Κορυφαία αξιοθέατα στο Πόρτλαντ

Τα καλύτερα πράγματα για να δείτε και να κάνετε στο Πόρτλαντ

Αγορά Σάββατο του Πόρτλαντ
Κάθε Σαββατοκύριακο (Σάββατο και Κυριακή) από τον Μάρτιο έως την Παραμονή των Χριστουγέννων, μπορείτε να ψωνίσετε για όμορφες τέχνες, από κεραμικά και ψηφιδωτά μέχρι κοσμήματα και παιχνίδια, που γίνονται από τοπικούς τεχνίτες. Επιπλέον, υπάρχει ζωντανή μουσική, διεθνές γήπεδο τροφίμων και χειροτεχνία για παιδιά.

Κάτω από τη δυτική πλευρά της γέφυρας Burnside
Σάββατα & Κυριακές - ελέγξτε την ιστοσελίδα για συγκεκριμένες ώρες
Ελεύθερος

Διεθνής Κήπος Rose Test
Σταματήστε και μυρίστε τα άνθη σε πάνω από 8.000 τριανταφυλλιές σε αυτό το πανέμορφο κήπο.

Αυτός είναι ο παλαιότερος επίσημος, συνεχώς λειτουργούμενος, δημόσιος κήπος ροζ δοκιμών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα τριαντάφυλλα αποστέλλονται στον κήπο από όλο τον κόσμο για να δοκιμαστούν στο κλίμα μας. Ελάτε σε μια ξεκάθαρη μέρα για να ζήσετε μοναδική θέα στο κέντρο του Πόρτλαντ και το Όρος Hood.

400 SW Kingston Ave (στο εσωτερικό της Washington Park)
Ανοιχτό καθημερινά - ελέγξτε τον ιστότοπο για συγκεκριμένες ώρες
Ελεύθερος

Ζωολογικός κήπος του Όρεγκον
Ελάτε να δείτε πλάσματα από όλο τον κόσμο και να επωφεληθείτε από τα εθνικά αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά προγράμματα του ζωολογικού κήπου. Εξερευνήστε 64 στρέμματα άγριας ζωής, από πιγκουίνους έως πρωτεύοντα, και βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε το Packy, το αστέρι του αστικού ελέφαντα του ζωολογικού κήπου. Ο ζωολογικός κήπος του Όρεγκον αναγνωρίζεται διεθνώς για το πιο επιτυχημένο κοπάδι αναπαραγωγής ασιατικών ελεφάντων κάθε ζωολογικού κήπου.

4001 SW Canyon Rd., Portland
Ανοίξτε κάθε μέρα του έτους εκτός από τα Χριστούγεννα.
Προσυμφωνημένη Εισδοχή τη δεύτερη Τρίτη κάθε μήνα

Κλασσικοί Κινέζοι Κήποι Πόρτλαντ
Κήπος των Ορχιδέων του ξύπνημα
Αυτός ο κήπος τύπου Suzhou χτίστηκε για να τιμήσει την αδελφότητα μεταξύ της Πόρτλαντ και της πόλης Suzhou της Κίνας.

Η πλειοψηφία των φυτών στον κήπο είναι αυτόχθονες στην Κίνα, αλλά καλλιεργούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο κήπος έχει σχεδιαστεί για να ξυπνήσει όλες τις αισθήσεις, αλλά είναι ένα από τα πιο ήσυχα μέρη της πόλης. Οι οργανωμένες εκδρομές είναι καθημερινά το μεσημέρι και 1 μ.μ.

ΒΔ 3ο / Everett, Πόρτλαντ
Ελέγξτε την ιστοσελίδα για εποχιακές ώρες

Ιαπωνικό Κήπο
Ευρέως γνωστό ως ένας από τους πιο αυθεντικούς ιαπωνικούς κήπους έξω από την Ιαπωνία, αυτό το σχολαστικά φροντισμένο για το ιερό είναι καταπληκτικό να επισκεφθείτε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Πάρτε το χρόνο σας περπατώντας τα διάφορα μονοπάτια και παρατηρήστε τις λεπτομέρειες του Strolling Pond Garden, του Τσάι Κήπου και του Sand and Stone Garden. Σταματήστε να πάρετε την ομορφιά της λίμνης koi και των Heavenly Falls. Καθημερινές ξεναγήσεις προσφέρονται από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο μερικές φορές την ημέρα.

Δυτική πλευρά του Ουάσιγκτον Παρκ , πάνω από τους Διεθνείς Κήπους Rose Test
Ελέγξτε την ιστοσελίδα για ώρες

OMSI
Μαθηματικά, επιστήμη, τεχνολογία: Είναι όλα μέρος του Μουσείου Επιστήμης και Βιομηχανίας του Όρεγκον . Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να εξερευνήσετε εδώ. Τα μόνιμα εκθέματα περιλαμβάνουν το εκθετήριο Life Science, το οποίο παρακολουθεί τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι μεγαλώνουν από τη σύλληψη μέχρι το γήρας και διάφορα εργαστήρια όπου τα παιδιά μπορούν να κάνουν πειράματα επιστήμης και να μάθουν για τη χημεία, τη βιολογία και πολλά άλλα. Άλλα αξιοθέατα περιλαμβάνουν το πλανητάριο, το θέατρο OMNIMAX και το υποβρύχιο USS Blueback, το οποίο προβλήθηκε στην ταινία Hunt for Red October.

Ελέγξτε τον ιστότοπο για περιστρεφόμενα εκθέματα.

1945 SE Water Avenue, Πόρτλαντ
Ενήλικες, $ 9
Παιδιά και ηλικιωμένοι, $ 7
Η είσοδος στο θέατρο, το πλανητάριο και το υποβρύχιο είναι ξεχωριστά.
(503) 797-6674

Pittock Mansion
Περιηγηθείτε στον απίστευτο αυτό θησαυρό του αιώνα, που φιλοξενεί το Πόρτλαντ με τους Henry και Georgiana Pittock από το 1914 έως το 1919. Όχι μόνο κάθε δωμάτιο του πλήρως επιπλωμένου αρχοντικού είναι εκπληκτικό, αλλά και οι χώροι είναι υπέροχοι. Πάρτε ένα πικνίκ και απολαύστε εκπληκτική θέα στο Πόρτλαντ και τα βουνά Cascade. Ζητήστε πληροφορίες για περιοδείες.

3229 NW Pittock Dr., Πόρτλαντ
Καθημερινά Ιούνιος - Αύγουστος, 11:00 - 16:00
Σεπτέμβριος - Μάιος, μεσημέρι - 4μμ
Κλείσιμο 17 Νοεμβρίου, 18, 19 και 23 και 25 Δεκεμβρίου (2006)
(503) 823-3624

Περλ περιοχή
Το Pearl District είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να περάσετε ένα μέρος της ημέρας σας στο Πόρτλαντ, όπου μπορείτε να απολαύσετε αποκλειστικά εστιατόρια, καταπληκτικά καταστήματα και μια μεγάλη συγκέντρωση γκαλερί τέχνης. Εάν το κάνετε σωστό, μπορείτε να ζήσετε την Πέμπτη Πέμπτη, μια μηνιαία γιορτή της τέχνης, της αστικής κουλτούρας και της ίδιας της πόλης.

Η περιοχή Pearl βρίσκεται ακριβώς βόρεια του κέντρου του Πόρτλαντ. Είναι μεταξύ Burnside και του ποταμού Willamette, και μεταξύ I-405 και NW Broadway.

Τα βιβλία του Powell

Οι επισκέπτες και οι ντόπιοι συρρέουν σε αυτό το λογοτεχνικό καταφύγιο, που βρίσκεται στην άκρη της περιοχής Pearl. Το κατάστημα καταλαμβάνει ολόκληρο το μπλοκ της πόλης, οπότε είναι εύκολο να χαθείτε μέσα του (δεν είναι κακό, έτσι;).

Πιάσε έναν χάρτη στον κύριο όροφο αν είναι η πρώτη σου φορά στο κατάστημα. Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν ειδικές εκδηλώσεις με συγγραφείς και επισκέψεις στο χώρο σπάνιων βιβλίων. Ελέγξτε τους πέντε κορυφαίους λόγους για να επισκεφθείτε την Πόλη των Βιβλίων του Powell .

1005 W Burnside, Portland
Καθημερινά, 9 π.μ. - 11 μ.μ. (κλείνουν νωρίς τις αργίες)
(503) 228-4651

Portland Spirit
Απολαύστε την πόλη του ποταμού με βάρκα. Το Portland Spirit προσφέρει κρουαζιέρες στον ποταμό Willamette, με ψυχαγωγία και γεύμα. Επιλέξτε μια κρουαζιέρα με γεύμα, μια κρουαζιέρα δείπνου ή μια κρουαζιέρα brunch ή απλά να κάνετε μια περιήγηση στα αξιοθέατα και να απολαύσετε όμορφη θέα στην πόλη.
Ολο το χρόνο
(503) 224-3900.