Κορυφαία εστιατόρια στο Νότιο άκρο

Από το Upscale έως το "Gastropub", οι επιλογές είναι πλούσιες.

Η περιοχή South End του Charlotte (η περιοχή που βρίσκεται ακριβώς νότια από το κέντρο της πόλης) είναι ένα εκλεκτικό μίγμα λιανικής, τραπεζαρίας και κατοικίας. Γεννήθηκε στα μέσα του 1800 με τον πρώτο σιδηρόδρομο της Charlotte (συνδέοντας το Charlotte με την Columbia και το Charleston στη Νότια Καρολίνα), η περιοχή αναπτύχθηκε από την κλωστοϋφαντουργία και την κατασκευή μέχρι τη δεκαετία του 1970. Μετά την πτώση της, ανανεώθηκε τη δεκαετία του '90 με τους προγραμματιστές να ανακαλύπτουν την ελκυστικότητα των πολλών παλιών μύλων και αποθηκών.

Πολλά από αυτά τα παλιά κτίρια έχουν μετατραπεί σε κάποια από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης σήμερα. Αυτά τα εστιατόρια είναι το σπίτι για μερικά από τα καλύτερα τρόφιμα και ποτά του Charlotte, με επιλογές που κυμαίνονται από upscale φαγητό στην τοπική παμπ σας.

300 Ανατολή
300 East Blvd
Charlotte, NC 28203
(704) 332-6507

Η εξυπηρέτηση του South End και του Dilworth εδώ και 25 χρόνια, το 300 East είναι ένα ανεξάρτητο, οικογενειακό εστιατόριο που προσφέρει δημιουργική αμερικανική-εκλεκτική κουζίνα σε ένα διασκεδαστικό και περίεργο περιβάλλον. Αυτό το σημείο παρουσιάστηκε στο "Diners, Drive-Ins & Dives" του Food Network με τον Guy Fieri και έχει ένα μενού που κυμαίνεται από τη Μπριζόλα κρεβατιού στη σχάρα μέχρι ένα ασιατικό μπιφτέκι τόνου.

Το Liberty Gastropub
1812 South Blvd
Υπάρχει ένας λόγος που η Liberty ονομάζεται μία από τις κορυφαίες τοποθεσίες μπύρας στο Charlotte. Πάνω από 20 μπίρες βιοτεχνίας είναι στη βρύση και κοντά σε 50 από το μπουκάλι. Αρκετά ζυθοποιεία της περιοχής Charlotte (Olde Mecklenburg, Foothills και Big Boss για να αναφέρουμε μερικά) αντιπροσωπεύονται για μια γεύση των τοπικών τεχνών.

Προσθέστε σε 30 διαθέσιμα κρασιά και υπάρχει αρκετό για να ανεβάσετε το ποτήρι σας. Αυτό το εστιατόριο ισχυρίζεται ότι γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα σε καλό φαγητό και casual. Με επιλογές που κυμαίνονται από το πρότυπο ναύλο παμπ έως τις παραλλαγές όπως τα συρτάρια της κοιλιάς του χοιρινού κρέατος και το vanilla cole slaw, χτυπάει τον στόχο του.

Τιμή κοτόπουλο Coop
1614 Camden Rd

Εμφανίζεται σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και σε εθνικά περιοδικά, αυτό είναι το καλύτερο τηγανισμένο κοτόπουλο στην πόλη. Είναι στη μέση του "μοντέρνου" South End, αλλά τα εστιατόρια μοιάζουν ακριβώς όπως όταν άνοιξαν πριν από 30 χρόνια. Ορισμένα από τα πιο πτηνά που πίνουν το στόμα είναι αυτά που είναι αυτά τα παιδιά. Η τιμή είναι εξαιρετική. Τηγανητό κοτόπουλο είναι αυτό που είναι γνωστό, και το τηγανισμένο κοτόπουλο είναι περίπου το μόνο που μπορείτε να πάρετε. Υπάρχουν περιορισμένες προσφορές θαλασσινών, αλλά αυτό δεν τους έκανε γνωστό.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τις τιμές 'αν και πριν πάτε. Πρώτον, είναι μόνο εκτέλεση. Επίσης, δεν γίνονται αποδεκτές πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες - μόνο μετρητά (υπάρχει ATM στο χώρο του ξενοδοχείου). Και, υπάρχουν μόνο δύο προσφορές ποτών - παγωμένο τσάι, γλυκό ή χωρίς ζάχαρη και καφές. Υπάρχει πράγματι μια μηχανή αυτόματης πώλησης για όσους θέλουν άλλες επιλογές. Και, αυτό δεν είναι κάπου να επισκεφθείτε εάν είστε σύντομα στην ώρα σας. Η γραμμή είναι σχεδόν πάντα έξω από την πόρτα.

Το Steakhouse του Sullivan
1928 South Boulevard

Μια από τις κορυφαίες επιλογές του Charlotte για καλό φαγητό είναι ο Sullivan's. Εδώ θα βρείτε τις καλύτερες μπριζόλες στην πόλη και την εξαιρετικά επαγγελματική εξυπηρέτηση που ταιριάζουν. Οι πλευρές είναι άφθονοι και γευστικοί, και υπάρχει μια ωραία επιλογή κρασιού (ακόμη και τα "φθηνότερα" κρασιά είναι υψηλής ποιότητας).

Πολλοί παίκτες δύναμης του Charlotte δειπνούν εδώ και με καλό λόγο. Ο Sullivan υπερηφανεύεται για την εξυπηρέτηση και παρέχει μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα υψηλής ποιότητας που αποφεύγει να είναι βουλωμένη ή ανησυχητική. Είτε είστε διευθύνων σύμβουλος μιας τράπεζας είτε ένα ζευγάρι που γιορτάζει την 25η επέτειο (ή απλά για βραδινό γεύμα), θα αισθανθείτε σαν βασιλικό. Επισκεφθείτε το Sullivan's και πιθανότατα θα δείτε έναν παίκτη της Carolina Panthers, έναν τεράστιο μουσικό καλλιτέχνη που θα ταξιδέψει μέσα στην πόλη ή ένα ζευγάρι που θα εορτάζει μόνο μια επέτειο.

Γνωρίζετε εκ των προτέρων, αυτό είναι ένα από τα ακριβότερα μέρη γύρω από την πόλη. Το δείπνο και τα ποτά για δύο μπορούν εύκολα να εκλείψουν $ 150. Αυτό είναι το πρότυπο για αυτό το διατροφικό μέγεθος του εστιατορίου, οπότε μην συγκλονίζεστε από την επιταγή. Δεν είναι ακόμα το πιο ακριβό μέρος στο Charlotte, αλλά είναι ψηλά στη λίστα. Παίρνετε όμως την αξία των χρημάτων σας, όμως, αν η τιμή δεν είναι θέμα, τότε δεν μπορείτε να πάτε στραβά.

Κάντε αυτή την επιλογή σας για δείπνο με ιδιαίτερη περίσταση.

Το Tupelo Honey Cafe
1820 South Blvd
Charlotte, NC 28203
(980) 225-9175

Το σύνθημα του Tupelo είναι "Δημιουργικό Southern Food που είναι καλό για τη ψυχή", και αυτός είναι ο μόνος τρόπος να περιγράψουμε πραγματικά τι μπορείτε να βρείτε εδώ. Το μενού τους αλλάζει συνεχώς, ανάλογα με την εποχή και τι είναι δημοφιλές. Το φαγητό είναι απλά ένα από τα καλύτερα της πόλης. Δεν είναι το νότιο μαγείρεμα της μαμάς, αλλά το νότιο μαγείρεμα με μια τεχνική συστροφή.

Παλαιόμονα Σόδα κατάστημα του Pike
1930 Camden Road

Εμπνευσμένο από τα μαγαζιά σόδα πριν από δεκαετίες, το Pike έχει τα καλύτερα mikshakes γύρω. Μαζί με τα μεγάλα μπιφτέκια και τα επιδόρπια (απλά δεν μπορείτε να αγνοήσετε την επίδειξη επιδόρπιο), υπάρχει επίσης ένα εκπληκτικά νόστιμο μπουφέ brunch. Προσθέστε τα τρόφιμα άνεσης όπως mac και τυρί και τυρί meat, καθώς και σπιτικά πατατάκια, και σίγουρα υπάρχει κάτι περισσότερο από το φαγητό "σόδα" εδώ. Ρίξτε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα, φιλικό προσωπικό και ένα funky ρετρό ντεκόρ και το Pike's είναι σίγουρα ένα χτύπημα.