Βιέννη Ιστορική Κήπος Εβδομάδα 2017

Εαρινό σπίτι και εκδρομές κήπου στη Βιρτζίνια

Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Ιστορικού Κήπου της Βιρτζίνια οι άνθρωποι που είναι παθιασμένοι με τους κήπους και την ιστορία μπορούν να πάρουν μια σπάνια ευκαιρία να μπουν μέσα σε μερικά από τα πιο διάσημα ιδιωτικά σπίτια της Βιρτζίνια και τα δημόσια αξιοθέατα για να περιηγηθούν στους υπέροχους κήπους τους. Οι εκδρομές προβάλλουν επίσημους κήπους, περιφραγμένους κήπους, εξοχικούς κήπους, κοπές κήπων, ετήσιους και πολυετείς κήπους, κήπους βοτάνων, κήπους με νερό, ακόμη και μυστικούς κήπους.

Η ιστορική εβδομάδα κήπων είναι η παλαιότερη και μεγαλύτερη κρατική εκδήλωση περιήγησης σπιτιών και κήπων στη χώρα με σχεδόν 40 περιφερειακές εκδρομές σε περισσότερες από 200 ιδιωτικές κατοικίες και κήπους, συμπεριλαμβανομένων των ιστορικών τοποθεσιών όπως Monticello, Mount Vernon, Montpelier κ.α.

Κάθε περιοδεία διαθέτει τέσσερις έως επτά τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων των ιδιωτικών κατοικιών και των δημόσιων αξιοθέατων. Οι επισκέπτες βλέπουν την εκπληκτική αρχιτεκτονική από τα μέσα του 1600 έως τον 21ο αιώνα, εκτός από τα λουλούδια και τα περιποιημένα τοπία των ιστορικών κήπων της Βιρτζίνια. Τα σπίτια και τα αξιοθέατα είναι γεμάτα εξαιρετικά έργα τέχνης και αντίκες και πολλά ενδιαφέροντα ιστορικά στοιχεία αλληλένδετα με τον επαναστατικό πόλεμο, τον εμφύλιο πόλεμο και τη βικτοριανή εποχή. Γευσιγνωσίες κρασιού, διαλέξεις κηπουρικής και άλλες ειδικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε ορισμένες τοποθεσίες.

Ημερομηνίες
22 - 29 Απριλίου 2017

Εισιτήρια
Οι τιμές κυμαίνονται από $ 10 έως $ 40.

Ιστορική περιήγηση στην Αλεξάνδρεια και το κήπο
22 Απριλίου 2017, 10 π.μ.-4 μ.μ. Η Ιστορική Αλεξάνδρεια House and Garden Tour είναι μέρος της εβδομάδας Virginia Garden και ο πλησιέστερος προορισμός για την Washington DC.

Αυτή η περιήγηση διαθέτει ιδιόκτητα σπίτια και κήπους της Παλιάς Πόλης καθώς και ιστορικές ιδιότητες όπως το Μουσείο & Κήπος Lee-Fendall House , το ιστορικό πάρκο Carlyle House και το Mount Vernon Estate and Gardens του George Washington , προσφέροντας στους επισκέπτες τη σπάνια ευκαιρία να δουν πίσω από τα τούβλα σε ορισμένα τις πιο όμορφες κατοικίες σε αυτή τη μοναδική γειτονιά.

Τα σπίτια αντιπροσωπεύουν μερικές από τις ωραιότερες και παλαιότερες κατασκευές στην Παλιά Πόλη της Αλεξάνδρειας και χτίστηκαν μεταξύ 1796 και 1856.

Επίσημη Ιστοσελίδα : www.vagardenweek.org

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις περιηγήσεις κήπων στην περιοχή Washington DC