Μέσα στο Χιούστον: Kelly Davis του Blog του Χιούστον

Εμπνευσμένο από το Inside Atlanta, μια σειρά που δημιουργήθηκε από την Ατλάντα Εμπειρογνώμονα, Kate Parham Kordsmeier, θα θέλαμε να εισαγάγουμε το Χιούστον. Κάθε μήνα, θα κάνουμε συνεντεύξεις με εξέχοντες Χιούστον για τα αγαπημένα τους πράγματα για να φάμε, να δούμε και να κάνουμε στην πόλη Bayou. Τον περασμένο μήνα μιλήσαμε με την Vanessa O'Donnell , ιδιοκτήτρια της Ooh La La Dessert Boutique.

Αυτό το μήνα, καθόμαστε με την Kelly Davis, ιδρυτή του περιοδικού Houston Moms Blog, ενός ιστοχώρου που βασίζεται στο Χιούστον και προσφέρει πρακτικές πληροφορίες, προσωπικές ιστορίες και συμβουλές για οικογένειες στην περιοχή του μετρό του Χιούστον.

Ο δημοφιλής κατάλογος των Οικογένειών τους έχει γίνει ένας ουσιαστικός οδηγός για πολλούς γονείς στην πόλη Bayou που αναζητούν περισσότερες πληροφορίες και καθοδήγηση σχετικά με το πού θα πάμε για πράγματα όπως οικογενειακές βολές, πάρτι γενεθλίων και καλοκαιρινά στρατόπεδα, καθώς και προϊόντα πρώτης ανάγκης όπως ιατρικές εγκαταστάσεις, , και υποστήριξη μετά τον τοκετό ή εγκυμοσύνη.

Ο Davis, ένας μεγάλος Χιούστον και η μητέρα των δύο, ξεκίνησε το blog του Houston Moms σε μια προσπάθεια να βοηθήσει την πόλη να αισθανθεί λίγο λιγότερο συντριπτική για τις μητέρες και τις οικογένειες. "Το Χιούστον είναι τόσο τεράστιο μέρος", δήλωσε ο Ντέιβις. "Ο στόχος μου είναι να αισθανθώ λίγο μικρότερος."

Με πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές σελίδων ετησίως και περισσότερους από 30.000 οπαδούς κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, το Houston Moms Blog συνδέει τις μητέρες της περιοχής του Χιούστον τόσο online όσο και εκτός. Το site φιλοξενεί επίσης μια ποικιλία φιλικών προς την οικογένεια εκδηλώσεων καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου και έχει πάνω από δώδεκα συνεισφέροντες από όλη την πόλη που δημοσιεύουν εμπειρίες και έμπνευση - όλα σε μια προσπάθεια να προωθηθεί μια μικρή κοινότητα στην αίσθηση της τέταρτης μεγαλύτερης πόλης της χώρας .

Η επίβλεψη του ιστότοπου και η ύπαρξη γονέα στον εαυτό του παρέχει στον Davis έντονη εικόνα για το πώς οι οικογένειες με παιδιά όλων των ηλικιών μπορούν να εξερευνήσουν και να εκτιμήσουν το Χιούστον, συμπεριλαμβανομένων συμβουλών για μερικές από τις καλύτερες οικογενειακές εκδηλώσεις, δραστηριότητες και χώρους για τους ντόπιους, επισκέπτες.

Ζω σε ... "ένα προάστιο στη δυτική πλευρά του Χιούστον.

Είναι εξαιρετικά φιλικό προς την οικογένεια. Από τις δραστηριότητες μέχρι τα εστιατόρια - τα πάντα είναι προσανατολισμένα προς τις οικογένειες. Είναι τόσο τέλεια για μια οικογένεια με δύο μικρά παιδιά. "

Μπορείτε να με βρίσκετε ... "να ταξιδεύουν παιδιά από και προς το σχολείο και τα εξωσχολικά. Έχουμε ένα εκατομμύριο και μία δραστηριότητα που καταναλώνουν το εβδομαδιαίο μας πρόγραμμα. Ευτυχώς, τα Σαββατοκύριακα είναι λίγο πιο αργά, αλλά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας είναι αρκετά μπανάνες. "

Εύχομαι οι άνθρωποι να γνωρίζουν ... "ότι παρόλο που το Χιούστον είναι μία από τις μεγαλύτερες πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, εξακολουθούμε να εκτιμούμε τις νότιες ρίζες μας. Λέμε «παρακαλώ» και «ευχαριστώ». Κρατάμε πόρτες για άλλους ανθρώπους. Φωνάζουμε στους γείτονές μας. Πληρώστε το προς τα εμπρός στη γραμμή Chick-fil-A. Παρόλο που είναι μια τόσο μεγάλη πόλη και ένα μεγάλο μέρος για να ζήσει, εκτιμούμε αυτές τις ευχαριστίες ».

Είναι ώρα δείπνου. Είμαι επικεφαλής ... "Με τα παιδιά, το αγαπημένο μας μέρος για φαγητό είναι πιθανώς ο Lupe Tortillas, ειδικά οι τοποθεσίες που έχουν μια φοβερή περιοχή παιχνιδιού. Εάν μπορώ να καθίσω στην αίθριο και να τα παρακολουθήσω να παίζουν και ταυτόχρονα να πιείτε μια μαργαρίτα και να φάτε μερικά μάρκες και queso, φέρετέ τους!

"Χωρίς παιδιά, δεν έχουμε απαραίτητα ένα go-to. Αγαπάμε να δοκιμάζουμε νέα εστιατόρια, έτσι είναι συνήθως μια πεντάδα για το πού θα καταλήξουμε. Εάν έπρεπε να διαλέξω ένα μέρος, όμως, θα έλεγα τη βουτιά του οίνου του Max.

Η συνολική ατμόσφαιρα είναι μόνο η ταχύτητά μας, και μου αρέσει να κάνουν κλασικά τρόφιμα - με μια συστροφή. "

Το καλύτερο μυστικό του Χιούστον είναι ... "η τέχνη του. Έχω πάει σε κάποια πραγματικά φανταστικά μουσεία που βρίσκονται μακριά από το πεπατημένο μονοπάτι, καθώς και μικρά θέατρα γειτονιάς. Υπάρχουν επίσης μεγάλα δορυφορικά μουσεία, όπως το Μουσείο Χιούστον της Φυσικής Επιστήμης Sugar Land δορυφορική πανεπιστημιούπολη. Υπάρχουν πολλά περισσότερα για τη σκηνή τέχνης του Χιούστον απ 'ό, τι η Περιοχή των Μουσείων . "

Όταν παίζω τουρίστας, μου αρέσει να πηγαίνω σε ... "μια περιοχή στα περίχωρα του Χιούστον και να απολαύσετε όλα αυτά που πρέπει να κάνουν. Θα κάνουμε μια ημερήσια εκδρομή στο Conroe, για παράδειγμα, και θα απολαύσετε τη λίμνη και μερικά από τα διασκεδαστικά εστιατόρια εκεί. Μπορούμε να πάμε στο Galveston για να παίξουμε στην παραλία και να φάμε στο σκέλος. Αγαπάμε να βρούμε ένα συγκεκριμένο τμήμα της πόλης και στη συνέχεια να κάνουμε πραγματικά μια μέρα για να εξερευνήσουμε όλα όσα έχει να προσφέρει ».

Όταν θέλω να χαλαρώσω, πηγαίνω ... "στο σπίτι μου. Συνεχίζω να οδηγώ όλο το μέρος, οπότε όταν θέλω να χαλαρώσω, μου αρέσει να μείνω σπίτι, ίσως να χαλαρώσω στο κατώφλι μου με ένα ποτήρι κρασί. Αυτό είναι το χαρούμενο μέρος μου. "

Το αγαπημένο μου μέρος για να φτιάξω καθαρό αέρα στην περιοχή είναι ... "ένα από τα κοντινά μονοπάτια πεζοπορίας και ποδηλασίας - μέρη που μπορώ να συνδέσω το ρυμουλκούμενο με το ποδήλατό μου και να πάρω μια οικογενειακή βόλτα με ποδήλατο. Το Χιούστον έχει τόσα πολλά καλά . "

Οι αγαπημένες δραστηριότητες του Σαββατοκύριακου στην περιοχή του μετρό του Χιούστον ... "εξαρτώνται από τις εποχές! Κατά τη διάρκεια των φθινοπωρινών, χειμερινών και ανοιξιάτικων μηνών, αγαπάμε κάτι έξω. Αγαπάμε εστιατόρια με βεράντες και πηγαίνουμε σε πάρκα. Αγαπάμε υπαίθριες αθλητικές εκδηλώσεις. Αγαπάμε ποδήλατα. Μας αρέσει να πηγαίνουμε στα μικρά αγροκτήματα - τα αγροκτήματα Blessington χαλαρώνουν τα αγαπημένα μου - καθώς και εποχιακά φεστιβάλ και εκθέσεις. Το καλοκαίρι, αγαπάμε να κολυμπάμε, να κατευθυνθούμε στην παραλία ή να βρούμε δραστηριότητες που σχετίζονται με το νερό, ώστε να μας κρατήσουν δροσερό ».

Μου αρέσει να ξοδεύω χρήματα σε ... μπουτίκ και καταστήματα σε υπαίθριους εμπορικούς χώρους, όπως η Sugar Land Town Square και οι αγορές των αγροτών. Μου αρέσει να υποστηρίζω τα τοπικά όταν μπορώ. "

Το πράγμα που αγαπώ περισσότερο για το Χιούστον είναι ... "οι άνθρωποι - απολύτως ο λαός. Το Χιούστον είναι ένα τέτοιο χωνευτήρι. Είναι τόσο διαφορετικό και τόσο διασκεδαστικό. Ο καθένας που συναντώ έχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία και κάτι που προσθέτει στη ζωή μου. "