Ετήσιο Φεστιβάλ Zilker ABC Kite στο Όστιν

Ξεκίνησε το 1929, το Φεστιβάλ Kite Zilker είναι ένα βασικό σε ετήσια εκδηλώσεις του Ώστιν και γιορτάζει την ομορφιά του σπιτικού χαρταετού. Δημιουργήθηκε από το The Exchange Club, μια εθελοντική οργάνωση που συγκεντρώνει κεφάλαια για την υποστήριξη μη κερδοσκοπικών οργανισμών που εργάζονται για να σταματήσουν την κακοποίηση παιδιών. Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα την πρώτη Κυριακή κάθε Μάρτιο και είναι μια μεγάλη εξωτερική έλξη Ώστιν . Το Φεστιβάλ 2018 πραγματοποιήθηκε στις 4 Μαρτίου.

Το 1936, το Exchange Club συνεργάστηκε με το City of Austin Parks και το τμήμα αναψυχής για να μετακινήσει το φεστιβάλ στο πάρκο Zilker, το οποίο είναι το σπίτι του από τότε.

Εξακολουθεί να συγχρηματοδοτείται από τις δύο ομάδες. Το φεστιβάλ είναι ελεύθερο και ανοικτό για το κοινό και είναι ένα τεράστιο χτύπημα με τις οικογένειες Austin.

Δεν χρειάζεστε ένα χαρταετό για να διασκεδάσετε

Το φεστιβάλ χαρταετού είναι για όλους και για όλους. Ενώ οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να φέρουν τους δικούς τους χαρταετούς για να συμμετάσχουν, είστε απολύτως ευπρόσδεκτοι να έρθετε μόνο για να παρακολουθήσετε! Κάθε χρόνο υπάρχουν χιλιάδες χαρταετούς που πετούν στον ουρανό, κάνοντας μια απίστευτη θέα. Υπάρχουν επίσης πολλές άλλες δραστηριότητες καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, όπως ζωγραφική προσώπου, παιχνίδια και διαγωνισμοί, αναρρίχηση σε βράχο, moonwalks και άφθονο νόστιμο φαγητό. Υπάρχει ακόμη και ένα διασκεδαστικό τρέξιμο 2,1 μιλίων!

Kite Workshop

Εάν δεν κάνατε ένα χαρταετό πριν το φεστιβάλ, μην πανικοβληθείτε. υπάρχει ένα εργαστήριο kite field στο φεστιβάλ όπου μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας. Όλα τα υλικά παρέχονται για εσάς και είναι εγγυημένη για να πετάξει. Θα χαρούμε να το κάνατε κατά τη διάρκεια της μαζικής ανόδου όταν όλοι οι χαρταετοί στο πάρκο ανεβαίνουν μαζί.

Kite-Flying επίδειξη

Εάν θεωρούσατε ότι οι χαρταετοί είναι βαρετοί, αυτό το φεστιβάλ θα σας πείσει διαφορετικά. Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται διαδηλώσεις από επαγγελματίες μύστες κατά τη διάρκεια της ημέρας του φεστιβάλ. Υπάρχουν kite μάχες, kites χορογραφημένα στη μουσική (και μόνο και σε ομάδες), kite buggies, και μαζική χαρταετούς που κυμαίνονται από 40 έως 90 πόδια σε μέγεθος.

Kite Contests

Το πιο αναμενόμενο μέρος του Φεστιβάλ Zilker Kite είναι όλοι οι διαγωνισμοί. Οι χαρταετοί πρέπει να είναι σπιτικές και υπάρχουν διαγωνισμοί για την πιο ασυνήθιστη, μικρότερη, μεγαλύτερη, υψηλότερη γωνία, σταθερότερη, ισχυρότερη τράβηγμα και το καλύτερο τρένο χαρταετού. Οι διαγωνισμοί χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. ένα για τους νέους (έως 16 ετών) και για τους ενήλικες (16 ετών και άνω). Πρόκειται επίσης για διαγωνισμό παλαίωσης 50 μαθημάτων για παιδιά ηλικίας 7 έως 12 ετών. Οι νικητές πρώτης, δεύτερης και τρίτης θέσης λαμβάνουν τρόπαια για τις γενναίες προσπάθειές τους.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ABC Kite Fest για πληροφορίες σχετικά με το επόμενο φεστιβάλ.