Τα καλύτερα και χειρότερα προγράμματα ανταμοιβής αεροπορικών εταιρειών

Το Άγιο Δισκοπότηρο για οικολογικούς σχεδιαστές οικογενειακών διακοπών; Βαθμολόγηση δωρεάν πτήσης ή γλυκιά αναβάθμιση. Για τα 300 εκατομμύρια μέλη εγχώριων προγραμμάτων τακτικών αεροπορικών εταιρειών, αυτό σημαίνει ότι κυνηγούν μίλια αεροπλάνων και πόντους.

Είναι ενδιαφέρον να κατανοήσουμε πώς επηρεάζουν τα προγράμματα πιστότητας τις αποφάσεις ταξιδιού μας. Η αφοσίωση στην αεροπορική εταιρεία είναι πολύ πιο άκαμπτη από την αφοσίωση του ξενοδοχείου. Μόνο το 10% των ταξιδιωτών επιλέγουν πτήσεις με βάση την εμπιστοσύνη στο σήμα, σύμφωνα με μελέτη της Fly.com, λέγοντας ότι θα αλλάξουν εάν ένας ανταγωνιστής προσφέρει εξοικονόμηση τουλάχιστον $ 51.

Δεδομένου ότι τα αεροπορικά εισιτήρια καθορίζονται συνήθως από ένα μοντέλο κοπιαστικής κύματος , μόνο το 7% όλων των πτήσεων που πετούν πληρώνεται επίσης με τα μίλια, σύμφωνα με την PricewaterhouseCoopers.

Τα καλύτερα προγράμματα ανταμοιβής ταξιδιών για τα Freebies & Perks

Μια φορά κι έναν καιρό, τα μίλια απονεμήθηκαν βάσει της διανυθείσας απόστασης. Αλλά τα τελευταία έξι χρόνια, οι μισές από τις μεγάλες αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες έχουν μετατραπεί σε προγράμματα που βασίζονται σε δαπάνες, πράγμα που σημαίνει ότι τώρα έδωσαν μίλια στους επιβάτες με βάση το ποσό των χρημάτων που ξοδεύτηκαν. Όλες αυτές οι αεροπορικές εταιρείες έχουν κλιμακωτό συντελεστή κερδών βάσει της κατηγορίας ναύλων και του επιπέδου κατάστασης, ωφελώντας έτσι τους επιβάτες που δαπανούν περισσότερα.

Τα καλύτερα προγράμματα αφοσίωσης στην αεροπορική εταιρεία

Δεν έχετε χρόνο να συγκρίνετε ποια προγράμματα αφοσίωσης σε αεροπορικές εταιρείες αξίζει να ενταχθούν; Το US News & World Report έχει κάνει το έργο για εσάς. Η ετήσια κατάταξή της προσδιορίζει 28 προγράμματα ξενοδοχείων και αερογραμμών με τα πιο συναρπαστικά προνόμια. Στη μελέτη του του 2017, τα σχέδια διαδρομών της Alaska Airlines ξεπέρασαν τη λίστα για τα προγράμματα ανταμοιβής των καλύτερων αερογραμμών.

Τα πέντε κορυφαία προγράμματα είναι:

  1. Αλάσκα αεροσκάφη χιλιόμετρα σχέδια
  2. Delta SkyMiles
  3. JetBlue TrueBlue
  4. Νοτιοαφρικανικά Βραβεία Ταχείας Ανταμοιβής
  5. Ενωμένη MileagePlus

Το Σχέδιο Χιλιόμετρα Αεροσκαφών της Αλάσκας ανταμείβει τους πόντους με βάση τον αριθμό των μιλίων που πετάνε και όχι τα δολάρια που δαπανώνται, καθιστώντας ευκολότερο για τους ταξιδιώτες που έχουν συνείδηση ​​του προϋπολογισμού να κερδίσουν δωρεάν πτήσεις στο τεράστιο δίκτυο συνεργατών τους.

Η Delta SkyMiles επαινέθηκε για την ευκολία και την προσβασιμότητά της, ενώ η JetBlue TrueBlue ακολούθησε το Νο 3 λόγω των πολλαπλών τρόπων να κερδίζει πόντους, υψηλές επιδόσεις ποιότητας αεροπορικών εταιριών και προνόμια ελίτ, όπως δωρεάν ελεγμένες τσάντες, επιβίβαση προτεραιότητας και ταχεία ασφάλεια.

Μελέτη CardHub: Τα καλύτερα και τα χειρότερα προγράμματα αφοσίωσης

Η ιστοσελίδα σύγκρισης πιστωτικών καρτών, η μελέτη CardHub 2016 Frequent Flyer Study, εξέτασε τα προγράμματα ανταμοιβής που προσέφεραν οι 10 μεγαλύτερες εγχώριες αεροπορικές εταιρείες με βάση 23 βασικές μετρήσεις, όπως η μέση αξία μίας μιλίων, πολιτικών λήξης μιλίων και ημερομηνίες συσκότισης. Αυτή η μελέτη κατέληξε σε μια διαφορετική τάξη από τη μελέτη της US News & World Report .

Συμβουλές εμπειρογνωμόνων: Επιλέγοντας προγράμματα ανταμοιβής ταξιδιών

Η έκθεση της CardHub προσδιόρισε τα καλύτερα και χειρότερα προγράμματα επιβράβευσης των αεροπορικών εταιρειών για τρία διαφορετικά προφίλ φυλλαδίων με βάση τα χρήματα που δαπανώνται για αεροπορικά ταξίδια: Φως (467 δολάρια ετησίως), Μέτρια (3.105 δολάρια ετησίως) και Heavy (5.743 δολάρια ανά έτος).

Θέλετε να προχωρήσετε γρήγορα για να βρείτε το καλύτερο πρόγραμμα αφοσίωσης για τη δική σας οικογένεια; Η αναφορά περιλαμβάνει επίσης μια προσαρμοσμένη αριθμομηχανή που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τα αποτελέσματα με βάση τον δικό σας προϋπολογισμό αεροπορικών ταξιδιών.

Η CardHub διαπίστωσε ότι, για τις περισσότερες οικογένειες που δαπανούν μεταξύ $ 500 και $ 4,000 ετησίως για τα αεροπορικά ταξίδια, το καλύτερο πρόγραμμα ανταμοιβών αεροπορικών εταιρειών είναι η Delta Air Lines ακολουθούμενη από την Virgin America .

Για βαριές δαπάνες, το JetBlue Airways είναι το καλύτερο πρόγραμμα ανταμοιβών αεροπορικών εταιρειών, ακολουθούμενο από την Delta Air Lines .

Η Delta Air Lines και η JetBlue Airways είναι οι μόνοι δύο μεγάλες αεροπορικές εταιρίες των οποίων τα μίλια δεν εκπνέουν λόγω αδράνειας.

Όταν εξετάζετε μόνο τη μέση τιμή εξαργύρωσης των μιλίων που κερδίζετε μέσω κάθε προγράμματος, χωρίς να λάβετε υπόψη άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά όπως ημερομηνίες διακοπής και πολιτικές λήξης μιλίων, οι Frontier , Hawaiian και Alaska είναι οι καλύτερες αεροπορικές εταιρείες για ελαφρύ, μέσο και συχνό δρομολόγιο, αντίστοιχα.

Οι πτήσεις Spirit Airlines και Frontier Airlines εκπνέουν μετά από μόλις τρεις και έξι μήνες αδράνειας λογαριασμού, αντίστοιχα. Η United Airlines , η Alaska Airlines και η Frontier Airlines είναι οι μοναδικοί αερομεταφορείς που επιβάλλουν χρονοκαθυστέρηση για τα εισιτήρια που αγοράζονται με μίλια.

Άλλα βασικά ευρήματα:

Μεθοδολογίες:

Οι ταξινομήσεις ταξιδιών των US News & World Reports βασίζονται σε ανάλυση των απόψεων των εμπειρογνωμόνων και των χρηστών για ένα μείγμα απόψεων και δεδομένων, σε μια προσπάθεια να καταστούν οι κατατάξεις πιο χρήσιμες από την απλή παροχή προσωπικών απόψεων των συντακτών.

Η CardHub συνέκρινε τα προγράμματα ανταμοιβών πιστότητας βάσει του αριθμού των αεροπορικών εταιρειών, χρησιμοποιώντας διαθέσιμες στο κοινό πληροφορίες και πολιτικές που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο. Για να βαθμολογήσετε κάθε πρόγραμμα, οι περισσότερες μετρήσεις βαθμολογήθηκαν αρχικά σε κλίμακα 100 σημείων. Γενικά, απονεμήθηκαν πλήρεις βαθμοί στο πρόγραμμα με τις καλύτερες επιδόσεις για αυτήν τη μέτρηση, ενώ το επίπεδο μηδενικού σημείου καθορίστηκε ελαφρώς κάτω από το χειρότερο αποτέλεσμα του προγράμματος. Βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.