Ο Barton Creek Greenbelt του Όστιν

Πάρτε μια γεύση της άγριας φύσης εντός των ορίων της πόλης

Ξεκινώντας από τη νοτιοδυτική άκρη του πάρκου Zilker , το Barton Creek Greenbelt καταλήγει σε 800 εκτάρια ελάχιστα ανεπτυγμένης γης. Δείτε αυτό το χάρτη για άλλα σημεία πρόσβασης. Τα οκτώ μίλια βραχώδη μονοπάτια διασχίζουν τον Barton Creek και οδηγούν σε αρκετές τρύπες κολύμβησης και τοποθεσίες αναρρίχησης σε βράχους. Το μονοπάτι καταλήγει στο δυτικό Austin σε έναν απότομο λόφο, γνωστό ως Hill of Life.

Κολύμπι

Οι τρύπες κολύμπι κατά μήκος του μονοπατιού έρχονται και πηγαίνουν με τις βροχές.

Μετά από έντονες βροχές, τα ρεύματα μπορούν να είναι γρήγορα και επικίνδυνα. Μπορείτε να ελέγξετε την ιστοσελίδα του City of Austin για να μάθετε ποια πάρκα είναι κλειστά μετά από κακές καιρικές συνθήκες. Δεν υπάρχουν υπάλληλοι σε υπηρεσία και δεν είναι εύκολο για το προσωπικό έκτακτης ανάγκης να έχουν πρόσβαση σε αυτά τα σημεία, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε ασκήσει μεγάλη προσοχή εάν αποφασίσετε να κολυμπήσετε. Στην πραγματικότητα, ένας πρώτος αποστολέας πέθανε το 2015 αφού έπεσε από ένα ελικόπτερο προσπαθώντας να διασωθεί κατά μήκος του μονοπατιού. Τα κινητά τηλέφωνα δεν λειτουργούν πάντα στις κοιλάδες κατά μήκος της διαδρομής. Βεβαιωθείτε ότι κάποιος ξέρει πού βρίσκεστε και πότε πρέπει να φτάσετε στο σπίτι. Με τόσο μικρή εποπτεία, υπάρχει περιστασιακά κατανάλωση ανήλικων ζώων στις πιο απομακρυσμένες περιοχές. Αν φέρνετε τα παιδιά, μπορεί να δείτε συμπεριφορά που δεν θέλετε να δουν και στην πραγματικότητα μπορεί να υπάρχει συμπεριφορά που οι ενήλικες δεν θέλουν να δουν ούτε. Έχετε προειδοποιήσει.

Πεζοπορία με ποδηλάτες

Σε ορισμένα τμήματα, οι ποδηλάτες έχουν τα δικά τους μονοπάτια, αλλά οι πεζοπόροι και οι ποδηλάτες μοιράζονται τον ίδιο χώρο σε μερικά τμήματα της πράσινης ζώνης.

Είτε είστε ένας πεζοπόρος είτε ένας ποδηλάτης, να είστε προσεκτικοί από άλλους, ιδιαίτερα κατά μήκος των στενών τμημάτων του μονοπατιού. Επίσης, αν και τα σκυλιά υποτίθεται ότι είναι στο λουρί, συχνά δεν είναι, οπότε να είστε επιφυλακτικοί για σκυλιά που μπορεί να εμφανίζονται ξαφνικά από το πουθενά.

Παρόλο που τα περισσότερα μονοπάτια είναι καλά σημειωμένα, μπορεί να είναι εύκολο να γυριστούν, καθώς μεγάλο μέρος του τοπίου φαίνεται το ίδιο.

Μη φοβάστε να ζητήσετε οδηγίες πριν περάσετε τα μίλια και τα μίλια σε λάθος κατεύθυνση (ναι, μιλώ από την εμπειρία). Η κόπωση μπορεί να επηρεάσει την αίσθηση της κατεύθυνσής σας και την κοινή λογική γενικά.

Κάποια από τα εδάφη είναι σκιασμένα, αλλά το μεγαλύτερο μέρος δεν είναι. Βεβαιωθείτε ότι φοράτε αντηλιακό και ένα καπέλο με μεγάλη ευρυχωρία, ιδανικά ένα κάλυμμα που καλύπτει και το λαιμό σας. Σε μερικά μέρη του μονοπατιού, μπορείτε να δείτε τα αρχοντικά του πλούσιου και διάσημου Austin, στους ασβεστολιθικούς γκρεμούς πάνω.

Αναρρίχηση

Οι γκρεμοί και οι ογκόλιθοι κατά μήκος του μονοπατιού έρχονται σε ποικίλα σχήματα και μεγέθη. Οι αρχάριοι και οι εμπειρογνώμονες μπορούν να βρουν κάτι για να αναρριχηθούν. Ωστόσο, αν είστε αρχάριος, είναι καλή ιδέα να επισκεφθείτε μια οργανωμένη ομάδα, όπως οι Κεντρικοί Τέξας Ορειβάτες.

Μπάνια

Δεν υπάρχουν μπάνια στο ίδιο το μονοπάτι. Υπάρχουν τουαλέτες στο Zilker Park στο ανατολικότερο σημείο εισόδου και στο μονοπάτι Spyglass.

Νερό

Φέρτε άφθονο νερό. δεν υπάρχουν σιντριβάνια κατά μήκος του μονοπατιού. Μην πίνετε από τον κολπίσκο.