Πακέτα γκολφ στο Εθνικό Κέντρο Γκολφ και κατασκήνωση Orange County

Μεγάλες Αποδράσεις, Μεγάλες Επιλογές - Πακέτα Εθνικού Κέντρου Γκολφ Orange County

Το Orange County National Golf Centre και το Lodge Golf Packages αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για μια απόδραση του γκολφ και ίσως το τέλειο καταφύγιο από τη φασαρία της καθημερινής ζωής. Όχι μόνο το γκολφ είναι τόσο καλό όσο γίνεται - τρία μαθήματα: Λίμνη Panther, Crooked Cat και δόντι, αλλά και το περίφημο πρακτορείο πρασίνου Orange County National National Center - η εγκατάσταση βρίσκεται μεταξύ 15 και 30 λεπτών από το μεγαλύτερο μέρος του Orlando's fine εστιατόρια και αξιοθέατα, το Lodge βρίσκεται σε μια ανέμελη τσέπη της επαρχίας Orange County.

Σημαντική σημείωση:

Αυτοί οι τύποι παραμονής και προσφοράς παιχνιδιού τείνουν να αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου, και αυτό δεν είναι διαφορετικό. Παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με το Εθνικό Κέντρο Γκολφ Orange County και το Lodge για να δείτε τον αριθμό που αναφέρεται παρακάτω ή μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπό του για να λάβετε τις πιο ενημερωμένες τιμές και πληροφορίες. Orange Εθνική Ιστοσελίδα Resort.

Το Orange County National Golf Centre και το Lodge δεν αποτελούν θέρετρο, αλλά προσφέρουν γκολφ υψηλής ποιότητας με καθαρό, άνετο και βολικό κατάλυμα που συνδυάζουν για να προσφέρουν τεράστια αξία. Μπορείτε να μείνετε σε ένα καλό, καθαρό δωμάτιο μόλις λίγα βήματα μακριά από το πρώτο tee των δύο γηπέδων γκολφ 18 σπορ πρωτάθλημα. Μπορείτε να εργαστείτε στο παιχνίδι σας στο Orlando, στην πρακτική εξάσκηση FL ή μπορείτε να πετάξετε τις μικρές ώρες της νύχτας μακριά στο 25.000 τετραγωνικών ποδιών που βγάζουν μαθήματα και σύντομη περιοχή πρακτική παιχνιδιών που έχει φώτα για νυχτερινό παιχνίδι.

Για περισσότερη ποικιλία κατά τη διάρκεια μεγαλύτερης διαμονής, το Orange County National Golf Centre και Lodge έχει συμβληθεί με μια σειρά από κεντρικά γήπεδα γκολφ της περιοχής της Φλώριδας για να τα συμπεριλάβει στα πακέτα γκολφ του Orlando.

Τα περισσότερα από τα μαθήματα βρίσκονται σε απόσταση 5-25 λεπτών με το αυτοκίνητο από το Εθνικό Κέντρο Γκολφ Orange County. Για τους επισκέπτες που αναζητούν περισσότερο τύπο θέρετρου εμπειρίας, προσφέρουν εναλλακτική διαμονή σε συνδεδεμένα ακίνητα μέσα σε 15 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Τα πακέτα γκολφ περιλαμβάνουν:

Τιμές πακέτων:

Για Τιμολόγηση Ενιαίας Κατοικίας επικοινωνήστε με το Γραφείο Πωλήσεων στο 407.905.2279

Επιστροφή στην κριτική μου για Orange County National Golf Lodge Lodge

Πώς να φτάσετε εκεί:

Το κοντινότερο περιφερειακό αεροδρόμιο είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο. Το αεροδρόμιο εξυπηρετείται από όλες τις μεγάλες αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες, όπως η United, η Delta, η Continental, η US Air, η AirTran, η Αμερικανική και η Northwest, καθώς και η Air Canada και οι μεγάλες αεροπορικές εταιρείες από την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο. Οδηγίες στο θέρετρο

Επικοινωνία:

Orange County National Golf Centre και Lodge, 16301 Phil Ritson Way, Winter Garden, Φλόριντα 34787: Τηλέφωνο: (407) 656.2626 (888) PAR.3672 Φαξ: (407) 656.4045

Εντάξει, νομίζω ότι θα μπορούσατε να κάνετε πολύ χειρότερα από το Εθνικό Κέντρο Γκολφ της Orange County και το Lodge, αλλά η λίμνη Panther, Crooked Cat; Ελα! Ω καλά, ίσως ψάχνετε κάτι λίγο πιο εξωτικό. Αν ναι, υπάρχουν πολλές άλλες ευκαιρίες για σπουδαίο γκολφ σε όλο τον κόσμο. Οι αγαπημένες μου τοποθεσίες είναι η Σκωτία, η Φλόριντα , η Αμερικανική Νοτιοδυτική, οι Βερμούδες , οι Μπαχάμες και πολλά άλλα. Για ενημερωμένες ειδήσεις και πληροφορίες για το ταξίδι του γκολφ, φροντίστε να εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο μου.

Η κεντρική Φλόριντα προσφέρει μια καταπληκτική ποικιλία γηπέδων γκολφ και θέρετρα για να διαλέξετε. Το Bay Hill Club and Lodge του Arnold Palmer είναι ένα που μπορώ προσωπικά να συστήσω.