Πακέτο φως για το ταξίδι σας στη Γαλλία

Βήμα-βήμα Συμβουλές για τη συσκευασία ταξιδιού

Συσκευασία φως, ειδικά αν σκοπεύετε να επισκεφθείτε περισσότερες από μία πόλη ή να πάρετε το τρένο, είναι μια τέχνη. Μια ελαφριά τσάντα μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε μια ευχάριστη ή δυσάρεστη εμπειρία.

Χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές και κόλπα για να συσκευάσετε το φως.

Ενώ όλοι οι μεγάλοι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Παρισιού έχουν εγκαταλείψει τις αποσκευές τους, πολλοί γαλλικοί σιδηροδρομικοί σταθμοί δεν διαθέτουν ντουλάπια και ένα γρήγορο ημερήσιο ταξίδι σε ένα διερχόμενο χωριό μπορεί να είναι αφόρητο να σέρνουν βαριές βαλίτσες γύρω από την πόλη.

Ελέγξτε ποιοι σταθμοί έχουν αφήσει εγκαταστάσεις αποσκευών στη Γαλλία.

Ωστόσο, δεν θέλετε να φτάσετε στη Γαλλία και να συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχετε το ιατρικό σας φάρμακο, επιπλέον φακούς επαφής, βασικά ρούχα, εσώρουχα κ.λπ.

Υπάρχει μια τέχνη για τη συσκευασία του φωτός και της συσκευασίας καλά ταυτόχρονα. Χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές και κόλπα για να ταξιδέψετε όσο το δυνατόν ελαφρώς, χωρίς να λείπουν σημαντικά στοιχεία από το σπίτι.

Γενικές συμβουλές πριν ταξιδέψετε

Δείτε τα ψώνια στη Γαλλία

Αγορές για ευκαιρίες στη Γαλλία

Outlet και εκπτωτικές αγορές στην Troyes, Champagne

Αγορές στο Calais

Παραγγελία αγορών στο Παρίσι

Αγορές προϋπολογισμού στο Παρίσι

Κορυφαίες εμπορικές περιοχές στο Παρίσι

Τι πρέπει να κάνετε

Υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που θα ήταν καταστροφικά, ή σίγουρα εξαιρετικά άβολα, να αφήσουν πίσω τους. Όταν προσπαθείτε να συσκευάσετε το φως, βεβαιωθείτε ότι δεν αφήνετε πίσω ένα υποχρεωτικό στοιχείο. Βεβαιωθείτε ότι φέρνετε:

Τα ρούχα θα αποτελέσουν το μερίδιο του λέοντος της συσκευασίας σας, γι 'αυτό απαιτείται η μεγαλύτερη προσοχή. Υπάρχουν διάφορα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να ελαφρύνετε το φορτίο:

Όλοι χρειαζόμαστε κάποιες πολύ βασικές τουαλέτες όταν ταξιδεύουμε. Ποιος μπορεί να ζήσει χωρίς οδοντόβουρτσα ή σαπούνι; Αλλά υπάρχουν μερικά κόλπα για την εξάλειψη των περιττά αντικείμενα ή τη διατήρησή τους ελαφριά και μικρά.

Πληροφορίες για τα γαλλικά ξενοδοχεία

Διαμονή στη Γαλλία: Γενικές πληροφορίες και συμβουλές

Φτηνά ξενοδοχεία και καλές αλυσίδες

Τα Logis Hotels είναι μια καλή επιλογή

Κατανόηση του συστήματος αξιολόγησης αστέρων των ξενοδοχείων στη Γαλλία

Επεξεργασμένο από τη Mary Anne Evans