Βάλτε Κολύμπι με Χοίρους στη Λίστα Μπαχάμες σας Bucket

Μετακινήστε τον Johnny Depp, τον Tyler Perry και τον Eddie Murphy. Οι πιο δημοφιλείς διασημότητες με το δικό τους νησί της Καραϊβικής είναι μια μικρή αποικία αξιολάτρευτων χοίρων κολύμβησης.

Κανένας δεν φαίνεται να γνωρίζει με βεβαιότητα πώς τα χαριτωμένα καραμέλα έφτασαν για πρώτη φορά στις Μπαχάμες πριν από μια δεκαετία, αλλά από τότε έχουν γίνει διασημότητες. Τραβήξτε προς τα πάνω σε μια βάρκα και θα τους δείτε να χαλαρώνουν στον ήλιο, να γκρεμίζουν την άμμο και στη συνέχεια να ξεφεύγουν από τα κύματα για να σας συναντήσουν.

Πού να βρείτε κυνήγι χοίρων

Θα βρείτε τον φιλικό χοίρο στην παραλία Pig, τη νοτιότερη παραλία στο Big Major Cay στο Exuma Cays , ένα αρχιπέλαγος 120 μιλίων που βρίσκεται νοτιοανατολικά του Nassau στις Μπαχάμες. Με 365 νησίδες, υπάρχει πράγματι ένα κλουβί για κάθε μέρα του έτους. Οι Exuma Cays είναι από τα πιο παρθένα νησιά της Μπαχάμιας και είναι εύκολο να καταλάβεις γιατί τα αστέρια της ταινίας επιθυμούν να υποχωρήσουν εδώ.

Εξερευνήστε τις επιλογές του ξενοδοχείου στο Great Exuma Island

Πώς να κολυμπήσετε με Χοίρους

Μπορείτε να κάνετε μια εκδρομή με βάρκα στο Big Major Cay από θέρετρα και νησιώτικα καταστήματα. Όταν οι χοίροι ακούν τους κινητήρες που έρχονται τρέχει από το δάσος, πέρα ​​από την παραλία, και στα τυρκουάζ νερά. Παίρνουν τα κουνούπια, τα μύδια ανατρέπονται, στις βάρκες για να πάρουν τα αποκόμματα τους. Οι χοίροι θα κρεμαστούν γύρω από τα σκάφη όσο υπάρχει τροφή.

Μπορείτε να μπείτε στο ρηχό νερό για να κολυμπήσετε με τους χοίρους. Μπορείτε να τα κατοικίδια ζώα και να τα τροφοδοτήσετε με τα χέρια τους, αλλά προσέξτε να κρατήσετε τα δάχτυλά σας έξω από το στόμα τους.

Εκδρομές και Πακέτα

Exuma Cays Περιπέτειες

Exuma Watersports

Ακτές περιπέτειες

Τέσσερις περιπέτειες του C

Εταιρεία Περιπέτειας Ζάχαρης

Στο Great Exuma, το τριήμερο πακέτο πραγματικού Exuma Experience του Grand Isle Resort περιλαμβάνει καταλύματα βίλα, καθημερινό πρωινό και μισή μέρα εκδρομή για κολύμπι με χοίρους.

Στο Staniel Cay, το Staniel Cay Yacht Club μπορεί να οργανώσει εκδρομές για να κολυμπήσει με χοίρους.

Ψάχνετε για μια άλλη περιπέτεια ζώων στις Μπαχάμες; Σκεφτείτε να επισκεφθείτε ένα ερημικό νησί όπου γίγαντες ιγκουάνα περιφέρονται άγρια.