Κορεατικά Σώμα σώματος

Τι είναι Κορεατικά Body Scrubs;

Οι Κορεάτες κορεατικού σώματος αποτελούν σημαντικό μέρος του παραδοσιακού κορεατικού πολιτισμού. Στα κορεάτικα λουτρά, που ονομάζονται jimjilbang, οι άνθρωποι πηγαίνουν μια φορά την εβδομάδα σε σάουνα, ατμό, μούσκεμα και τρίβουν ο ένας τον άλλον ευτυχώς με λαμπερά χρωματιστά γάντια.

Εδώ στις Η.Π.Α., οι κορεσμένοι κοκτέιλ σώματος εκτελούνται από θεραπευτές σπα - και είναι ΠΟΛΥ πιο αποτελεσματικοί από τις απολέπιση αλατιού σε αμερικάνικο στυλ ή τα τρίβει σώματος. Κορεατικά κοσμήματα σώματος, επίσης, σε συνδυασμό με ένα ταξίδι σε ένα λουτρό της Κορέας ή spa, όπου μπορείτε να περάσετε χρόνο σε σάουνες, ατμόλουτρα και λουτρά.

Αυτό βοηθά στην προετοιμασία του δέρματος για το θάμνο.

Τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια Κορεάτικα Body Scrubs

Κατ 'αρχάς, αφήνετε τα παπούτσια και τα ρούχα σας πίσω, και αν είναι ένα ίδιο κορίτσι λουτρό Κορέας ή spa, πιθανότατα θα περπατήσετε γύρω buck γυμνό. Ξεπλένετε στο ντους αλλά μην χρησιμοποιείτε σαπούνι.

"Παραδοσιακά, οι κορεσμένοι κοκτέιλ σώματος προετοιμάζονται έχοντας τον πελάτη να απορροφούν ζεστά σε ζεστό νερό", σύμφωνα με τον Myung Yi, ιδιοκτήτη του Juvenex Spa , ενός κορεατικού πρωτοπόρου spa στο Μανχάταν. Δέκα έως δεκαπέντε λεπτά είναι ένα ελάχιστο, αλλά περισσότερο είναι καλύτερα. Μαλακώνει το δέρμα και το προετοιμάζει για το πλύσιμο!

Στο Juvenex, μπορείτε να κάνετε ένα πολυτελές ιδιωτικό ζεστό λουτρό μέρος της θεραπείας με μια πρόσθετη μπανιέρα, ή μπορείτε να απολαύσετε τις διάφορες πισίνες που είναι διαθέσιμες. Μετά από αυτό, συνιστούν κάποια στιγμή στο ατμόλουτρο. Το κολοκυθάκι χρησιμοποιείται ως φυτικό φάρμακο και τσάι βοτάνων στην Κορέα, και προωθεί την αποτοξίνωση .

Η έντονη κορεατική διαδικασία καθαρισμού, που ονομάζεται σύνοδος, περιλαμβάνει την τρίψιμο σε όλο το σώμα με μια πετσέτα της Κορέας της Ιταλίας (και όχι, αυτό δεν είναι αυτόματη).

Είναι ένα πολύχρωμο, λεπτό γάντι με υφή σαν γυαλόχαρτο για να καθαρίσει το σώμα από όλες τις ακαθαρσίες και τα στρώματα του νεκρού δέρματος που συσσωρεύονται φυσικά.

Ο Myung Yi είπε ότι οι Κορεάτες χρησιμοποιούν νερό, τρίβουν τα γάντια και το γάλα (το οποίο έχει γαλακτικό οξύ, απολέπιση ), επειδή είναι πιο απαλό στο δέρμα από το θαλασσινό αλάτι και παίρνει καλύτερα αποτελέσματα.

Σίγουρα ήμουν πεπεισμένος από τα αποτελέσματα. Το κορεσμένο κοκτέιλ σώματος βοηθά επίσης στην όλη διαδικασία αποτοξίνωσης, δίνοντας στο δέρμα ένα καθαρό καθαρισμό, λέει. Και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, που κάνει το δέρμα πιο υγιές.

Το νεκρό δέρμα έρχεται σε λεπτές γκρι σχοινιά

Όταν πήρα το κορεσμένο σώμα μου στο Juvenex, ο θεραπευτής μου με πήρε πίσω από έναν μερικό τοίχο, όπου θα μπορούσα να ακούω ακόμα chit-chat στο υπόλοιπο σπα. Τα ιαματικά λουτρά της Κορέας είναι πιο κοινωνικά από τα ιαματικά λουτρά. Βάζω σε ένα τραπέζι μασάζ σε ένα μαγιό μίας χρήσης και ο θεραπευτής μου έτρωγε με νερό, μου έριξε ζεστό γάλα και έτρεξε ένα ζευγάρι αποτριχωτικά γάντια πάνω από τα κάτω πόδια μου.

Ω, η φρίκη. Μου έδειξε πώς τα νεκρά κύτταρα του δέρματος τυλίχτηκαν σε λεπτές, γκρι σχοινιά και δεν μπορούσα να πιστέψω πόσα έβγαινε. Μερικές φορές θα μπορούσα να αισθανθώ το παλιό δέρμα στο τραπέζι σαν ψίχουλα.

Η Χέιντι δεν ήταν τίποτα, αν όχι ολοκληρωμένη. Καθώς βρισκόμουν στο μέτωπό μου, και απλώνει τα χέρια μου για να απολεπίσει τις μασχάλες μου. Κανείς δεν το έχει κάνει ποτέ πριν. Βάζω και στις δύο πλευρές, με ένα γόνατο λυγισμένο έτσι ώστε να μπορέσει να απολέσει τους εσωτερικούς μηρούς μου . Ένα άλλο πρώτο. Τότε με έσβησε μερικές φορές επειδή είχα τόσο πολύ να απολέξω. Αυτό είναι λίγο ενοχλητικό για ένα σπα τακτικό όπως εγώ.

Συνέχισα να θέλω να κοιτάξω αυτό που έβγαινε, αλλά μου είπε να χαλαρώσω. Όταν δεν βγήκε άλλο δέρμα, ανακοίνωσε την ικανοποίησή της και έριξε μπολ μετά από ένα μπολ με ζεστό νερό πάνω μου για να ξεπλύνει το νεκρό δέρμα. Αυτό ήταν πεντανόστιμο.

Με ξεπλένει με γάλα, το οποίο τρέφει για το δέρμα. Έβαλε στο πρόσωπό μου λεπτές φέτες δροσερό βιολογικό αγγούρι και μου έδωσε μια λεπτομερή πλύση μαλλιών. Όταν ήμουν τελειωμένος, ειλικρινά δεν είχα ποτέ καλύτερη απολέπιση σώματος . Άφησε το δέρμα μου πιο απαλό και - πραγματικά - νεότερο.

Στη συνέχεια, μπορείτε να συνεχίσετε τη διαδικασία αποτοξίνωσης με την πάροδο του χρόνου σε μια κορεατική σάουνα. Τώρα που το δέρμα σας είναι καθαρό, θα είναι ευκολότερο και πιο ευεργετικό.