Πού να ψωνίσετε στο Calais

Πού να βρείτε τα καλύτερα καταστήματα στο Calais

Τα ψώνια είναι ένας από τους κύριους λόγους που πολλοί Βρετανοί κάνουν το ταξίδι στο κανάλι. Είναι από καιρό γνωστό για "τρεξίματα ποτίσματος" και κοντά στα Χριστούγεννα είναι ιδιαίτερα απασχολημένος. Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα για ψώνια στο Calais στο Nord-Pas de Calais από την επίσκεψη Carrefour ή Calais Vins, καλά όμως αυτά τα καταστήματα είναι. Εδώ είναι μια επιλογή από μέρη για να ψωνίσετε αν βρίσκεστε σε μια ημερήσια εκδρομή από το Ηνωμένο Βασίλειο, διαμένετε στο Calais μια μέρα στην άλλη ή επιστρέψετε στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά τις διακοπές σας.

Υπεραγορές

Υπάρχουν 2 μεγάλα εμπορικά συγκροτήματα.

Εξατομικευμένες αγορές ρούχων και οικιακών ειδών

Αγορές για κρασί

Μεμονωμένα καταστήματα

Ψαράδες

Ειδικά καταστήματα τροφίμων

Δαντέλα

Όντας μια φορά ένα μεγάλο κέντρο για τη δημιουργία δαντέλες, θα πρέπει να προσπαθήσετε να αγοράσετε κάποια όταν είστε εδώ. Το κατάστημα στο Διεθνές Κέντρο Lace έχει μερικά αρκετά παραδείγματα. Διαφορετικά, δοκιμάστε αυτό το εξειδικευμένο κατάστημα που πωλεί υπέροχη δαντελένια χειροτεχνία.

Εδώ θα βρείτε τραπεζομάντιλα, χαλιά, χαρτοπετσέτες και άλλα σε ένα ουράνιο τόξο χρωμάτων. Χειροποίητη δαντέλα είναι αναπόφευκτα πολύ πιο ακριβή από την ποικιλία της μηχανής, αλλά μόλις βρεις αυτά τα όμορφα προϊόντα, θα είναι δύσκολο να εξοικονομήσεις.

Αθλητικά καταστήματα

Αγορές

Οι οδικές αγορές βρίσκονται στη θέση d'Armes τις Τετάρτες και τα Σάββατα και στο χώρο του Crevecoeur την Πέμπτη και το Σάββατο το πρωί.

Αν είστε στο Calais για μια επίσκεψη, βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει το Μουσείο Lace, ένα από τα κορυφαία αξιοθέατα της περιοχής.