.000 λίρες κορεατικό νεφρίτη, μια "καθαριστική πέτρα" που βοηθάει στην αποτοξίνωση.

Ένα 90 λεπτό Juvenex Jade Journey (115 δολάρια με φανταστικό κορεατικό σώμα από την Κορέα, 65 δολάρια a la carte) ξεκινάει με το χρόνο στο ιπτάμενο ιγκόο και μεταβαίνει σε διάφορες εμπειρίες, όπως σάουνα με ατμό, ψυχρό ντους (για θεραπεία αντίθεσης) σε τρεις κάψες Ιαπωνικού τύπου διαφόρων θερμοκρασιών με χάρη, ginseng, άλμπουμ kombu και άλλα βότανα. A la carte, μπορείτε finsih με το χρόνο σε μια χαμηλή θερμοκρασία, ψητή-πηλό σάουνα.

Όμως, όλα αυτά τα μουσκεύματα μαλακώνουν και προετοιμάζουν το δέρμα για την απίστευτη απολέπιση που είναι κορεατική κοπριά σώματος, που εκτελείται με γάλα και δύο γάντια. Οι Κορεάτες κορεατικού σώματος είναι πιο αποτελεσματικοί από τους αμερικάνικους καθαριστές αλατιού , κάτι που δεν θέλετε να το χάσετε.

Η εμπειρία Juvenex

Το Juvenex είναι το 24ωρο σπα που είναι ανοιχτό για τις γυναίκες μόνο από τις 7 π.μ. έως τις 5 μ.μ., όταν το γυμνό είναι ο κανόνας. Εάν δεν αισθάνεστε άνετα με αυτό, μπορείτε να φορέσετε το μίας χρήσης μαγιό που προσφέρουν ή να φέρετε το δικό σας.

Μετά τις 5 μ.μ. μέχρι τις 7 το πρωί, η Juvenex είναι συνεργαζόμενη.

Αλλά μην περιμένετε κάποια "αστεία επιχείρηση" σε αυτό το κορεατικό spa. Τα μαγιό είναι απαραίτητα, και είναι κυρίως ζευγάρια που έρχονται να περάσουν αρκετές ώρες, να αποτοξινώνουν στη σάουνα και τον ατμό, να πάρουν ένα τρίψιμο , και ίσως ένα μασάζ ή πρόσωπο στον επάνω όροφο. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να περάσετε αρκετές ώρες.

Υπάρχει ακόμη και ένα μικρό μπαρ όπου σερβίρονται δωρεάν φρούτα και τσάι όταν θέλετε να ανανεώσετε.

Το Jade Igloo

Η υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών είναι εξαιρετική εδώ και ξεκινάει το check-in, όταν αφήνετε τα υπαίθρια παπούτσια σας για ένα ζευγάρι παντόφλες και παίρνετε ένα κλειδί σε ένα ντουλάπι όπου θα βρείτε μια ρόμπα και πετσέτα. Υπάρχει μια ιδιωτική περιοχή αλλαγής, αλλά δεν είναι πολύ ευρύχωρο. Ήμουν εκεί το βράδυ, έτσι φόρεσε το μαγιό μου και γύρισε στο νεκρό ιγκλού, όπως έλεγε ο θεραπευτής μου, η Χάιντι.

Αυτή είναι μια πολύ ζεστή σάουνα, με πάγκους κέδρου που βάζετε την πετσέτα σας. Απλά μην κλίνετε από τον πίσω τοίχο. Το Jade περιέχει ασβέστιο και μαγνήσιο, το οποίο υποτίθεται ότι ωφελεί το σώμα, αλλά είναι πολύ ζεστό στην αφή! Η Χέιντι έβαλε μαζί μου ένα μπουκάλι γάλα και νερό για να ζεσταθεί αργότερα για το τρίψιμο του σώματός μου.

Μαλακώνει το δέρμα

Μετά από περίπου 15 λεπτά στο νεφρίτη igloo, έχω κρυώσει κάτω από ένα ντους. Κατόπιν η Heidi με οδήγησε σε ένα δωμάτιο με ιδιωτική μπανιέρα υδροθεραπείας, που ήδη χύθηκε με ζεστό μπάνιο και διασκορπισμένο με ροδοπέταλα. Μου είπε να μείνω εκεί 15 λεπτά, που μόλις έκανα, καθώς η θερμοκρασία του σώματός μου έφτασε.

Η εναλλαγή μεταξύ ζεστού και κρύου διεγείρει την κυκλοφορία και είναι μια παραδοσιακή θεραπεία spa, κάνει πολλά στην Ευρώπη και σε άλλους πολιτισμούς, αν όχι τόσο Αμερική, όπου οι περισσότεροι το βρίσκουν πολύ "έντονο".

Αλλά αισθάνεστε εξαιρετικά αργότερα αν μπορείτε να το χειριστείτε.

Η ιδιωτική μπανιέρα είναι προαιρετική - μπορείτε να επιτύχετε το ίδιο αποτέλεσμα με το ντους και να μπείτε στις τρεις ιαπωνικές μπανιέρες. Μετά από αυτό, βρισκόταν στο ατμόλουτρο. Το Mugwort είναι ως φυτικό φάρμακο και τσάι βοτάνων στην Κορέα και πιστεύεται ότι προωθεί την αποτοξίνωση . Το Mugwort χρησιμοποιείται επίσης σε μια θεραπεία που μπορείτε να πάρετε στο Juvenex που ονομάζεται "θεραπεία gyno-spa" (επίσης γνωστή ως κολπικός ατμός - η καυτή νέα θεραπεία για γυναίκες που θέλουν να είναι καθαρά μέσα και έξω!)

Το δέρμα έρχεται ... Στα σχοινιά

Τελικά ήμουν έτοιμος για το τρίξιμο μου, το οποίο οι Κορεάτες λαμβάνουν πολύ σοβαρά. Η Heidi με πήρε πίσω από έναν τοίχο, όπου ακόμα μπορούσα να ακούσω chit-chat στο υπόλοιπο σπα (τα ιαματικά λουτρά είναι πιο κοινωνικά από τα αμερικανικά ιαματικά λουτρά), αλλά δεν με ενοχλούσε πραγματικά. Βάζω σε ένα τραπέζι μασάζ σε ένα μαγιό μίας χρήσης και η Heidi μου έτρωγε με νερό, μου έριξε το ζεστό γάλα και έτρεξε ένα ζευγάρι αποτριχωτικών γάντι πάνω από τα κάτω πόδια μου.

Δεν μπορούσα να πιστέψω πόση νεκρό δέρμα βγήκε. Η Χέιντι μου έδειξε πώς τα νεκρά κύτταρα του δέρματος τυλίχτηκαν σε λεπτές, γκρι σχοινιά. Ήταν τόσο συναρπαστικό και λίγο τρομακτικό.

Μερικές φορές θα μπορούσα να αισθανθώ το παλιό δέρμα στο τραπέζι σαν ψίχουλα. Συνέχισα να θέλω να κοιτάξω τι έφευγε ο Heidi. Μου είπε να χαλαρώσω και τελικά το έκανα, ειδικά όταν έριξε κύπελλο μετά από ένα μπολ με ζεστό νερό πάνω μου για να ξεπλύνει το νεκρό δέρμα.

Η Χέιντι δεν ήταν τίποτα, αν όχι ολοκληρωμένη. Βάζω στο μέτωπό μου και μου επέστρεψε τα χέρια για να απολέξω τις μασχάλες μου. Κανείς δεν το έχει κάνει ποτέ πριν. Βάζω και στις δύο πλευρές, με ένα γόνατο λυγισμένο έτσι ώστε να μπορέσει να απολέσει τους εσωτερικούς μηρούς μου . Ένα άλλο πρώτο. Με έσβησε μερικές φορές γιατί είχα τόσο πολύ να απολέξω (δεν θα ήταν τέτοια δουλειά αν έρθω πίσω σε ένα μήνα για να διατηρήσω, σαν να κάνω μια κούρεμα.)

Με ξεπλύθηκε με γάλα, πλύθηκε τα μαλλιά μου και έβαλε τις λεπτές φέτες δροσερό οργανικό αγγούρι στο πρόσωπό μου για μια αναζωογονητική μάσκα. Εγώ ειλικρινά δεν είχα ποτέ καλύτερη απολέπιση σώματος . Άφησε το δέρμα μου πιο απαλό και - πραγματικά - νεότερο.

Ένα μασάζ με τέσσερα χέρια

Στη συνέχεια ήταν επάνω για ένα μασάζ τεσσάρων χεριών που συνδυάζει Shiatsu και σουηδικές τεχνικές. Ένας θεραπευτής θα ήταν λίγο πιο ευγενής, ενώ ο άλλος θα έκανε βαθύτερη δουλειά.

Ήταν έντονη, αλλά το σώμα μου αληθινά αισθάνθηκε διαφορετική όταν αυτοί οι δύο ισχυροί θηλυκοθεραπευτές έγιναν μαζί μου. Ήμουν πληγή την επόμενη μέρα, απλώς και μόνο επειδή τόσο πολύ γαλακτικό οξύ είχε απελευθερωθεί από το έργο που έκαναν σε μένα. Ήταν πραγματικά ένα θεραπευτικό μασάζ που αναδιάταξε το σώμα μου και ένιωσα μεγάλη την επόμενη μέρα.

Η νύχτα που πήγα Juvenex ήταν αρκετά ώριμη, αλλά μπορεί να πάρει πιο ζωντανή. Στην πραγματικότητα, τα ιαματικά λουτρά της Κορέας είναι γενικά πιο δυνατά και πιο κοινωνικά από τα αμερικανικά ιαματικά λουτρά, σύμφωνα με τον συνιδιοκτήτη Myung (Isaac) Yi. "Τα αμερικανικά ιαματικά λουτρά επικεντρώνονται κυρίως στις θεραπείες , ενώ τα ιαματικά λουτρά της Κορέας επικεντρώνονται στη συνάντηση και το χρόνο με τους φίλους". Υπάρχουν ακόμη και τραπέζια καθαρισμού σώματος δίπλα-δίπλα που χωρίζονται από μια οθόνη - πολλά ζευγάρια τους παίρνουν. (Και ευτυχώς δεν θα σας βάλουν εκεί με έναν ξένο.) Πάρτε λοιπόν λίγες ώρες, πηγαίνετε με έναν φίλο και απολαύστε.

Juvenex με μια ματιά:
25 W 32η St # 5
Νέα Υόρκη, NY 10001-3806
(646) 733-1330
Juvenex Spa