Ταξιδεύοντας στην Ιρλανδία με μια πολική αλλεργία

Αλλεργία και πόλεις για την Ιρλανδία

Ανησυχείτε αν θα έχετε πυρετό χόρτου ή άλλα προβλήματα αλλεργίας γύρης κατά την επίσκεψή σας στην Ιρλανδία ; Οι ταξιδιώτες που έχουν εποχιακές αλλεργίες πρέπει να γνωρίζουν πότε η γύρη και άλλα αλλεργιογόνα κορυφώνονται στα μέρη που θα επισκεφθούν. Μπορεί να μπορείτε να μετατοπίσετε την επίσκεψή σας σε μια λιγότερο ενοχλητική σεζόν. Εάν δεν μπορείτε να αλλάξετε τις ημερομηνίες της επίσκεψής σας, θα θελήσετε να παρακολουθείτε τις αναφορές αλλεργίας και να είστε προετοιμασμένοι με τα απαραίτητα φάρμακα.

Προετοιμασία για ταξίδια στην Ιρλανδία με αλλεργίες

Είναι πάντα μια καλή ιδέα να συσκευάσετε το συνηθισμένο φάρμακο αλλεργίας όταν πηγαίνετε σε ένα ταξίδι, ακόμη και έξω από αυτό που θεωρείτε ως "την εποχή". Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους ταξιδιώτες που επισκέπτονται από το Νότιο Ημισφαίριο και θα βρουν τις εποχές που αντιστρέφονται.

Η γύρη που μετράει στην Ιρλανδία μπορεί να σας στείλει στον πλησιέστερο ιρλανδό χημικό για ανακούφιση από την αγορά. Εάν έχετε άσθμα, θα πρέπει να διερευνήσετε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο παροχής ιατρικής βοήθειας και να ενημερώσετε τους συντρόφους ταξιδιού σας σε περίπτωση σοβαρής επίθεσης.

Γενικές Εποχές Αλλεργίας στην Ιρλανδία

Το νωρίς το καλοκαίρι είναι ο χειρότερος χρόνος για την αλλεργική ρινίτιδα στην Ιρλανδία, που αρχίζει τον Ιούνιο, αν και μπορεί να ξεκινήσει στα μέσα Μαΐου σε θερμότερες περιοχές της χώρας ή σε θερμότερα χρόνια. Η γύρη χόρτου είναι το πιο διαδεδομένο αλλεργιογόνο στην Ιρλανδία, με τη γύρη βοτάνων να είναι λιγότερο κοινή και να υπάρχει μικρή γύρη δέντρων. Οι χλοοτάπητες περιοχές της υπαίθρου θα είναι χειρότερες για τη γύρη από την πόλη ή τις παράκτιες περιοχές.

Η κορυφή μετρά το απόγευμα ή το βράδυ.

Οι ώρες αιχμής για το σύνολο του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας είναι:

Πρόγνωση γύρης και αλλεργίας για την Ιρλανδία

Για πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των γύρων στην Ιρλανδία, αυτές είναι αξιόπιστες πηγές: