Χριστούγεννα στο Middleburg Virginia 2017

Γιορτάστε τις Διακοπές στο Κυνήγι του Middleburg, το Χριστουγεννιάτικο Παρέλατο και πολλά άλλα

Middleburg, Βιρτζίνια είναι ένα υπέροχο μέρος για να γιορτάσουν τις διακοπές των Χριστουγέννων. Βρίσκεται στην καρδιά της χώρας ιπποδρομιών Βιρτζίνια, η μικρή πόλη προσελκύει τους κατοίκους της περιοχής και τους επισκέπτες από όλη την περιοχή για να λάβουν μέρος σε παραδοσιακές γιορτές που έχουν γίνει ένα ουσιαστικό μέρος του πνεύματος των Χριστουγέννων στο Middleburg.

Κάθε Δεκέμβριος, το Middleburg Hunt βγαίνει στους δρόμους δημιουργώντας μια καταπληκτική τοποθεσία περίπου 100 άλογα, αναβάτες με κόκκινα παλτά και δεκάδες κυνηγόσκυλα έρχονται μέσα στην πόλη.

Το παρασκήνιο Χριστουγέννων του Middleburg διαθέτει μια μοναδική συλλογή από πλωτήρες, μπάντες, τοπικές κοινότητες, φορτηγά πυροπροστασίας και διάφορα ζώα συμπεριλαμβανομένων των αλόγων, των λαμάτων και των σκύλων. Ο Άγιος Βασίλης φέρνει την πίσω ποδηλασία σε ένα πανέμορφο άλογο με άμαξα. Καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας υπάρχουν αχυρώσεις, παραστάσεις χορωδιών, Χριστουγεννιάτικο Λουλούδι & Πράσινο Σαλόνι Κλαμπ Κήπων και Παρουσίαση Κοινοτικής Τέχνης του Middleburg. Μια περιήγηση με κρασί στο τέλος της ημέρας επιτρέπει στους ενήλικες να χαλαρώσουν και να χαλαρώσουν, ενώ δειγματοληψούν κρασιά από αμπελώνες της περιοχής και φαγητά σε τοπικά εστιατόρια. Τα καταστήματα, τα καταστήματα και τα εστιατόρια του Middleburg θα προσφέρουν ειδικές δραστηριότητες και εκπτώσεις.

Ημερομηνία: 1-2 Δεκεμβρίου 2017

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Παρασκευή

Σάββατο

Να πάρει εκεί

Το Middleburg βρίσκεται περίπου 45 λεπτά από την Ουάσιγκτον, DC. Πάρτε I-66 Δύση στη διαδρομή 50 West (Exit 57B) προς Winchester. Οδηγήστε περίπου 25 μίλια στο Middleburg. Το πάρκινγκ εκδηλώσεων θα είναι διαθέσιμο για $ 20 ανά όχημα, ένα μίλι ανατολικά του Middleburg on Rt. 50. Παρέχεται δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο.

Διαδρομή παρελάσεων: Ουάσιγκτον Street (διαδρομή 50)

Ξενοδοχεία σε Middleburg