Το μαγικό βασίλειο του Σάντα στο Εύρικα του Μισσούρι

Η φιλική προς το παιδί οθόνη σημαίνει ενθουσιασμό

Για τα παιδιά στην οικογένεια, το μαγικό βασίλειο του Άγιου Βασίλη, δίπλα στις Έξι Σημαίες στο Εύρικα του Μισσούρι, είναι ο ορισμός του ενθουσιασμού των διακοπών. Εάν ταξιδεύετε κατά μήκος του Interstate 44 πέρα ​​από το Eureka κατά την περίοδο των διακοπών, δεν μπορείτε να το χάσετε. Η δημοφιλής επίδειξη φωτισμού για τα παιδιά στο πάρκο Jellystone έχει εκατομμύρια φώτα των Χριστουγέννων και δεκάδες σκηνές διακοπών που εκτείνεται σε αρκετά μίλια.

Πότε να πάτε

Το μαγικό βασίλειο του Άγιου Βασίλη ανοίγει κάθε χρόνο πριν από τις Ευχαριστίες και κλείνει στις αρχές Ιανουαρίου.

Για την περίοδο 2017-2018, το Magical Kingdom του Santa είναι ανοιχτό κάθε βράδυ από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου. Η έκθεση είναι ανοιχτή από τις 5:30 μ.μ. έως τις 10:30 μ.μ. την Κυριακή μέχρι την Πέμπτη και από τις 5:30 μ.μ. έως τις 11 μ.μ. την Παρασκευή και το Σάββατο. Το μαγικό βασίλειο του Άγιου Βασίλη είναι ανοιχτό την ημέρα των Ευχαριστιών, την Παραμονή των Χριστουγέννων, την Ημέρα των Χριστουγέννων και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Εκδρομές με τρένο και βαγόνι

Το μαγικό βασίλειο του Άγιου Βασίλη είναι μια οθόνη με κίνηση, αλλά εάν θέλετε να δείτε τα φώτα με διαφορετικό τρόπο, πάρτε ένα τρένο ή βαγόνι βόλτα μέσα από την οθόνη. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για το τρένο ή το βαγόνι μόνο για ένα άτομο ή ομάδες εννέα ή λιγότερο και για ομάδες 10 ή περισσότερων. Τα παιδιά ηλικίας κάτω των 2 ετών μπορούν να πάνε δωρεάν εάν κάθονται στην αγκαλιά ενός ενήλικα. Τόσο τα τρένα όσο και τα βαγόνια οδηγούν στο γενικό κατάστημα του Kringle. Μπορείτε να οδηγήσετε το τρένο από Δευτέρα έως Πέμπτη βράδυ στις 5:30 και 6 μ.μ. από τις 20 έως τις 7 Δεκεμβρίου μόνο. Οι βόλτες με το βαγόνι θα τρέχουν περίπου κάθε μισή ώρα κάθε βράδυ. ελέγξτε την ιστοσελίδα για διάφορες ώρες σε διαφορετικές μέρες.

Εκτός από τα Φώτα

Υπάρχουν πολλά περισσότερα για να δείτε στο μαγικό βασίλειο του Σάντα απ 'ότι τα φώτα. Το Γενικό Κατάστημα του Kringle είναι γεμάτο με όλα τα είδη δώρων, παιχνιδιών και διακοσμητικών διακοπών, αν θέλετε να κάνετε κάποια ψώνια ενώ βρίσκεστε εκεί. Ελέγξτε έξω το Snack Shack για ένα γρήγορο φαγητό για φαγητό ή ένα φλιτζάνι ζεστό κακάο.

Η επίσκεψη του Santa στο μαγικό βασίλειο κάνει μια πιο ξεχωριστή εμπειρία για τα παιδιά σας παρά στο εμπορικό κέντρο και μπορούν να τραβήξουν τις φωτογραφίες τους στο Workshop του Santa's.

Να πάρει εκεί

Το μαγικό βασίλειο του Σάντα βρίσκεται στο πάρκο Jellystone, λίγο έξω από το αυτοκινητόδρομο 44 του Eureka, Missouri. Πάρτε το Interstate 44 για να βγείτε από το Νο 261 και ακολουθήστε τον εξωτερικό δρόμο προς την είσοδο του πάρκου.