Το PGA National Resort & Spa προσφέρει μια σειρά από πακέτα διακοπών

Μια ψυχρή μέρα στο γκολφ έρχεται. ω θεε μου! Σύντομα οι παίκτες γκολφ βόρεια του Mason-Dixon θα αναγκαστούν να βγάλουν τα κλαμπ τους μακριά για το χειμώνα (εισάγετε ακουστικά αεριωθούμενα εδώ). Αλλά για εκείνους των οποίων το χωρισμό είναι πάρα πολύ γλυκιά θλίψη για να χειριστεί, δεν φοβούνται, PGA National Resort & Spa προσφέρει μια σειρά από πακέτα διακοπών Fall και μπορεί να βοηθήσει να κρατήσει ζεστά τις κούνιες με το σχιστόλιθος της πτώσης εξαίρεση και χειμερινά πακέτα διακοπών.

Η τέλεια μέρα σας ξεκινάει και τελειώνει στο γήπεδο του γκολφ;

Είναι 36 τρύπες μια εύκολη βόλτα στο πάρκο; Στη συνέχεια, η PGA National έχει το τέλειο πακέτο για εσάς με την προώθηση Fall Escape και Unlimited Play. Ξεκινώντας από $ 279 (ανά άτομο, ανά διανυκτέρευση), περιλαμβάνει καταλύματα με μπαλκόνι ή βεράντα (το στυλ σίγουρα δεν λείπει από την PGA National), καθημερινό πρωινό στο Palm Terrace (θα χρειαστείτε καύσιμα για μια ολόκληρη μέρα γκολφ) και απεριόριστο καθημερινό παιχνίδι στα μαθήματα Palmer, Fazio, Squire ή Estates. Για μια ονομαστική επιβάρυνση, μπορείτε να προσθέσετε το φημισμένο Champion Course στην περιστροφή σας. Και εμπιστευτείτε μου, θα θελήσετε να το ξεσηκώσετε σε αυτό το διάσημο σχέδιο Jack Nicklaus. Είναι φιλοξενούνται από το Honda Classic του PGA TOUR από το 2007 για ένα λόγο: η θρυλική "Bear Trap" (τρύπες 15-17) είναι μία από τις πιο συναρπαστικές τρύπες σε όλο το γκολφ. Αλλά μην πάρετε τη δική μου λέξη γι 'αυτό, GOLF.com ταξινομήσει πρόσφατα το Honda Classic το 11ο καλύτερο γεγονός στο PGA TOUR? αν οι επαγγελματίες αγαπούν να παίζουν εδώ κι εσείς.

Για όσους θέλουν να περάσουν το απόγευμα χαλαρώνοντας στο σπα ή να πάρουν έναν γύρο στην πισίνα, αλλά εξακολουθούν να θέλουν να απολαύσουν έναν γύρο γκολφ, ελέγξτε το PGA National's Gold Golf πακέτο, τη δημοφιλέστερη προσφορά διαμονής και θέρετρου του θέρετρου της νότιας Φλόριντα . Επίσης, ξεκινώντας από τα 279 δολάρια ανά άτομο (ανά διανυκτέρευση, δίκλινο), μεταχειρίζεται τους επισκέπτες σε πολυτελή καταλύματα με ιδιωτικό μπαλκόνι ή βεράντα, πλήρες πρωινό στο Palm Terrace, ένα γύρο γκολφ στο The Champion (επιπλέον χρέωση), Palmer, Fazio, Squire ή μαθήματα Estates και απεριόριστες μπάλες.

Και αν κοιτάτε όχι μόνο να παίζετε γκολφ, αλλά να το βελτιώσετε, η PGA National φιλοξενεί τρεις ακαδημίες παγκόσμιας κλάσης. Η νεότερη προσφορά του θέρετρου, το πακέτο Leadbetter Golf Academy, παρέχει την απόλυτη εμπειρία βελτίωσης του παιχνιδιού. Ξεκινώντας από $ 579 (ανά άτομο, ανά διανυκτέρευση), διαθέτει τρεις ώρες διδασκαλίας Leadbetter Mini School ανά ημέρα, διανυκτέρευση, πρωινό και ένα γύρο γκολφ σε οποιοδήποτε από τα πέντε γήπεδα γκολφ του θέρετρου (επιπλέον χρέωση για το Champion Course). Αν το όνομα Leadbetter ακούγεται οικείο, θα πρέπει να το κάνει. ο θρυλικός εκπαιδευτής συνεργάστηκε με τους Ernie Els, Ian Poulter, Lydia Ko και Michelle Wie. Έτσι ναι, το παιχνίδι σας είναι σε καλά χέρια στο PGA National.

«Με τα πέντε εξαιρετικά μαθήματα, τα ποδήλατα ποιότητας PGA TOUR και την παγκόσμια εκπαίδευση, η PGA National είναι το όνειρο του εραστή του γκολφ», λέει ο Greg Saunders, Αντιπρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος. "Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου μας, τα πολυτελώς εξοπλισμένα δωμάτια, τα σπα παγκόσμιας κλάσης και τα εκλεκτά εστιατόρια προσφέρουν πάρα πολλούς λόγους για τους οποίους είμαστε στην κορυφή των νότιων προορισμών της Φλώριδας".

Αλλά υπάρχει κάτι παραπάνω από το γκολφ της PGA National. Οι λάτρεις του τένις θα αγαπήσουν το Πακέτο Τένις του θερέτρου που ξεκινάει από $ 229 (ανά άτομο με βάση τη διπλή κατάληψη) ή $ 349 ανά μονό.

Οι επισκέπτες θα απολαύσουν πλούσια, νυχτερινά καταλύματα, καθημερινό πρωινό σε μπουφέ, μαθήματα τένις διάρκειας μίας ώρας ανά ημέρα από πιστοποιημένο επαγγελματικό προσωπικό και απεριόριστη ώρα δικαστηρίου (11:30 π.μ. έως 4:30 μ.μ.) σε οποιοδήποτε από τα 18 δικαστήρια του Har Tru.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν πλήρη πρόσβαση στο πρόσφατα ανακαινισμένο, state-of-the-art Sports & Racquet Club (SRC, 33.000 τετραγωνικά πόδια). Χαρακτηριστικά της κομψής αίθουσας περιλαμβάνουν εξοπλισμό άσκησης υψηλής τεχνολογίας, εσωτερικό γήπεδο ποδοσφαίρου, τρία στούντιο αεροβικής γυμναστικής με νέο ηχοσύστημα, πισίνα με 5 λωρίδες αλατούχα νερά, γήπεδο εσωτερικού βόλεϊ και δύο φωτισμένα γήπεδα σπορ (εάν δεν το δοκιμάσατε παιχνίδι, πρέπει να).

Αναζωογόνηση μιας εκτεταμένης ανακαίνισης πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε στο PGA National Resort & Spa. Είναι ένα ενιαίο κατάστημα για όλα τα πράγματα ψυχαγωγίας.

Πέντε γήπεδα γκολφ παγκόσμιας κλάσης, μαζική αθλητική λέσχη και άνετο κατάλυμα είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Επίσης, φροντίστε να δείτε το Spa με 40.000 τετραγωνικά πόδια στο PGA National, μια αληθινή όαση ηρεμίας ή οκτώ από τα οκτώ εστιατόρια και σαλόνια του ξενοδοχείου (το Risotto θαλασσινών στο εστιατόριο Ironwood Steak & Seafood πρέπει να προσπαθήσουμε).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα PGA National Resort & Spa ή καλέστε το 561.627.2000.