Μισισιπή Νερό Πάρκα και θεματικά πάρκα

Βρείτε διαφάνειες νερού και άλλες διασκέδαση στην πολιτεία

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν μεγάλα πάρκα διασκέδασης ή θεματικά πάρκα στο Μισισιπή. Το μικρό πάρκο ψυχαγωγίας Biloxi Beach έκλεισε το 2006 μετά από βλάβες από τυφώνες. Δεν υπάρχουν πολλά υδάτινα πάρκα ούτε στην πολιτεία. Αν ψάχνετε για κυνοδρομίες και άλλα παραδοσιακά διασκέδαση διασκέδασης πάρκο, θα πρέπει να ταξιδέψετε αλλού. Υπάρχουν μερικά οικογενειακά ψυχαγωγία που εισέρχονται που προσφέρουν κάποια διασκεδαστικά πράγματα να κάνουμε, καθώς και λίγα υδάτινα πάρκα.

Τα παρακάτω πάρκα του Mississippi λειτουργούν και παρατίθενται αλφαβητικά.

Μεγάλο παιδικό πάρκο ψυχαγωγίας
Biloxi

Το υπαίθριο πάρκο περιπέτειας είναι ανοιχτό σε ζεστό καιρό και περιλαμβάνει αξιοθέατα όπως φουσκωτά νεροτσουλήθρες. Άλλες δραστηριότητες περιλαμβάνουν αυτοκίνητα προφυλακτήρα, μίνι γκολφ, μπαστούνι μπαστούνια, εξόρυξη και εσωτερική στοά.

Geyser Falls
Choctaw

Το μοναδικό υπαίθριο πάρκο νερού, το οποίο αποτελεί μέρος του συγκροτήματος χαρτοπαικτικών λεσχών Pearl River Resort, προσφέρει όμορφη θεματολογία και ένα πλήρες εστιατόριο με ζωντανή ψυχαγωγία. Τα αξιοθέατα περιλαμβάνουν μια βόλτα με μισό σωλήνα, μια πισίνα με κύματα και ένα τρίο από διαφάνειες ταχύτητας ενσωματωμένες στο φυσικό τοπίο ενός λόφου 60 ποδιών.

Γυμναστήριο Grand Paradise
Collins, MS

Το μεσαίου μεγέθους υπαίθριο πάρκο νερού περιλαμβάνει ένα τεμπέλης ποταμό, βόλτα με μπολ, διαδραστικό χώρο παιδικών παιχνιδιών με νερό, διαφάνειες με σωλήνες, διαφανές παξιμάδι και διαφάνειες σώματος.

Νησί του Κόλπου
Gulfport, MS

Το υπαίθριο υδάτινο πάρκο προσφέρει δύο καφενεία με υψόμετρο νερού, διαφάνειες με σωλήνες, διαφάνειες σώματος, πισίνα με κύματα, διαδραστική δομή νερού και τεμπέληδες ποτάμι.

Το πάρκο στο North Hills
Μεσημβρινός

Το οικογενειακό κέντρο ψυχαγωγίας προσφέρει go-karts, κλουβιά κτυπήματος, μίνι γκολφ, ετικέτα λέιζερ και παιχνίδια arcade. Υπάρχει αίθουσα εκδηλώσεων για μέρη και εκδηλώσεις.

Εξερευνήστε πάρκα σε άλλα κράτη: