Χριστουγεννιάτικα φώτα στο ναό Mesa της Αριζόνα 2016

Αξιοθέατα και ήχοι διακοπών στο Ναό του Mesa Mormon

Η ετήσια έκθεση Mesa Temple Garden Christmas Lights μεταφέρει την ειρήνη και την καλή θέληση της σεζόν με μια μοναδική και εντυπωσιακή έκθεση εκατοντάδων χιλιάδων φώτων που χρησιμεύουν ως σκηνικό για τους ήχους των διακοπών. Η οθόνη έχει τίτλο Γιορτάστε τη Γέννηση του Χριστού Φως και Μουσική Χριστουγεννιάτικη Γιορτή.

Πού είναι η γιορτή των Χριστουγέννων του Ναού του Κόσμου;

Η γιορτή των Χριστουγέννων στο Ναό του Κήπου πραγματοποιείται στο Ναό της Mesa Arizona και στο Κέντρο Επισκεπτών που βρίσκεται στο 525 Ε.

Main Street στο Mesa.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Valley Metro Rail για να φτάσετε στο Mesa Arizona Temple Grounds. Χρησιμοποιήστε το σταθμό του κεντρικού δρόμου / του Mesa. Εδώ είναι ένας χάρτης με οδηγίες προς τον ναό Mesa της Αριζόνα.

Πότε είναι το Mesa Arizona Temple Gardens Χριστουγεννιάτικα Φώτα και Συναυλία Σειρά;

Οι κήποι θα φωτιστούν από το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2016 από τις 17:00 έως τις 22:00 και κάθε επόμενη νύχτα κατά τις ίδιες ώρες μέχρι το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016. Οι βραδινές συναυλίες ξεκινούν την 1η Δεκεμβρίου και παρουσιάζονται κάθε βράδυ στις 7 μ.μ. 25 Δεκεμβρίου.

Τι συμβαίνει;

Η εκδήλωση προσελκύει περίπου ένα εκατομμύριο επισκέπτες κάθε χρόνο και διαθέτει εκατοντάδες χιλιάδες πολύχρωμα φώτα, μεγάλη απεικόνιση γέννησης και διαρρύματα διακοπών που καλύπτουν την περιοχή του κήπου του Ναού της Μέσα Αριζόνα της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών. Εκατοντάδες εθελοντές θα δωρίσουν χιλιάδες ώρες εργασίας όλη την περίοδο των διακοπών για να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν την οθόνη.

Το Mesa Arizona Gardens Temple Gardens Χριστουγεννιάτικα Φώτα και Συναυλία Σειρά περιλαμβάνει δωρεάν μισές ώρες συναυλίες, που παρουσιάζουν ποικιλία ομάδων και μουσικών στυλ, που παρουσιάζονται στις 7 μ.μ. κάθε βράδυ μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου. Ένα πλήρες πρόγραμμα παραστάσεων μπορεί να δει online. Συναυλίες πραγματοποιούνται στη βόρεια πλευρά του Κέντρου Επισκεπτών του Ναού του Mesa.

Το Κέντρο Επισκεπτών, που βρίσκεται δίπλα στο Ναό, προσφέρει δωρεάν περιηγήσεις από τις 10 π.μ. έως τις 10 το βράδυ κάθε μέρα κατά τη διάρκεια της προβολής των Χριστουγέννων. Μην χάσετε τη διεθνή απεικόνιση γέννησης που χαρακτηρίζει nativities από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο.

Όλες οι πίστες είναι ευπρόσδεκτοι να επισκεφθούν.

Τι άλλο πρέπει να ξέρω;

Έχω πάει σε αυτό το γεγονός αρκετές φορές όλα αυτά τα χρόνια, και είναι πολύ κρύο το βράδυ. Καλύτερα να φορέσετε σε στρώματα (και ακόμη και να φέρετε γάντια) και de-layer αν είστε ζεστός? αυτό είναι πιο εύκολο από το να είναι πολύ κρύο. Οι καρέκλες για τις συναυλίες είναι μέταλλο, οπότε οι άνθρωποι συχνά φέρνουν τα μαξιλάρια ή τις κουβέρτες τους. Εάν δεν τους ενοχλείτε να τα μεταφέρετε, μπορείτε να φέρετε και τις καρέκλες σας και να τις τοποθετήσετε στις πλευρές ή στο πίσω μέρος της περιοχής προβολής συναυλιών. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα καλή ιδέα αν δεν θέλετε να φτάσετε νωρίς για να πάρετε μια θέση. Εκατοντάδες άνθρωποι θα παραμείνουν σε αυτές τις συναυλίες.

Δεν είμαι ο Μόρμον. Είναι αυτό πρόβλημα? Θα προσπαθήσουν να με μετατρέψουν;

Αυτή είναι μια γιορτή για όλους τους ανθρώπους. Συνήθως, υπάρχει ελάχιστη προσηλυτισμός στην εκδήλωση διακοπών, αλλά αν σας πλησιάσει κάποιος που σας ρωτάει αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την πίστη σας, είστε ευπρόσδεκτοι είτε να πείτε ναι είτε να απορρίψετε ευγενικά.

Πόσο θα κοστίσει να μπεις;

Τίποτα! Η είσοδος στο Mesa Arizona Temple Gardens Χριστουγεννιάτικα Φώτα και Συναυλία είναι δωρεάν. Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν.

Τι γίνεται αν έχω περισσότερες ερωτήσεις;

Επισκεφτείτε τα φώτα των Χριστουγέννων στο Mesa Arizona Temple Grounds online ή για πληροφορίες σχετικά με τα γεγονότα καλέστε το 480-964-7164.

- - - - - - - - - -

Φωτιστικά δένδρων, φώτα διακοπών, φεστιβάλ, μουσική διακοπών και διασκέδαση, οδηγοί δώρων και συμβουλές ταξιδιού διακοπών - βρείτε όλα αυτά στον οδηγό Χριστουγέννων διακοπών για το μεγαλύτερο Φοίνιξ .

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.