Ραδιοφωνικοί Σταθμοί Πόρτλαντ

Τι είναι το Dial, From Talk to Rock 'n Roll

Το Πόρτλαντ έχει μια μεγάλη σειρά ραδιοφωνικών σταθμών AM και FM που μεταδίδουν κάτι για τον καθένα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και της νύχτας. Είτε το πράγμα σας είναι ειδήσεις, μουσική, αθλητισμός, θρησκεία ή ομιλία, θα βρείτε έναν σταθμό στον πίνακα κλήσης για να σας ταιριάζει όταν βρίσκεστε στο Πόρτλαντ.

Σταθμοί FM του Πόρτλαντ

88,3 FM KBVM Καθολική. Ο προγραμματισμός περιλαμβάνει ιερή μουσική, κατήχηση, ειδήσεις, ομιλίες, προσευχές και καθημερινή μάζα. Οι πρωταγωνιστές του Morning Drive, η Ντίνα Μαρία και ο Ντέιβιντ, μοιράζονται συνεντεύξεις, μουσική, ειδήσεις και προσευχές κατά τις πρωινές καθημερινές καθημερινές στις 7 π.μ.

88.7 FM KLVP Christian. Κ-αγάπη εθνικά συνδικάτο χριστιανικό ραδιοφωνικό σταθμό. Ο εμπνευσμένος προγραμματισμός όλο το εικοσιτετράωρο περιλαμβάνει μουσική, ειδήσεις, προσευχές και καθημερινούς στίχους της Βίβλου. Οι διαφημιστικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν κρουαζιέρες με καλλιτέχνες χριστιανικής μουσικής και προσωπικότητες K-Love.

89,1 FM KMHD Jazz. Εκλεκτικός τζαζ σταθμός που παράγεται τοπικά. Ακούστε το Blues Before Sunrise από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 7 το πρωί που φιλοξενείται από τον DJ Steve Cushing. Κάθε ώρα διαθέτει μια διαφορετική δεκαετία κλασικών μπλουζ. Ο Alan Thayer φιλοξενεί το βραζιλιάνικο Beat το Σάββατο τα πρωινά στις 9 π.μ. ο θρύλος της τζαζ. Η κοινοπραξία NPR της Marian McPartland παρουσιάζει κορυφαίους καλλιτέχνες τζαζ στον κόσμο με talk and music Τρίτη στις 6 μ.μ.

89,9 FM KBPS Κλασική. Υποστηρίζεται τοπικά όλο τον κλασσικό προγραμματισμό. Ο Edmund Stone παρουσιάζει τη βραβευμένη παράσταση The Stone, η οποία μοιράζεται την ιστορία της κλασσικής μουσικής και τη σχέση της με τα αποτελέσματα των ταινιών. Ο Σάββατς οικοδεσπότης Ed Goldberg οδηγεί ένα μείγμα κλασικών αγαπημένων-όπερα, μουσικές εμφανίσεις, σπουδαία κινηματογραφικά θέματα, κόμικς οπερέτες και αμερικανική μπάντα.

90.7 FM Κοινότητα ΚΒΟΟ. Εθελοντική, μη εμπορική, ραδιοφωνική κοινότητα που χρηματοδοτείται από ακροατές. Τοπικά ριζωμένο σε διαφορετική μουσική, πολιτισμό, νέα και απόψεις. Οι εθελοντές DJs παίζουν ένα εκλεκτικό μείγμα από Αφρικανική σε Mariachi. Κάθε Παρασκευή στις 6 μ.μ., το Bread and Roses προσφέρει προγραμματισμό φεμινιστικών δημόσιων υποθέσεων.

91.5 KOPB Δημόσιο ραδιόφωνο. Ο προγραμματισμός περιλαμβάνει τον προγραμματισμό του BBC και τα αγαπημένα του NPR, όλα τα πράγματα που εξετάστηκαν, αυτή η αμερικανική ζωή και η επιστήμη της Παρασκευής. Το τοπικό κράτος Wonder παρουσιάζει ένα εβδομαδιαίο ραδιοφωνικό περιοδικό τέχνες και πολιτισμό.

92,3 FM KGON Classic Rock. Οι ντόπιοι DJs του Portland παίζουν τα Rolling Stones, Aerosmith, U2, τους Beatles και πολλά άλλα. Οι ακροατές εισέρχονται σε διαγωνισμούς για να κερδίσουν εισιτήρια σε τοπικές συναυλίες και ταξίδια, όπως πρόσφατες καλοκαιρινές διακοπές στο Bend, στο Όρεγκον.

93,9 FM KPDQ Christian. Υπουργείο του μήνα με θέματα όπως η Οικογενειακή Ζωή Σήμερα, καθημερινοί διαγωνισμοί, ειδοποιήσεις για χριστιανικές συναυλίες μουσικής στην περιοχή Πόρτλαντ. Ο σταθμός χορηγεί εκδρομές ακροατών στους Αγίους Τόπους.

94,7 FM KNRK Εναλλακτικός Ροκ. Τις καθημερινές στις 8 το πρωί, ο Greg φιλοξενεί 8 στους 8, παίζοντας οκτώ τραγούδια γύρω από ένα θέμα. Η Daria και ο Gustav γυρίζουν πέντε ώρες εκλεκτικής μουσικής κάθε εργάσιμη μέρα στα εναλλακτικά απογεύματα. Οι διαγωνισμοί περιλαμβάνουν τα Perfect Playlists που έχουν υποβληθεί από τον ακροατή και τα δώρα εισιτηρίων συναυλιών.

97.1 FM KYCH Εκλεκτικό μίγμα. Το σύνθημα "του Τσάρλι" είναι ότι παίζουμε τα πάντα. Ακούστε όλους από την Cindy Lauper στο Bee Gees στο The Clash. Ο πρόσθετος προγραμματισμός περιλαμβάνει πληροφορίες για την κοινότητα, διαγωνισμούς εισιτηρίων συναυλιών και την εκπομπή τυχαίων ειδήσεων του Charlie.

98,7 FM KUPL Χώρα. Το "The Bull" μεταδίδει μουσική χώρα 24/7. Πιάστε το Cassidy Quinn από τα μεσάνυχτα έως τις 5 το βράδυ, όταν οι Tony, McKinzie και Jake αναλαμβάνουν πέντε ώρες πρωινής διασκέδασης. Εισάγετε για να κερδίσετε το μπέιζμπολ Portland Pickles tix.

99,5 FM KWJJ Χώρα. "Ο Λύκος" γυρίζει τη χώρα 24 ώρες το 24ωρο από την Lady Antebellum στον Tim McGraw. Το πρωινό duo, ο Mike και η Amy ξεκινούν την ψυχαγωγία στις 5:30 π.μ. κάθε βδομάδα και είναι ο Rick "Bubba" Taylor από τις 7 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα.

100.3 FM KKRZ Top 40. Χτυπήματα όλο το εικοσιτετράωρο, ειδήσεις ψυχαγωγίας και τοπικές ενημερώσεις καιρού και κυκλοφορίας. Εισάγετε διαγωνισμούς για εισιτήρια συναυλιών με λογαριασμό iHeartRadio.

101.9 FM KINK Hits. Ένας εκλεκτικός συνδυασμός καλλιτεχνών από τον Jack Johnson στον Bruce Springsteen. Ο DJ Shauna Steele το παίρνει από τα μεσάνυχτα μέχρι το πρωί. Ο Corey και ο Mitch ξεκινούν την πρωινή μετακίνηση στις 5:30 π.μ. Οι ακροατές εγγραφούν για να λαμβάνουν εβδομαδιαία μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με διαγωνισμούς, συναυλίες και τοπικές εκδηλώσεις.

103.3 Ποικιλία FM KKCW. Οι πρώτοι δέκα καλλιτέχνες περιλαμβάνουν τους Adele, Ed Sheeran και Rihanna. Πάρτε το κουίζ πρωινής μουσικής με τους Bruce, John, και Janine από τις 5 έως τις 9 π.μ. Οι ακροατές μπορούν να εγγραφούν για ενημερώσεις ειδήσεων και αθλημάτων και δώρα γενεθλίων.

104,1 FM KFIS Christian. Το "The Fish" γυρίζει τη χριστιανική μουσική και επίσης χορηγεί τοπικές εκδηλώσεις όπως οι Παρασκευές Ψαριών στο Oaks Park το καλοκαίρι. Ο Kevin και ο Taylor κάνουν το πρωινό που ξεκινά στις 5 π.μ. με αγαπημένα όπως Jamie Grace, Laura Story και Francesca Battistelli.

105,1 FM KRSK επιτυχίες. Το "The Buzz" μεταδίδει τρέχουσες επιτυχίες, διοργανώνει διαγωνισμούς για μετρητά και συναυλίες tix και υποστηρίζει εκδηλώσεις της κοινότητας. Κρουαζιέρα το πρωί από τις 6 έως τις 10 π.μ. με DJ Cruze.

105,9 FM KGON Classic Rock. Το "Brew" παίζει παλιές αγαπημένες ταινίες όπως AC / DC, Green Day και Queen, καθώς και τοπικές ειδήσεις και καιρικές συνθήκες. Εισάγετε διαγωνισμούς για να κερδίσετε συναυλίες tix για Steve Miller, Foo Fighters και πολλά άλλα.

106.7 FM KLTH Κλασικά Hits. Ο "αετός" μεταδίδει τοπικές ειδήσεις, καιρικές συνθήκες, κυκλοφορία και εκδηλώσεις μαζί με ένα εκλεκτικό μείγμα καλλιτεχνών από τον ABBA στον John Lennon και την Doors.

107,5 FM KXJM Hip-Hop και Throwbacks. Kanye West, Missy Elliot, Jay-Z και πολλά άλλα. Ο σταθμός συνεργάζεται με το Keep Oregon Well μέσα από τη Ζώνη Ευεξίας με αποκλειστικές συνεντεύξεις και ένα χώρο για την ενθάρρυνση της ψυχικής υγείας.

Σταθμοί AM της Πόρτλαντ

620 πμ KPOJ Σπορ. Το "Rip City" είναι όλα αθλητικά. Ακούστε το Rip City Drive από τις 3 έως τις 6 το μεσημέρι, τα Σαββατοκύριακα Fox Sports Radio και τα παιχνίδια καλαθοσφαίρισης και τις ειδήσεις του Portland Trail Blazers.

750 AM KXL Sports . Το "παιχνίδι" καλύπτει το Seattle Mariners Baseball και τα τοπικά αθλήματα. Ο οικοδεσπότης του Talk show Dino Costa εκπέμπει τέσσερις ώρες καθημερινά το απόγευμα της εβδομάδας με αυτοσχέδιες συνομιλίες και απόψεις για όλα τα αθλήματα.

800 πμ KPDQ Christian. Η σειρά "True Talk" της χριστιανικής ραδιοφωνικής εβδομάδας περιλαμβάνει τις εκπομπές του Jay Sekulow Live, την ευλογεί το Ισραήλ με τον ραβίνο Yekial Eckstein και την εκπομπή Eric Metaxas. Υπάρχουν επίσης μαθήματα Αγίας Βίβλου.

860 π.μ. KPAM News / Talk. Καλύπτει τοπικές ειδήσεις, καιρικές συνθήκες και κυκλοφορία. Συνδεδεμένη εθνική ειδησεογραφική εκπομπή Το Morning With Gordon Deal αγωνίζεται από τις 3 έως τις 6 το απόγευμα Βορειοδυτικά το απόγευμα περιλαμβάνει τοπικές συνομιλίες και συνεντεύξεις.

880 π.μ. KWIP Ισπανόφωνος. Το "La Campeona" διαθέτει εκπομπή ισπανικής γλώσσας 24/7. Μουσική και ειδήσεις.

1080 π.μ. KFXX Talk. Τοπικές και εθνικές ειδήσεις, αθλητισμός, καιρός και κίνηση. Συνδεδεμένες εκπομπές από τον Rush Limbaugh, τον Glenn Beck και πολλά άλλα.

1190 π.μ. KEX Talk. Αθλητική κάλυψη των ποδηλάτων του Portland Trail Blazers και του Oregon State Beavers. Ο Chuck Price, ο οικονομικός γιατρός, συζητά τα προσωπικά οικονομικά, τη συνταξιοδότηση και τις επενδύσεις το Σάββατο το πρωί στα 8.

1330 π.μ. KKPZ Christian. Ο Timothy Moore φιλοξενεί την επίδειξη ραδιοφωνικής εκπομπής Impact, ένα τοπικό πρόγραμμα ζωντανής κλήσης στις καθημερινές από τις 4 έως τις 5 μ.μ. Ξεκινήστε τη μέρα στις 4 το πρωί με την εκπομπή Καθημερινής Ελπίδας του Pastor Rick Warren.

1360 π.μ. KUIK News / Αθλητισμός. Εκπέμπει παιχνίδια μπέιζμπολ Major Major League και OIBA. Το Westside Morning Report, που φιλοξενείται από τον Dave Bourne, περιλαμβάνει τοπικές ειδήσεις, κυκλοφορία, καιρικές συνθήκες και συνεντεύξεις από τις 6 το πρωί.

1410 AM KBNP Business. Το "Money Station" μεταδίδει επιχειρηματικές και οικονομικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της οικονομικής έκθεσης Lou Dobbs του CNN. Η Sylvia Gerke του γραφείου της US Small Business Administration του Portland συνεντεύεται καθημερινά με τοπικούς επιχειρηματίες.