Το Μουσείο Roald Dahl και το Κέντρο ιστοριών

Οικογενειακή ημέρα

Το Μουσείο Roald Dahl και το Κέντρο Ιστοριών άνοιξαν το 2005 για να γιορτάσουν τη ζωή του συγγραφέα των μεγάλων παιδιών. Ένα παλιό πανδοχείο και αυλή έχει μετατραπεί σε μια σειρά γκαλερί.

Οι αίθουσες του Boy and Solo αναφέρουν την ιστορία της ζωής του Dahl και την εργασία του μέσω ταινιών, αντικειμένων και ζωντανών διαδραστικών οθονών. Το Story Center φιλοξενεί ένα ρεπλίκα της διάσημης γραφής του Dahl και οι επισκέπτες μπορούν να καθίσουν στην καρέκλα του.

Επισκόπηση του Μουσείου Roald Dahl

Επισκέφθηκα για πρώτη φορά με την τετραετή κόρη μου που γνώριζε μόνο το Willy Wonka και το εργοστάσιο σοκολάτας και το φανταστικό κ. Fox, αλλά καθώς αγαπούσε και οι δύο σκέφτηκα ότι αυτό θα έκανε ένα διασκεδαστικό ημερήσιο ταξίδι από το Λονδίνο.

Το ταξίδι με το τρένο ήταν γρήγορο και απλό και απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό. Το μεγάλο Missenden είναι ένα μικρό χωριό και μπορείτε να πάρετε έναν δωρεάν χάρτη στο μουσείο για ένα 'Roald Dahl Trail Village' και να ανακαλύψετε σημαντικές τοποθεσίες σε αυτόν στο χωριό.

Υπάρχουν πάντα διαθέσιμα εισιτήρια στην πόρτα και τα εισιτήρια πωλούνται στο καλά εφοδιασμένο κατάστημα που έχει πολλά αντικείμενα που θα ήθελα να αγοράσω ως δώρα για το μέλλον από μπλουζάκια και ποδιές, σε βιβλία και παιχνίδια.

Σας δίνεται ένα βραχιολάκι ώστε να μπορείτε να αφήσετε το μουσείο και να εξερευνήσετε το χωριό ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας και όλα τα παιδιά λαμβάνουν ένα βιβλίο «My Story Ideas Book» και ένα μολύβι για να κάνουν σημειώσεις ενώ πηγαίνουν γύρω από το μουσείο , μας ενημερώθηκαν, έτσι ήθελε ο Roald Dahl να προετοιμάσει τις ιστορίες του.

Το ίδιο το μουσείο είναι μόνο δύο γκαλερί: το Gallery Boy και η Solo Gallery. Η συλλογή Boy Boy είναι για την παιδική του ηλικία και έχει τοίχους που μοιάζουν με σοκολάτα και μυρωδιά σαν τη σοκολάτα! Η Solo Gallery έχει περισσότερα για τη ζωή και τις δραστηριότητές της, όπως stampers και βίντεο για να απολαύσετε.

Το Story Center έχει πολλά πράγματα να κάνει, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής μιας ταινίας. κόψιμο, κολλήσεις και ιδέες χρωματισμού. ιστορικοί σάκοι? και το κομμάτι της αντίστασης: μια αναπαραγωγή του Roald Dahl's Writing Hut.

Δεν έγραψε σε ένα γραφείο, καθώς αυτό ήταν πολύ άβολο μετά από έναν τραυματισμό κατά τη διάρκεια του πολέμου, οπότε επέλεξε μια άνετη πολυθρόνα, κόπηκε μια τρύπα στην πλάτη για να διευκολύνει την πίεση στην πλάτη του, και έκανε ένα «γραφείο» για να βάλει στο γύρο του σε πράσινο πανί μπιλιάρδου. Μπορείτε να καθίσετε στην καρέκλα του και να φανταστείτε την υπέροχη ιστορία που γράφτηκε από εκεί.

Cafe Twit

Όταν είστε έτοιμοι για μεσημεριανό γεύμα ή σνακ, το υπέροχο Cafe Twit βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του κτιρίου. Το όνομα προέρχεται από το βιβλίο The Twits και υπάρχουν πολλά καθίσματα στην αυλή του μουσείου με μερικά επιπλέον εσωτερικά τραπέζια. Τα πάντα είναι φρέσκα και είναι φιλικά προς τα παιδιά με πολλές αναφορές ιστορίας του Roald Dahl. Οι απολαύσεις περιλαμβάνουν ένα Whizzpopper που αποτελείται από αφρώδη ζεστή σοκολάτα με σμέουρα coulis, που ολοκληρώνεται με Maltesers και marshmallows. Γιάμ γιάμ!

Συμπέρασμα:
Το Μουσείο Roald Dahl και το Κέντρο Story απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών, αλλά θα μπορούσα να δω εύκολα πώς η ηλικιακή γκάμα θα μπορούσε να είναι ευρύτερη από αυτή του 4χρονου μου και είχα μια υπέροχη μέρα. Το Story Center είναι μια εξαιρετική έλξη «βροχερής μέρας» και όταν ο ήλιος λάμπει ο περίπατος γύρω από το χωριό αισθάνθηκε σαν ένας κόσμος μακριά από τη φασαρία του Λονδίνου κάνοντας αυτό ένα συνιστώμενο και ευχάριστο ημερήσιο ταξίδι από το Λονδίνο.

Οδός Dahl Μουσείο Πληροφορίες Επισκεπτών

Διεύθυνση:
Το Μουσείο Roald Dahl και το Κέντρο ιστοριών
81-83 High Street
Μεγάλη Μισέντεν
Buckinghamshire
HP16 0AL

Τηλέφωνο: 01494 892192

Πώς να πάτε εκεί:
Το Great Missenden είναι ένα χωριό στην καρδιά της επαρχίας Buckinghamshire, που βρίσκεται περίπου 20 μίλια βορειοδυτικά του Λονδίνου.

Τα τρένα τρέχουν από το London Marylebone και υπάρχουν δύο τρένα ανά ώρα. Το ταξίδι διαρκεί 40 λεπτά και είναι πολύ εύκολη με τα πόδια από το σταθμό προς το Μουσείο. (Στρίψτε δεξιά, έπειτα δεξιά και πάλι βρίσκεστε στην High Street. Είναι 2 λεπτά κάτω στα αριστερά σας.)

Ωρες λειτουργίας:

Τρίτη έως Παρασκευή: 10 π.μ. έως 5 μ.μ.
Σάββατο και Κυριακή: 11 π.μ. έως 5 μ.μ.
Κλειστό Δευτέρα.

Εισιτήρια: Τα εισιτήρια είναι πάντα διαθέσιμα στην πόρτα, αλλά μπορεί να είναι καλό να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων. Ελέγξτε τον ιστότοπο για την τρέχουσα τιμή του εισιτηρίου.

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.