Το Διεθνές Golf Club, Tavares, Φλόριντα (Ορλάντο)

Οι άνθρωποι που γνωρίζουν τη Διεθνή, πρώην το Deer Island Golf Club, στα Tavares, λένε ότι είναι "η πιο αξέχαστη εμπειρία γκολφ της Κεντρικής Φλόριντα" και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Είναι πράγματι ένα από τα ωραιότερα γήπεδα γκολφ που έχω επισκεφθεί στην ευρύτερη περιοχή του Ορλάντο. Το διεθνές γήπεδο γκολφ σχεδιάστηκε το 1994 από τον Joe Lee, αναμφισβήτητα έναν από τους καλύτερους αρχιτέκτονες γήπεδων γκολφ της εποχής του.

Είναι σίγουρα ένα καταπληκτικό γήπεδο γκολφ, καλά διατηρημένο, εύκολο στο μάτι και έχει σχεδιαστεί για παίκτες γκολφ όλων των επιπέδων handicap. Το layout παίζει 6,850 μέτρα από τα πίσω φύλλα για 72 μονάδες με βαθμολογία πορείας 73,1 και κλίση 139 και μπορεί να παίξει λίγο σκληρό, αλλά με πέντε σετ Tees, η Διεθνής προσφέρει στους παίκτες του γκολφ όλων των επιπέδων μια πιθανότητα σε καλή βαθμολογία.

Το γήπεδο του γκολφ είναι ένας φαινομενικά απομακρυσμένος κόσμος εκπληκτικής πανοραμικής απόψεως και υγροτόπων της Φλόριντα που εκρήγνυνται με άγρια ​​ζωή. Το άγριο και το ανεμοδαρμένο δεν θα ήταν μια άδικη περιγραφή αυτής της κλασικής διάταξης Joe Lee, αλλά σε μια ήρεμη και ζεστή μέρα θα μπορούσε εύκολα να περιγραφεί ως παράδεισος του γκολφ. Το γήπεδο γκολφ διατηρείται σε παρθένα κατάσταση. οι πλαγιές είναι εύκολο να χτυπήσουν, αλλά με το νερό που υπάρχει και στο παιχνίδι, σχεδόν σε κάθε τρύπα, και με το δάχτυλο του δάχτυλου του Joe Lee, το bunker που φυλάει κάθε τρύπα, το Deer Island είναι ένα "γήπεδο γκολφ με αληθινό χαρακτήρα". Ο ίδιος ο Joe Lee είπε, είναι "το πιο μοναδικό μάθημα που σχεδίασα ποτέ". Το καλύτερο κρυμμένο μυστικό στην Κεντρική Φλόριντα;

Θα μπορούσε να είναι? είναι σίγουρα αξίζει να προσθέσετε στη λίστα κουβάδες.

Το Deer Island απέχει λιγότερο από 45 λεπτά από το Ορλάντο και τα χωριά, και μόλις λίγα λεπτά μακριά από το κέντρο της πόλης Όρος με την ιστορική εμπορική και παλαιά περιοχή.

Πράσινα τέλη: Από Δευτέρα έως Παρασκευή μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε $ 30 έως $ 65 για 18 τρύπες, ανάλογα με την εποχή του χρόνου. τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, το τέλος είναι $ 35 έως $ 75.

Για τις κρατήσεις και τις ώρες του τσαγιού, καλέστε το 352-343-7550 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του International Golf Club ή μπορείτε να σταματήσετε οποιαδήποτε στιγμή το κατάστημα είναι ανοιχτό. Όπως πάντα, οι πράσινες χρεώσεις υπόκεινται σε αλλαγές και πρέπει πάντα να προχωρήσετε για να βεβαιωθείτε ότι έχετε τα τρέχοντα ποσοστά.

Επικοινωνία: Διεθνής λέσχη γκολφ; 18000 Eagles Way, Tavares, FL 32778; Τηλέφωνο: 352-343-7550

Που να μείνω:

Υπάρχουν μερικές επιλογές που μπορώ να προτείνω (δεν έχω καμία σχέση με κανένα από τα ξενοδοχεία και θέρετρα που συστήνω - οι συστάσεις βασίζονται στην προσωπική εμπειρία): Σας προτείνω να δοκιμάσετε το DoubleTree by Hilton Orlando στο Sea World. Είναι βολικό για την πορεία και για όλες τις ανέσεις στην περιοχή του Ορλάντο. Ή θα θέλατε να εξετάσετε το πολυτελές Hyatt Regency Grand Cypress, το κεντρικό σημείο ενός μαγευτικού θέρετρου 1.500 στρεμμάτων, με 45 τρύπες του σχεδιασμένου από τον Jack Nicklaus γκολφ, ιππικού κέντρου, ρακέτας, γήπεδο με ενδιάμεσες πίστες και πέλματος, σε πολλά εστιατόρια και άφθονη αναψυχή. Και οι δύο είναι βολικό για το γήπεδο του γκολφ και τα δύο ξενοδοχεία προσφέρουν μια σειρά επιλογών τιμών. Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι που να ταιριάζει καλύτερα στον προϋπολογισμό σας, μπορείτε επίσης να ελέγξετε τον οδηγό ξενοδοχείων της περιοχής του Ορλάντο: Orlando Hotel Guide

Golf Plus - μέσα και γύρω από το Ορλάντο

Υπάρχουν περισσότερα γήπεδα γκολφ και θέρετρα μέσα και γύρω από το Ορλάντο από οπουδήποτε αλλού στη Φλώριδα. Τα τελευταία 40 χρόνια περίπου, η περιοχή και το άθλημα έχουν εξαντληθεί. Σήμερα, υπάρχουν περισσότερα από 50 ωραία γήπεδα γκολφ μέσα σε 20 μίλια από το κέντρο της πόλης. Για να υποστηρίξει αυτά τα γήπεδα γκολφ, υπάρχουν μια ντουζίνα ή περισσότερα θέρετρα, μερικά από αυτά παγκόσμιας κλάσης με κάθε έννοια των λέξεων? Μεγάλα θέρετρα, όπως οι λίμνες Ritz-Carlton Grande και το σπίτι του ίδιου του ποντικιού, Walt Disney World Resort , όπου θα έχετε τέσσερα καταπληκτικά γήπεδα γκολφ πρωταθλήματος για να παίξετε. Όλα σε όλους, πραγματικά βρισκόμαστε χαλασμένοι για επιλογή όταν εξετάζουμε μια εκδρομή γκολφ στο Ορλάντο. Εδώ είναι περισσότερες από 25 καταχωρήσεις και σε βάθος κριτικές για μερικά από τα καλύτερα γήπεδα γκολφ και θέρετρα στο Ορλάντο .

Πώς να πάτε εκεί:

Ορλάντο εξυπηρετείται από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο. Το αεροδρόμιο εξυπηρετείται από όλες τις μεγάλες αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες, όπως η United, η Delta, η Continental, η US Air, η AirTran, η Αμερικανική και η Northwest, καθώς και η Air Canada και οι μεγάλες αεροπορικές εταιρείες από την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο.