Λίστα ελέγχου της συσκευασίας των διακοπών για τη Γαλλία

Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα βασικά στοιχεία συσκευασμένα

Συμβουλευτείτε αυτόν τον κατάλογο πριν από το ταξίδι σας στη Γαλλία, ώστε να μην αφήσετε το σπίτι λείπει τα απαραίτητα στοιχεία. Έχω κάνει αυτή τη λίστα όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη και είμαι βέβαιος ότι δεν θα χρειαστείτε όλα τα στοιχεία. Αλλά κάνει μια χρήσιμη λίστα ελέγχου. Αλλά θυμηθείτε, αν παίρνετε τα πάντα σε αυτή τη λίστα, δεν θα συσκευάζετε φως .

Σταυρώστε τα στοιχεία που δεν θα χρειαστείτε ή προσθέστε προσωπικά αντικείμενα και, στη συνέχεια, κρατήστε τη λίστα με τη βαλίτσα σας για να ελέγξετε τις ανάγκες σας καθώς πακετάρετε, ώστε να μην χάσετε τίποτα.

Προσπαθήστε επίσης να συσκευάσετε την τσάντα μεταφοράς σας με μερικά βασικά στοιχεία. Και αν ο ουρανός απαγορεύει, η αεροπορική εταιρεία χάνει τις αποσκευές σας, μπορεί να χρειαστείτε μερικά στοιχεία για να σας πατάξω μέχρι να αποκατασταθούν οι αποσκευές σας. Αλλά θυμηθείτε ότι δεν μπορείτε να πάρετε πολλά υγρά αντικείμενα (όλα πρέπει να ταιριάζουν σε εκείνη τη μικρή πλαστική τσάντα), και πρέπει να είναι 100ml ή κάτω.

Ή μπορείτε να ψωνίσετε στο αεροδρόμιο για ορισμένα από αυτά τα αντικείμενα. θα έχετε τη δυνατότητα να συνεχίσετε τις αγορές χωρίς δασμούς σε ξεχωριστή σακούλα.

Σακούλα μεταφοράς

Τα απαραίτητα για τη συσκευασία

Είδη αυτοεξυπηρέτησης για συσκευασία

Ιατρικά είδη για συσκευασία

Είδη ασφαλείας που πρέπει να συσκευάζονται

Ρούχα φροντίδας για τη συσκευασία

Ρουχισμός (γυναίκες) κατάλογος συσκευασίας

Ρουχισμός (άνδρες) κατάλογος συσκευασίας

Λίστα συσκευασίας για το μωρό ή το μικρό παιδί

Συσκευασία για παιδιά

Είδη καλλωπισμού για συσκευασία

Για αναμνηστικά και αναμνηστικά

Αγορές στη Γαλλία

Φυσικά, πολλά από τα στοιχεία που αναφέρονται εδώ μπορούν να αγοραστούν στη Γαλλία και αυτή είναι μια από τις χαρές που ταξιδεύουν στο εξωτερικό. Αλλά ίσως να μην έχετε χρόνο, και σίγουρα εάν είστε επισκέπτης για πρώτη φορά, θα αφιερώσετε χρόνο για να συνηθίσετε σε ψώνια σούπερ μάρκετ, ώρες λειτουργίας καταστημάτων (μερικές φορές πιο εκκεντρικοί!)

Τα ψώνια στη Γαλλία είναι πολύ διασκεδαστικά. Προσπαθήστε να φτάσετε σε μερικά από τα εμπορικά κέντρα και τα καταστήματα έκπτωσης . αν πηγαίνετε στην Champagne, προσπαθήστε να σταματήσετε στο Troyes για τα εμπορικά κέντρα McArthur Glen και Marque City . Και αν πάτε στη Γαλλία από το Ηνωμένο Βασίλειο, το Calais είναι μια μεγάλη εμπορική πόλη .

Πριν πάτε, ελέγξτε τις κορυφαίες συμβουλές ταξιδιού για τον προγραμματισμό των διακοπών σας και των συμβουλών αποταμίευσης όταν βρίσκεστε στη Γαλλία.

Επεξεργασμένο από τη Mary Anne Evans