Ανασκόπηση της διαδρομής Indiana Jones στη Disneyland της Καλιφόρνια

Η περιπέτεια του Indiana Jones: Ο ναός του απαγορευμένου ματιού - πιο σύντομα γνωστός ως Indiana Jones Ride - είναι μία από τις πιο δημοφιλείς βόλτες στη Disneyland της Καλιφόρνιας και είναι μία που δεν θα βρείτε στο DisneyWorld , γι 'αυτό είναι μια διαδρομή με κουβάδες για πολλούς οπαδούς του πάρκου Disney. Η διαδρομή βρίσκεται στο πίσω μέρος του Adventureland, πέρα ​​από την κρουαζιέρα της Jungle.

Εάν πρέπει να περιμένετε στη σειρά, υπάρχουν πολλά που πρέπει να εξετάσετε. Το σκηνικό είναι ένας θρυλικός χαμένος ναός που φυλάσσεται από πέτρινα φίδια.

Εσείς και το κόμμα σας ενώνετε άλλους τυχοδιώκτες σε ένα υπερμεγέθιο όχημα μεταφοράς οχημάτων που σας μεταφέρει σε ένα πολύ τραχιά "off-road" ταξίδι, περνώντας από γιγαντιαία φίδια και φωνάζοντας τις μούμιες και το Σπήλαιο του Bubbling Death. Οι επιπτώσεις είναι μεγάλες, αν και η δυσκαμψία της βόλτας είναι λίγο υπερβολικά ρεαλιστική. Δεν είναι σίγουρα μια άνετη βόλτα. Όταν σας προειδοποιούν να μην πάτε σε αυτή τη βόλτα με προβλήματα πλάτης και λαιμού, είναι σοβαρά!

Διασκεδαστικοί παράγοντες

Διάρκεια: 3,5 λεπτά
Τύπος διαδρομής: Προσομοιωτής / Εσωτερική διαδρομή.
Συνολική ψυχαγωγία: Μεγάλη διασκέδαση για μεγάλα παιδιά, εφήβους και ενήλικες σε καλή υγεία.
Thrill: Μια πολύ συναρπαστική περιπέτεια.
Ταχύτητα: Δεν πάει πάρα πολύ γρήγορα, αλλά κάνει για την έλλειψη ταχύτητας με μια σκληρή βόλτα και ειδικά εφέ.
Θέμα: Είναι μια μεγάλη αναψυχή του Ναού του Απαγορευμένου Ματιού. Θα είχα ξοδέψει περισσότερο χρόνο για να εξερευνήσω το εσωτερικό σχέδιο αν δεν είχα ένα FASTPASS και το ζουμ σωστά από το μεγαλύτερο μέρος του.


Εφέ: Κάνουν εξαιρετική δουλειά να σας βάλουν στη μέση της ταινίας. Σχεδόν πιστεύετε ότι η Ιντιάνα Τζόουνς πρόκειται να βάλει το συρματόσχοινο του στο όχημά σας.

Παράγοντες φόβου

Φρίκη Παράγοντας: Αυτό είναι μακράν η πιο τρομακτική βόλτα στο πάρκο για τα παιδιά. Οι 7 και 9 ετών στην ομάδα μας κράτησαν τα μάτια κλειστά για όλη τη διαδρομή.


Συνολικός Κίνδυνος Κινδύνου Κινδύνου: Μικρό - Η αποσπασματικότητα της πορείας μπορεί να επηρεάσει μερικούς ανθρώπους. Παίρνω εύκολα την κίνηση, αλλά αυτή η βόλτα δεν με ενοχλεί καθόλου.
Παράγοντας περιστροφής: κανένας
Συντελεστής καμπύλης: μικρός
Παράγοντας ύψους: κανένα

Περιορισμοί

Περιορισμοί Ύψους: Ελάχιστο ύψος 46 "/ 117 cm
Περιορισμοί υγείας: Τα άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση, προβλήματα καρδιάς, πλάτης και λαιμού και οι μέλλουσες μητέρες δεν θα πρέπει να οδηγούν αυτή τη βόλτα.
Προσβασιμότητα: Πρόσβαση με αναπηρική καρέκλα από την έξοδο. Πρέπει να μεταφερθείτε από μια αναπηρική καρέκλα για να οδηγήσετε αυτή τη βόλτα.
Διαθέσιμα οπτικοακουστικά βοηθήματα: Ενεργοποιητές κλειστού τίτλου που διατίθενται στο Δημαρχείο

Συμβουλές και κόλπα

FASTPASS: ΝΑΙ
Ενιαία γραμμή αναβάτη: ΟΧΙ
Ώρες οδήγησης: ίδια με το πάρκο
Πότε πρέπει να οδηγήσετε: Πάρτε ένα FASTPASS. Διαφορετικά, οδηγήστε το πρώτο πράγμα, κατά τη διάρκεια της νύχτας Fantasmic! ή αργά το βράδυ.
Συμβουλές εμπειρογνωμόνων: Δεδομένου ότι η γραμμή για αυτή τη βόλτα είναι συνήθως τόσο μεγάλη, τα Disney Imagineers έχουν κάνει μεγάλες προσπάθειες για να βάλουν πολλά περιεχόμενα στην προ-εμφάνιση που βιώνετε ενώ περιμένετε στην ουρά. Στις περισσότερες περιπτώσεις, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα FASTPASS για αυτή τη διαδρομή, αλλά αν δεν είστε σε ένα πρόγραμμα RideMax και βλέπετε μια μικρή γραμμή αναμονής στην Indiana Jones, ίσως να θέλετε να επιλέξετε την κατάσταση αναμονής, πλαίσιο της πορείας.