Νορβηγικό προφίλ κρουαζιέρας

Νορβηγική γραμμή κρουαζιέρας Lifestyle:

Η νορβηγική κρουαζιερόπλοια (παλαιότερα γνωστή ως NCL) είναι μια γραμμή κρουαζιέρας για όλους - μια αληθινή γραμμή mainstream. Ο στόλος είναι ποικίλος, αλλά όλα τα πλοία είναι σύγχρονα.

Η νορβηγική κρουαζιέρα διαχειρίζεται ένα πλοίο στη Χαβάη με όλα τα αμερικάνικα πληρώματα και εισήγαγε την ευέλικτη ιδέα "τραπεζαρία". Η νορβηγική κρουαζιερόπλοια είναι μια καλή επιλογή για οικογένειες ή για πρώτη φορά, ενεργά κρουαζιερόπλοια που έχουν συνείδηση ​​του προϋπολογισμού.

Νορβηγικά κρουαζιερόπλοια πλοίων:

Η νορβηγική κρουαζιερόπλοια διαθέτει 15 πλοία και το Norwegian Bliss εντάσσεται στο στόλο το 2018. Όλα τα πλοία ξεκίνησαν από το 1999 και η μία (η υπερηφάνεια της Αμερικής) ταξιδεύει κάτω από τη σημαία των ΗΠΑ, το μόνο μεγάλο κρουαζιερόπλοιο που μεταφέρεται στις ΗΠΑ το πράττει.

Προφίλ επιβατών της νορβηγικής κρουαζιέρας:

Οι νορβηγικές κρουαζιέρες κρουαζιερόπλοιων είναι κατάλληλες για οικογένειες και νεαρά στην καρδιά, ενεργά cruisers που απολαμβάνουν μια μεγάλη ατμόσφαιρα πλοίων με ευέλικτες επιλογές για φαγητό. Δεν διατίθεται στην αγορά ως εμπειρία πέντε αστέρων, επομένως τα cruisers δεν πρέπει να περιμένουν εξαιρετικές υπηρεσίες, κουζίνα ή ανέσεις που βλέπουν στα πολυτελή πλοία.

Ωστόσο, τα πλοία έχουν πολλές δραστηριότητες, καλές παγκόσμιες διαδρομές, και παρέχουν μια καλή συνολική εμπειρία κρουαζιέρας για το μαζικό cruiser της αγοράς. Οι περισσότεροι επιβάτες είναι από τις ΗΠΑ ή τον Καναδά.

Καταλύματα και καμπίνες νορβηγικής κρουαζιέρας:

Δεδομένου ότι η εταιρεία διαθέτει ένα διαφορετικό στόλο πλοίων, οι καμπίνες ποικίλουν σε μεγάλο βαθμό από πλοίο σε πλοίο.

Τα παλαιότερα πλοία έχουν γενικά μικρότερες αίθουσες και λουτρά και οι κανονικές καμπίνες στο πλοίο της Πριγκηπάτης της Αμερικής που ταξιδεύουν με τη Χαβάη είναι μικρότερες από ό, τι σε πολλά άλλα πλοία συγκρίσιμων τιμών.

Ένα καλό σημείωμα για οικογενειακά κρουαζιερόπλοια είναι ότι η νορβηγική κρουαζιερόπλοια διαθέτει πολλές φιλικές προς την οικογένεια καμπίνες, με διασυνδετικές πόρτες. Η γραμμή κρουαζιέρας εισήγαγε επίσης οικογενειακές σουίτες, οι οποίες είναι ιδανικές για όσους ταξιδεύουν με παιδιά.

Τα μοναδικά κρουαζιερόπλοια θα αγαπήσουν τις καμπίνες μονοκατοικίας στο Νορβηγικό Epic και τα αδελφικά του πλοία Norwegian Breakaway και Norwegian Getaway. Η νορβηγική διαφυγή έχει επίσης καμπίνες στούντιο σχεδιασμένες για έναν επιβάτη χωρίς ένα μόνο συμπλήρωμα.

Νορβηγική κουζίνα κρουαζιέρας και φαγητό:

Ο Νορβηγός εισήγαγε την "freestyle cruising", η οποία δίνει στους επιβάτες τη δυνατότητα να δειπνήσουν σε έναν από τους πολλούς ενδιαφέροντες διαφορετικούς τόπους όπου επιθυμούν. ωστόσο, απαιτούνται συχνά κρατήσεις. Η γραμμή κρουαζιέρας έχει σίγουρα πολλή ποικιλία, έτσι τα κρουαζιερόπλοια δεν βαριούνται τραπεζαρία στην ίδια θέση κάθε βράδυ. Το Norwegian Escape, το μεγαλύτερο και νεότερο πλοίο της εταιρείας, διαθέτει 28 επιλογές για φαγητό και 21 μπαρ και σαλόνια. Μερικές φορές, στις επίσημες νύχτες ή όταν υπάρχει μια δημοφιλής επίδειξη στο πλοίο, οι κρατήσεις είναι δύσκολο να έρθουν κοντά.

Παρέχεται μόνο πρωινό σε continental δωμάτιο. Το φαγητό είναι καλό, αλλά όχι γκουρμέ. Πάνω από τα μισά από τα εστιατόρια είτε έχουν σταθερή επιπλέον χρέωση ή a-carte τέλη.

Νορβηγική Κρουαζιερόπλοια Δραστηριότητες και ψυχαγωγία:

Τα πλοία της νορβηγικής κρουαζιερόπλοιης πραγματικά λάμπουν στον τομέα των ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων και των δραστηριοτήτων.

Πολλά από τα πλοία της νορβηγικής κρουαζιερόπλοιου έχουν διασκεδαστικά παραγωγικά δρώμενα που πραγματοποιούνται από ένα θωρηκτό στην εκθεσιακή αίθουσα. Το Νορβηγικό Epic διαθέτει κάποια συναρπαστική ψυχαγωγία, όπως το Blue Man Group, το Cirque Dreams & Dinner, οι Legends in Concert, η δεύτερη πόλη και ο Howl at the Moon. Η σειρά ψυχαγωγίας των Νορβηγών Breakaway περιλαμβάνει τρεις εκπομπές Broadway: Rock of Ages, Burn the Floor και Cirque Dreams & Dinner: Jungle Fantasy. Το Νορβηγικό Escape διαθέτει ένα Club Supper, "Million Dollar Quartet", "After Midnight" και το Headliners Comedy Club.

Η γραμμή κρουαζιέρας δίνει έμφαση σε αθλήματα, θεματικές κρουαζιέρες και πολλές μουσικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες όλη την ημέρα (και τη νύχτα). Θα βρείτε όλες τις συνήθεις δραστηριότητες κρουαζιέρας - μαθήματα χορού, δημοπρασίες τέχνης, bingo, παιχνίδια σε σαλόνια και κάθε είδους δραστηριότητες συμμετοχής επιβατών. Η νορβηγική διαφυγή έχει τεράστια πορεία σχοινιών και το AquaPark.

Νορβηγική κρουαζιερόπλοια Κοινές περιοχές:

Όλοι οι δημόσιοι χώροι της Pride of America έχουν το μοτίβο "best of America", με τα δωμάτια να σχεδιάζονται μετά από διάσημους Αμερικανούς. Τα υπόλοιπα πλοία της νορβηγικής κρουαζιερόπλοιου έχουν μια σύγχρονη εμφάνιση, με πολλούς ευάεστους χώρους.

Το εξωτερικό των πλοίων έχει ζωγραφιστεί με ιδιαίτερο έργο τέχνης, καθιστώντας τους εύκολο να εντοπιστούν σε όλο τον κόσμο.

Νορβηγικά κρουαζιερόπλοια Spa, γυμναστήριο και γυμναστήριο:

Οι χώροι εκγύμνασης στα πλοία της Νορβηγικής κρουαζιερόπλοιου είναι ανοιχτά όλο το 24ωρο, επομένως η γραμμή κρουαζιέρας ενθαρρύνει τους επιβάτες να είναι ενεργοί Μερικά από τα μαθήματα γυμναστικής είναι δωρεάν, αλλά άλλα όπως η γιόγκα και η κλωτσιά πυγμαχίας απαιτούν ένα τέλος. Τα ιαματικά λουτρά λειτουργούν από το Mandara Spa και έχουν ασιατική ατμόσφαιρα.

Περισσότερα για τη νορβηγική κρουαζιερόπλοια:

Η νορβηγική κρουαζιερόπλοια είναι μέρος της νορβηγικής εταιρείας Cruise Line Holdings Ltd., η οποία διαπραγματεύεται στο NASDAQ ως NCLH. Άλλα εμπορικά σήματα κρουαζιέρας που ανήκουν στην Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. είναι οι κρουαζιέρες της Ωκεανίας και οι κρουαζιέρες Regent Seven Seas.

Στοιχεία επικοινωνίας
Νορβηγική κρουαζιέρα
7665 Corporate Drive Drive
Μαϊάμι, Φλόριντα 33126
Στο Web: http://www.ncl.com