Παίξτε δύο μεγάλα μαθήματα στο We-Ko-Pa Golf Club στο Ft McDowell, AZ

«Είτε παίζετε το βραβευμένο Cholla Course είτε το νεότερο Saguaro Course, βρίσκεστε για μια εμπειρία γκολφ στην έρημο σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη στην Αριζόνα». Αυτό λένε στο We-Ko-Pa. Είναι αλήθεια? Νομίζω ότι μπορεί να είναι πολύ καλά, αλλά θα πρέπει να κρίνετε μόνοι σας. Το γήπεδο γκολφ We-Ko-Pa στο Ft McDowell, AZ, περίπου τριάντα πέντε μίλια από το Φοίνιξ μέσω της διαδρομής 87, διαθέτει δύο από τα δημοφιλέστερα δημόσια γήπεδα γκολφ του κράτους: το Cholla (Scott Miller) και το Saguaro Coore και Ben Crenshaw).

Αυτές οι δύο εκπληκτικές εικονογραφήσεις έρημο 18 οπών σχεδιάστηκαν από δύο από τα σπουδαία ονόματα του γκολφ. Και οι δύο οθόνες είναι δύσκολες και δύσκολες, αλλά παίζουν εντός του παιχνιδιού σας (που σημαίνει ότι επιλέγετε τα κουτάκια για να ταιριάξετε το επίπεδο ικανότητάς σας) και θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μια καλή βαθμολογία. Το συγκρότημα We-Ko-Pa αναπτύχθηκε από το Fort McDowell Yavapai Nation και περιλαμβάνει μια αίθουσα πρακτικής παγκόσμιας κλάσης, ένα πλήρες κατάστημα υπηρεσιών και ένα clubhouse με εκπληκτική πανοραμική θέα στα γύρω βουνά - τα βουνά McDowell, Red Το βουνό, τις τέσσερις κορυφές και τις δεισιδαιμονίες - και, φυσικά, την όμορφη έρημο Sonoran.

Αυτά τα δύο δημόσια γήπεδα γκολφ στο We-Ko-Pa Golf Club βαθμολογούνται με τους αριθμούς 2 και 3 στο Golf Digests Best Public Golf Courses στην Αριζόνα

Σχεδιασμένο από τον Scott Miller, το γήπεδο του γκολφ Cholla παίζει ένα σκληρό 7,225 ναυπηγείων από τα πίσω μπλουζάκια για μια παρτίδα 72 με βαθμολογία πορεία 73 και κλίση 136.

Το μάθημα διαθέτει 4 ομάδες Tees για να κάνουν το παιχνίδι ευχάριστο για τους παίκτες του γκολφ όλων των επιπέδων δεξιοτήτων.

"Τα δραματικά χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου, που περιλαμβάνουν ποικιλία από πλούσια βλάστηση, φυσικούς διαδρόμους αποστράγγισης και μοναδικές τοπογραφικές συνθήκες, καθιστούν την τοποθεσία ιδανική για ένα θεαματικό γήπεδο γκολφ. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου προσφέρει παρθένα πανοραμική θέα, όπως τα βουνά McDowell, το κόκκινο βουνό, τον ποταμό Verde και τα βουνά Matazal, τα οποία προβάλλονται από την προβολή του σχηματισμού Four Peaks, που χιονίζει συχνά, ενισχύοντας περαιτέρω τη φυσική ομορφιά της περιοχής. Έτσι, είπε ο Scott Miller για το Cholla

Η πορεία Saguaro σχεδιάστηκε από τους Bill Coore και Ben Crenshaw. Η διάταξη των 18 οπών παίζει λίγο μικρότερη, αν και όχι λιγότερο σκληρή, στα 6.966 μέτρα από τις άκρες για μια παρτίδα 71, μια βαθμολογία σειρών 72.4 και μια κλίση 138. Και το μάθημα διαθέτει 4 σύνολα tees για να κάνουν το παιχνίδι ευχάριστο για τους παίκτες του γκολφ όλων των επιπέδων δεξιοτήτων.

"Αυτό το κομμάτι γης έχει κάποια πολύ ενδιαφέρουσα φυσική κίνηση σε αυτό. Νομίζω ότι αυτό το γήπεδο γκολφ θα είναι αρκετά μοναδικό για την έρημο. Οι άνθρωποι θα αναγκαστούν να παίξουν διαφορετικά πλάνα και να βρουν λύσεις σε νέες προκλήσεις όταν παίζουν αυτό το μάθημα. "Έτσι είπε ο Ben Crenshaw για το Saguaro

Πράσινα τέλη: 18 τρύπες - $ 100 έως $ 170, ανάλογα με την ώρα της ημέρας, την ημέρα της εβδομάδας και τον μήνα. Μπορείτε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων: επισκεφθείτε την ιστοσελίδα We-Ko-Pa Golf ή καλέστε τον αριθμό που αναφέρεται παρακάτω. Ακόμη καλύτερα, πάρτε εδώ το Ετήσιο σας Περίπτωση. θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα.

Η εμπειρία We-Ko-Pa:

Μιλούν πολύ για την "Η εμπειρία" στο We-Ko-Pa, "Από τη στιγμή που φτάνετε μέχρι την ώρα που θα μας αφήσετε, θα λάβετε το είδος εξυπηρέτησης πελατών που έχει καταστήσει την εμπειρία We-Ko-Pa τόσο ξεχωριστή για όλους τους καλεσμένους μας. Είτε είστε "τοπικός", είτε στην κοιλάδα για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή, το προσωπικό μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει να κάνετε την επίσκεψή σας αξέχαστη. "

Το We-Ko-Pa είναι σε αντίθεση με άλλα γήπεδα γκολφ της Αριζόνα, διότι δεν υπάρχουν "σπίτια, σπίτια ή εξοχικές κατοικίες που να πλαισιώνουν αυτές τις πλαγιές". Το γκολφ είναι αυτό που είναι το We-Ko-Pa. Το ίδιο κοντά στο Φοίνιξ και το αεροδρόμιο (μόλις 20 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο Phoenix Sky Harbor) και τα μεγάλα και μεγάλα θέρετρα γκολφ στην περιοχή θα ήταν ντροπή να μην εκμεταλλευτείτε τη γειτνίασή του με όλους που είναι το γκολφ στην Αριζόνα και να παίξει το ενοχλητικό πράγμα. Δεν θα απογοητευτείτε.

Επικοινωνία

WekoPa Golf Club, Ft, McDowell AZ, 480-836-9000. Ή μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο γκολφ We-Ko-Pa

Που να μείνω

Scottsdale Ξενοδοχεία:

· Οδηγός Scottsdale Hotel & Resort του Golf Travel

Πώς να πάτε εκεί

Το γήπεδο γκολφ We-ko-pa βρίσκεται ακριβώς στα ανατολικά του Scottsdale. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο Phoenix Sky Harbor (20 λεπτά).

Το αεροδρόμιο εξυπηρετείται από Delta, American Airlines, US Air, Ηνωμένο, Βορειοδυτικά και πολλά άλλα.